Huxit? Nem, nem soha!


Activenews.ro a publicat un articol despre eventualitatea ieșirii Ungariei din U.E. Articolul a fost preluat din pagina Visegrad Post.

Amenințările și lamentările turanicilor din pustă sunt ca furtuna într-un pahar. Argumentația lor e dovadă de ipocrizie ridicată la rang de artă. Erau de înțeles reproșurile la adresa trufașei U.E, dacă acestea veneau din partea oricărui alt stat în afară de Ungaria grofilor și nemeșilor înfumurați care aveau impresia că Bruxelles scoate castanele din foc pentru Budapesta, adică le oferă Transilvania pe tavă în timp ce ei se îmbuibă cu fonduri europene și profită de politicile Uniunii.
Pigmeul Macaristan/Ungaria care se crede titan, e nemulțumit de faptul că nu-i lăsat să refacă “Ungaria milenară” și să devină un soi de hegemon regional al Estului care-i “culturalizează” în stil EMKE (adică-i maghiarizează) pe români, slovaci, sârbi sau sași.
În articol se face referință la morala și valorile creștine în contextul în care nu și-au cerut scuze niciodată pentru secolele în care au tratat cu sălbăticie asiatică națiunile aflate sub dominația lor. În plus, Ungaria și-a asumat retorica pre și post Trianon, asta spune totul despre intențiile ce o motivează. Din partea Ungariei trianoniste, România se poate aștepta la: sabotaj economic, cultural și politic; instabilitate socială; deteriorarea imaginii în străinătate datorită lobby-ului dușmănos; acuze nefondate, ca mai apoi să provoace tensiuni grave cu ajutorul organizațiilor paramilitare camuflate în asociații culturale și sportive…exact ca în trecutul deloc îndepărtat.
Asigurăm pe fandosiții grofi că neamul românesc are destui Gavrilă Olteanu gata să răspundă provocărilor.

Pentru că ieri a fost ziua Ungariei, îi urăm succes ca la Mohacs în toate demersurile.

______________________________________

Şi azi ca ieri…
Tropote de ponei în pustă
CONTRA PROPAGANDEI MAGHIARE

Acest articol a fost publicat în Romania, Ungaria și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Huxit? Nem, nem soha!

  1. Sebi zice:

    Ungaria trianonanista o va lua pe cocoasa daca nu se astampara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.