Din MoscovaIlarion de Volokolamsk

Un reprezentant al Bisericii Ortodoxe Ruse i-a mustrat pe cei ce refuză să se injecteze cu serurile experimentale covid, făcându-i păcătoși și avertizându-i că vor trebui să-și ispășească păcatul tot restul vieții, pe fondul campaniei naționale de vaccinare cu produsul autohton, Sputnik V. În Rusia Biserica se află într-o relație de subordonare față de stat, același stat care produce “vaccinul-minune”. Vorbind la televiziunea de stat, Mitropolitul Ilarion, șeful departamentului pentru relații externe al Patriarhiei Moscovei, a declarat că cei ce refuză vaccinarea anti-covid comit “un păcat pe care vor trebui să-l ispășească pe tot parcursul vieții lor”.
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Un-reprezentant-al-Bisericii-Ortodoxe-Ruse-spune-ca-cei-care-nu-se-vaccineaza-sunt-pacatosi-si-vor-trebui-sa-si-ispaseasca-vina-toata-viata-in-timp-ce-unii-dintre-vaccinati-isi-pierd-viata-sau-raman-cu-sechele-167806

Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya ne lămurește.

Salutări leniniste tuturor ciolovecilor aflați în misiune în gubernia România!
Tovarăși, din cauza că mujicii au fost corupți de agenții atlantiști, au început să creadă că sunt liberi să refuze serul sovietic de covid. Acuma trebuie să introducem “măsuri active”. Nici o grijă, băgăm în ședință de partid pe contrarevoluționarii anti-vaxx, apoi îi trimitem în pelerinaj de pocăință la o mănăstire FSB/KGB din Kolyma.
După o săptămână de asceză sovietică, chiar și cei mai îndărătnici anti-vaxxeri primesc revelația covidului. Apoi, colegul meu Ilarion Alfeiev de Volokolamsk mitropolit colonel SVR de la Patriarhia Rusă, va conduce cirezile de noi convertiți la religia covidului de rit great reset și green new deal, la “moaștele” lui Lenin pentru lămurirea definitivă a credinței. În scurtă vreme, toată lumea va înțelege prin constrângere sensul eugenizării…pardon, a vaccinării din motive ecologice. Tovarăși, intensificați campania de prozelitism în rândul imperialiștilor. Am auzit că valahii și bulgarii sunt codașii UE în competiția stahanovistă internațională de vaccinare. Pentru gloria Moscovei – a treia Roma, pervertiți niscai învățături creștine prezentându-le prin prisma religiei covidiene. Apoi, explicați cu răbdare sovietică, faptul că vaccinații cu Sputnik V, primesc ca bonus ecumenic de la Patrtiarhia Rusă, privilegiul de zburda fericiți ca mielușeii pe Câmpiile Elizee din paradisul marxist-leninist. Continuați să mâncați govno explicând că cei ce rămân nevaccinați, în viața pământească sunt dușmanii proletariatului, iar eternitatea o vor petrece la galere sau vor arde în cazanele cu smoală troțkistă.
La luptă tovarăși! Pizdec nahoi blyat! Slava Rossiya!

Kakaia vaxx?

Acest articol a fost publicat în Rusia și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Din Moscova

  1. mihailandrei zice:

    Multumesc pentru atentionare. Eu nu am cont la activenews, si nici in alta parte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.