Coaliția Stop 5G România – Audierile din Senat


Marți, 20.04.2021, Coaliția STOP 5G România a răspuns, a participat la sesiunea de audieri din Comisia pentru comunicații și tehnologia informației din SENAT pe tema “Problematicile implementării 5G în România”.

La audieri a fost invitat și domnul Dumitru Fornea, Membru al Comitetului Economic și Social European Secțiunea pentru Transporturi, Energie și Societatea Informațională (TEN) Raportor pentru avizul CESE: “The societal and ecological impact of the 5G ecosystem”.

Dat fiind faptul că suntem o coaliție formată din peste 80 de organizații neguvernamentale civice și zeci de mii de cetățeni din întreaga țară, coroborat cu faptul că problematica 5G e complexă și multisectorială, inclusiv la nivel de siguranță națională, am solicitat să se acorde cuvântul, în ordinea de mai jos, a următorilor zece reprezentanți ai Coaliției STOP 5G România (5 în sala, 5 online), care urmau a prezenta concis și specific aspectele societale semnalate în prezentarea preambul trimisă Comisiei pentru comunicații și tehnologia informației din SENAT, pe 13.04.2021.

Din motive tehnice și organizatorice, doar o parte din reprezentanții Coaliției STOP 5G România au putut lua cuvântul, motiv pentru care vor urma și alte audieri în care se vor putea prezenta parlamentarilor punctele de vedere și amendamentele societății civice la legislația destinată permiterii și facilitării 5G.

Reprezentanții Coaliției STOP 5G ROMÂNIA care au depus și cerere de ANCHETĂ ȘI CONTROL PARLAMENTAR LA ANCOM, nr. înregistrare LXIX/59/20.04.2021 sunt:

ÎN SALĂ – Asociația Centrul de Cercetare și Dezvoltare AXIO – Mădălina Apostol – inginer – contextul național și european al implementării 5G – implementare precaută și responsabilă versus implementare abuzivă „pe repede înainte”, prin abuzuri în forma continuată înfăptuite de ANCOM și de Guvern pentru a forța implementarea 5G, viciind consimțământul proprietarilor ale căror resurse (frecvențele, datele și imobilele) vor fi exploatate de industria comunicațiilor la 5G.
ÎN SALĂ – Simion Dascălu – inginer pilot – abuzurile industriei telecom din teritoriu prin lipsa diagramelor de emisie necesare instalării elementelor radiative – sporurile de toxicitate aferente radiațiilor de radiofrecvență dovada nocivității 5G pentru populație.
ONLINE – Asociația Pro Consumatori – Adrian Vornicu – specialist bioelectronică – sănătatea publică amenințată de standardele frauduloase de protecție a populație la radiații electromagnetice de radiofrecvență.
ONLINE- Asociația Medici pentru Consimțământ Informat – Dumitru Badilă – medic militar, impactul devastator asupra sănătații al poluării electromagnetice proliferat de 5G – hipersensibilitatea electromagnetică
ONLINE – Asociația de proprietari Porii 144 Florești Cluj – Ioana Coman – inginer – Suveranitatea datelor în contextul vulnerabilităților cibernetice masive din rețeaua 5G – IoT și IoB
ONLINE – Asociația Civică DREPTATE – Tiberiu Galambos – inginer – apărarea și suveranitatea națională – tehnologia 5G armă cu microunde
ÎN SALĂ – Angela Negrotă – jurist – încălcarea drepturilor și libertăților constituționale prin implementarea unei tehnologii invazive, nereglementate și nesigure
ÎN SALĂ – Asociația Angel, Eugen Lucan – asistent social – impactul social – categoriile vulnerabile – interesul superior al copiilor
ÎN SALĂ – Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților, Adrian Aciu – psiholog – încălcările normelor legislative, proiectele de lege înaintate spre Parlament: proiectul de lege pentru SIGURANȚA 5G si proiectul de lege pentru INFRASTRUCTURA necesara rețelelor 5G.
ONLINE – Starea de Libertate, Pompiliu Diplan – inginer și filosof – tehnoetica – lipsa legislației necesare să protejeze confidențialitatea, identitatea, libertatea alegerii și egalitatea oamenilor (inclusiv dreptul la libertate cognitivă) în contextul Inteligenței Artificiale, algoritmi și interfețele creier-computer proliferate de 5G, pentru care, dealtfel, 5G este exclusiv necesar.

Înregistrările video și audio ale luărilor de cuvânt din 20.04.2020 :

Luările de cuvânt au avut ca suport argumentativ și probatoriu o vastă documentație sub forme de arhive digitale depuse comisiilor de raport din Senat care au avut în 2020 și în lucru analize și decizii cu caracter legislativ privitoare la implementarea 5G în România, dar și o prezentare sintetică solicitată de către membrii Comisiei de comunicații și tehnologia informației din Senat.

Prezentarea sintetica poate fi accesata AICI

Sursa: http://stop5gromania.ro/21-04-2021-comunicat-de-presa-audierile-din-senat/

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Coaliția Stop 5G România – Audierile din Senat

 1. Tudor V. zice:

  – Conform specialiștilor, aceste noi capabilități sunt necesare doar pentru aplicații precum: Mașini autonome, Realitate virtuală, realitate augmentată și Internet tactil, –

  Evident. Nu e nevoie de 5G pentru a avea un internet mai bun. Guvernul mondial al Noii Ordini Globale are nevoie de 5G pentru a controla direct intreaga populatie a globului. Toate computerele vor fi legate direct la satelit si controlate de la distanta.

  OAMENII vor fi legati direct la satelit prin undele radio ale fasciculelor 5G. De aici graba de a se implementa o tehnologie atat de avansata chiar si in tari cu populatie care de fapt nici nu are acces la computere.

  Aplicatia de realitate virtuala si augmentata inseamna ca se vor transmite direct in creier imagini si sunete utilizand frecventele extrem de joase care pana acum au fost intersize in teorie dar in realitate au fost testate de multi ani pe cobai umani fara voia lor.

  Pentru asta este nevoie de zecile de mii de sateliti in orbita al caror numar este secret si creste mereu. NASA a vandut accesul la orbitarea planetara joasa (LEO) companiilor comerciale.

  Guvernul Mondial este o entitate nealeasa de nimeni dar care va avea drept de viata si de moarte asupra tuturor fiintelor de pe planeta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.