Din budă(pesta) cu dragoste


Csókolom mă surori și frați! Io marele Cicciolin Rasputin, străjer al coroanei sf.ștefan și al țucalului lui Arpad, în calitate de grof culturnic la Bașchir Honvédség și consilier al magnificului conducător Viktor Onan, vă îndemn călduros să luptați pentru cauza noastră de scursuri turanice ale stepei asiatice, adică pentru cauza maghiaropată.

Nu vă faceți griji din cauza valahilor naționaliști, aceștia sunt ocupați cu proprii politicienii trădători care au netezit calea noastră către implementarea planului Kos Karoly, plan ce duce la anexarea Transilvaniei la pusta noastră.
Nu degeaba agenții noștri de influență intoxicau, și intoxică, pe americani cu minciuni despre Trianon.
Între timp, l-am pus pe Laszlo Tokes informatorul Securității și al AVO să intenteze proces
împotriva sociologului Dan Dungaciu pentru ca a publicat un articol ce tulbură și mai rău apele întunecate în care se scaldă planul Kos Karoly și oligarhii lui Viktor Onan.
Totuși, dacă valahii îndrăznesc să se opună, în amintirea vremurilor de odinioară, redeschidem închisorile de la Vaț și Seghedin pentru ei.
Cândva, “dreptatea” noastră, a maghiaropaților, presupunea umplerea lagărelor de la Sopron cu familiile soldaților valahi înregimentați samavolnic în armata austro-maghiară, puși să lupte pentru o cauză care nu era a lor.
Astăzi, orice valah care nu dansează czardas la ordinul nostru și nu se maghiarizează, putem să-l marginalizăm lipindu-i eticheta de vinitură cu opinci. Asta deocamdată, dar atunci când Transilvania o să fie anexată la hungayria așa zis milenară, categoric nu vom permite urmașilor lui Avram Iancu să ne înfrunte. Îi vor reînvața ce înseamnă stăpânirea maghiară și jugul grofilor și al nemeșilor.
Frați turanici și surori maghiaropat-mongoloide, să faceți orice, să lătrați de la tribunele organismelor internaționale, să faceți tumbe în parlamentul românesc și cel european, pentru cauza noastră, împotriva valahilor care îndrăznesc să fie contra cumpărării bucată cu bucată a Ardealului și a impunerii administrației noastre staliniste ca în vremurile de glorie a regiunii autonome maghiare.

Acuma vă las să puneți la cale intrigi și să terfeliți dezideratele valahilor, eu trebuie să mă retrag ca să concep noul Diktat de la Viena, care, cel mai probabil o să poarte numele de Diktatul de la Bruxelles și Berlin via Moscova.

Acest articol a fost publicat în Romania, Ungaria și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.