Kakaia vaxx?


Primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, a anunțat cea mai extinsă politică de vaccinare obligatorie din lume împotriva Covid, decretând că bugetarii și cei din sectorul serviciilor li se va cere să să fie vaccinați pentru a contracara ceea ce el numea o situație “dramatică” de sănătate publică. Presiunea Moscovei pentru vaccinarea obligatorie conturează eșecul programului de vaccinare în care doar aproximativ 13% dintre rezidenți au primit doza, în ciuda disponibilității gratuite în capitala Rusiei din Decembrie. ( … ) Deși peste 60% dintre ruși se opun vaccinărilor obligatorii, potrivit unui sondaj publicat joi, autoritățile din alte regiuni au anunțat măsuri similare, iar purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, susține politica.
Sursa: https://www.themoscowtimes.com/2021/06/17/russias-unprecedented-mandatory-vaccination-push-divides-society-a74237

Spitalele din Moscova nu vor mai oferi tratament de rutină pacienților nevaccinați, au anunțat vineri autoritățile sanitare. Moscoviții vor trebui să prezinte dovada vaccinării înainte de consult, a declarat departamentul de sănătate din Moscova.
Sursa: https://www.themoscowtimes.com/2021/06/18/moscow-hospitals-to-limit-treatment-to-vaccinated-patients-a74258

Autoritățile au confirmat că normele oferă întreprinderilor motive pentru a reține salariile lucrătorilor care nu îndeplinesc criteriile, iar, în cazul celor care refuză în continuare injecția, “angajatorul este obligat să suspende angajatul de la locul de muncă, în absența unor contraindicații medicale”.
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/Companiile-din-Moscova-sunt-obligate-sa-si-suspende-pe-perioada-nedefinita-angajatii-care-refuza-vaccinurile-Covid-19-167600

Zdravstvuite kolhznici din gubernia România.
Înainte de toate, io Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya, trebuie să-i transmit bașchirului suki Lucovid Orban salutări călduroase de la Moscova și Tiraspol pentru ca a decorat-o pe bolșevica Zinaida Greceanîi.
Bravo Lucovide, ți-ai asigurat un loc de cinste în conducerea regiunii staliniste autonome maghiaropate care o fie în curând eliberată de sub jugul imperialiștilor valahi cu ajutorul omulților verzi. Ai dosar de cadre foarte bun, moștenești pe Ludovic, tăticul tău securist, și pe unchiul Imre, la fel de securist.

Acuma să trecem la campania de vaccinare forțată.
Mama lor de mujici, în loc să bea tradiționalul samagon, au băut whisky de la atlantiști, motiv pentru care le-a intrat ifose capitaliste în capetele lor eurasianiste. Cică au dreptul să refuze vaccinul. Țarul Putin și înțelepții Moscovei – a treia Roma, normal că au impus obligativitatea vaccinării. Se întâmplă așa din cauză că poporanii antivaxx au fost corupți de agenții atlantiști. Motivul pentru care s-a instituit plandemia, implicit vaccinarea, e dat de “green new deal”, care nu poate avea succes fără pagube colaterale masive din rândul populației planetare care nu face parte din nomenclatură.
Închei cu câteva cuvinte adresate valahilor.
Bă burgheji rusofobi, nu mai faceți discriminare. Ce, vreți să fiți pagube colaterale doar cu Pfizer, Moderna, Johnson și AstraZeneca? Nu puteți pleca din lumea asta crudă și cu ajutorul Sputnik V?

 

Acest articol a fost publicat în Rusia și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Kakaia vaxx?

 1. Bendis zice:

  Rusnacii iubitori de libertate au introdus restrictii severe ca sa forteze boborul la intzepat..

 2. mihailandrei zice:

  Si eu care credeam ca Moscova e ultimul bastion al libertatii. Atlantistii sunt de vina!

 3. ioansperling zice:

  Nu exista asa ceva; sunt toti pe o mana! Daca nu ar fi fost nu incepeau circul asta!

 4. mihailandrei zice:

  Ca sa inceapa circul, a trebuit ca toti grangurii sa se inscrie la Martorii lui Covid.
  In pas de defilare … spre marea resetare!

 5. ioansperling zice:

  Corect! Iar noi am dormit si mai dormim in cizme sperand in niste cuvinte fara acoperire reala: democratie, justitie, drepturi, libertati…

 6. mihailandrei zice:

  E vreme de gulag pentru ca democratia, justitia, drepturile si libertatile sunt in carantina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.