D’ale guvernului


Activenews.ro a publicat un articol pertinent legat de vaccinarea copiilor.
Îl puteți citi accesând linkul de mai jos:

https://www.activenews.ro/opinii/Abominabilul-plan-de-vaccinare-a-copiilor-si-fundul-lui-Barna-de-pe-masa-lui-Citu.-STOP-CADRU-LA-MASA-GUVERNULUI-cu-unsurosul-Chirieac-de-la-Antena-3-CNN-166948

Interesantă a fost partea finală a articolului, motiv pentru care o reproducem:

Parol, mamițo, să mă-ngropi! Premierul Cîțu, în poziție centrală, cu pixu-n mână, cântărind niște date de ultimă oră, ca și cum… În dreapta fotografiei, vicepremierul Barna, cu curul pe biroul premierului, precum Udrea pe mobilierul lui Băse-Petrov, analizând alte hârtii, dar afișând aceeași seriozitate deplină cu care, nu demult, tasta pe laptop având degetele la circa cinci centimetri distanță de taste… În stânga fotografiei, ministrul Ghinea, tot cu curul pe birou; ei bine, Cristian Ghinea dacă la reziliență și redresare nu s-a priceput, la problema spinoasă a locurilor de joacă în spații închise pare să fie specialist… Și, în fine, în picioare, lângă premier, cu mâinile-n buzunare, cum stă bine unui ministru de Finanțe înconjurat de atâția șmecheri care-l pot „face” la bani, Alexandru Nazare care pare să fie și dânsul competent în privința încăperilor unde se joacă prichindeii!

Măi, băieți… voi nici la propagandă nu vă pricepeți… și de aceea n-o să știți vreodată ce mișto erau relatările radioului public de dinainte de 1990 care începeau cu „…în acest moment ne aflăm în hala unde se produce nava românească de mare tonaj”… iar din off se auzea gălăgie, zgomot de ciocane, țiuit de freze și tânguire de raboteze, etc…. în timp ce, evident, toată transmisiunea era din studio și un reporter bătea în calorifer, altul zgâria prelung o foaie tablă, iar redactorul lovea cu o scrumieră metalică în masă!

Ăia erau artiști… puneți mâna și luați lecții, băi diletanților!!!

Când a aflat că suki din România se împiedica în propagandă, tov Kolea – Bețivul din Novosibirsk, în calitate de komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya a citit articolul și a concluzionat că poza publicată de activenews.ro e trucaj atlantist.
Poza adevarată o publicăm noi, desigur prin amabilitatea lui Kolea care s-a ostenit cerând aprobare de la Moscova via Tiraspol str. Manoilov 42 pentru desecretizare.

citu_gov

În realitate, Cîțu încurajat de colegii săi, mâzgălea posterul cu playmate Veorica Dăncilă de la BNR, poster oferit gratuit VIP-urilor care au participat la “evenimentul pilot, Dineu cu prosti”.
Legat de propagandă, vă rugăm să nu le mai dați idei, se ocupă cei de la raion de aspectul acesta. Citind articolul, Cîțu începuse să dea cu ranga în caloriferele de la guvern ca să sperie covizii, iar Barna în costum de pandemie stropea cu vermorelul cu vodka culoarele guvernului pline de covizi speriați de premierul minune, în timp ce Nazare și Ghinea spărgeau geamurile cu scrumiera ca să se arunce virușii de la balcon și să crape de ciudă pe asfalt că nu au fost invitați la dineu.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.