Eliberați România


ro_coat of arms

https://rumble.com/vk772q-de-ce-vin-la-bucuresti-pe-24-iulie-mihai-tirnoveanu-la-starea-de-libertate.html

Din toamnă atacurile se vor acutiza și se vor desfășura pe toate planurile. Va fi probabil cel mai nimicitor război atipic concentrat din ultimii 30 de ani. Se va mări presiunea pe v@xx, riscând să se ducă spre obligativitate, odată cu reintroducerea diverselor restricții, se va implementa educația sexuală în școli pe agenda lg…, va fi supusă votului în parlament legea vânzării pământurilor către străini fără niciun fel de condiții, pe masa guvernului va fi regionalizarea, pregătindu-se în acest sens o ordonanță de urgență sau un vot în parlament, va fi scos la vânzare cam tot ce a mai rămas în proprietatea statului și se va începe la modul cel mai serios aplicarea legii împotriva discriminării și incitării la ură pentru a lega vocile incomode. Fiecare din aceste atacuri pe lângă rolul lor nociv în sine, vor avea menirea să se acopere unul pe altul în atenția opiniei publice, adică unii se vor concentra pe un subiect, uitându-le pe celelalte, alții pe alt subiect și tot așa.
De aceea, orice demers, demonstrație, marș, orice formă de protest, va trebui să cuprindă toate aceste subiecte enumerate mai sus, scopul fiind eliberarea României. Este vorba de fapt de o contraofensivă națională. Acest guvern, cu complicitatea unei opoziții de carton, a îndatorat România în asemenea măsură încât noțiunile de independență, suveranitate, stat național își pierd suportul real, rămânând niște simple enunțuri într-o Constituție ce este transformată de factorii politici într-o formă fără fond. Cu o asemenea datorie externă fără precedent, putem spune fără nicio urmă de îndoială că decizia politică în țara asta este total subordonată străinătății. Prin miliardele împrumutate nu duduie economia de investiții, ci duduie actuala clasă politică de trădare. Nici un guvern din ‘90 încoace nu a negociat nimic cu nimeni pentru nimic. S-a vândut totul pe nimic, s-au adoptat pe nemestecate tot felul de legi dictate de dincolo, forme fără fond ce au creat haos organizat pe toate palierele. Nu am avut și nu avem oameni politici, ci doar niște indivizi obedienți față de străini și neîndurători față de poporul român. Consolarea palidă, dar care totuși generează speranță, este aceea că ei nu au fost legitimați prin vot, cel puțin la ultimele alegeri, decât de 30% dintre români. Procentul covârșitor de 70% le-a întors spatele. De aici, din acest 70% și nu numai, căci și în primul procent, cel mic, există numeroși oameni onești, valoroși, cu dragoste de Neam, poate se naște ceva, în diverse forme, cadre, ce ar putea elibera România. O “misiune imposibilă” la prima vedere, dar nimic nu este imposibil, căci deasupra a tot ceea ce vedem cu ochii, există Dumnezeu.
Zori senini, răbdare pentru înfrângerea deznădejdii și putere de luptă!
Doamne ajută!

Sursa: https://mihaitirnoveanu.ro/2021/07/21/eliberati-romania/

 

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Eliberați România

 1. ioansperling zice:

  Ne imbatam cu apa rece si „ei” se tem fara motiv de noi! Vom accepta totul fara mare împotrivire ca daca nu ar fi fost asa nu aparea asa brusc si brutal „pandemia”

 2. mihailandrei zice:

  Deocamdata suntem la finele „perioadei romantice”. Tare ma tem ca masca de balci medical devine din ce in ce mai transparenta si in curand o sa vedem chipul tortionarului european.

 3. Sebi zice:

  Gunoiul se ridica totdeauna la suprafata de-aia avem asa o clasa conducatoare.

 4. mihailandrei zice:

  Conduc tara cu viteza pe „highway to hell”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.