Campania de toamnă


Coana Ursula von der Leyen în calitate de marionetă oficială, interpretează rolul dikatatorului continental cu fustă. Radio Pravda France Internationale ne informează:
“Rămânerea în urmă a României în procesul vaccinării ar putea avea drept consecință o marginalizare pe termen lung în cadrul Uniunii Europene”.
Sursa: rfi.ro/social-137818-esec-vacinare-bulina-rosie-ue-restrictii-circulatie-romani

Normal că slugarnicii pujlăi din politichia și administrația coloniei România în calitate de credincioși necromanți ai cultului eugenist Martorii lui Covid de rit Great Reset și Green New Deal se vor grăbi să-și reconfirme public atașamentul față de marioneta Ursula și credința în zeitatea Covid alergică la nevaccinați. Cristian Preda confirmă pentru Radio Pravda France Internationale:
“Europa va deveni foarte curând o comunitate care va scăpa de acest virus printr-o vaccinare care se va generaliza.
Noi nu putem ieși din această logică. Și cei care nu au curajul de a face astăzi ce trebuie pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze vor plăti scump prețul politic pentru indolența cu care tratează și chestiunea vaccinării, a restricțiilor și a controlului pentru modul în care se aplică regulile”.
Tot pentru Radio Pravda France Internationale confirmă și Dan Luca mare euractiv.ro sau poate eurpasiv punct ro:
“Ursula von der Leyen deja a spus că vom ajuta și alte regiuni, din Africa. Deci noi riscăm să intrăm în zona țărilor africane, nici măcar la o periferie europeană. Și dacă vom fi marcați de la 1 ianuarie cu o bulină roșie, pentru 12 luni, ca țară care nu a atins 40% vaccinare, vor fi implicații”.

Amenințări, șantaj și diktatură, acesta e specificul UE. Stahanoviștii vaccinist-genocidari merg mai departe cu diversiunea. Din pagina puiului de sekurist DIE aflăm:
“La nivel național au fost înregistrat 4.004 cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2, arată bilanțul comunicat miercuri de Grupul de Comunicare Strategică. INSP a raportat 83 de decese asociate coronavirusului în 24 de ore, însă două dintre ele sunt anterioare intervalului de referință, iar în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 696 de pacienți cu COVID-19, printre care și 9 minori”.
Sursa: b1tv.ro/eveniment/peste-4-000-de-cazuri-noi-de-coronavirus-si-81-de-decese-in-24-de-ore-aproape-700-de-pacienti-cu-covid-19-la-ati-1060408.html

Martorii lui Covid autohtoni trebuie să mănânce “turkish delight” și să facă raportări comuniste la producția de Corona la hectar. Astfel se pregătesc pentru vizita Ursulei, care de fapt vine să se epileze la “regina flocilor”, adică la ministresa sănătății din România.

Cine știe, poate că avea ceva dreptate tanti Nuland când cânta:

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Campania de toamnă

  1. Gigel zice:

    virusu asta se deplaseaza de parca e trimis cu drona

  2. mihailandrei zice:

    Dronele fiind guvernantii bantuiti de virusul resetarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.