Forumul Economic Mondial și pașaportul de vaccinare


vaccine-passport-green

Pașapoartele de vaccinare pot conduce la consimțământul forțat, standardizarea schemelor de identitate digitală: WEF/World Economic Forum/Forumul Economic Mondial 

CEO de la Global Blockchain Business Council spunea publicului de la Davos că speră că dezvoltare a pașapoartelor de vaccinare va ajuta la stimularea consimțământului forțat și a standardizării” schemelor globale de identitate digitală.

Sper că dorința și cererea globală pentru un pașaport de vaccinarepentru ca oamenii să poată călători și lucra din nou va conduce spre consimțământul forțat, standardizare și, sincer, cooperare în întreaga lume” Sandra Ro, CEO at Global Blockchain Business Council

Identitatea digitală conține tot ceea ce vă face unic pe tărâmul digital, e un sistem care poate integra toate datele de activitate online, inclusiv ce site-uri web vizitați, achizițiile dumneavoastră, dosarele medicale, conturile financiare și cu cine sunteți prieteni pe social media.

Este, de asemenea, o schemă care, atunci când e folosită de despoți ca în China comunistă, permite un sistem distopic de creditare socială în care libertatea e permisă sau restricționată în funcție de comportamentul cetățenilor și cu cine sunt ei asociați atât în lumea fizică, cât și în cea digitală.

photo2_WEF-Great-Reset-Digital-ID

Summitul Global al Guvernării Tehnologice a WEF/Forumul Economic Mondial a ținut o sesiune virtuală numită “Scaling up Digital Identity Systems” în cadrul căreia liderii mondiali și-au exprimat opiniile despre modalitățile cele mai bune de convingere a oamenilor ca să accepte sistemele de identitate digitală.

WEF/Forumul Economic Mondial a pus identitatea digitală sub flamura agendei Great Reset/Marea Resetare lansată oficial în Iunie 2020, în care grupul de de experți/de reflecție globalist prevedea adoptarea la nivel mondial a identității digitale prin parteneriate publice și private.

În cadrul sesiunii, vorbitorii s-au referit la mai multe aspecte pozitive (sic!) ale modului în care identitățile digitale sunt utilizate de diferite guverne din întreaga lume pentru a face viața mai buna pentru cetățenii lor, cum ar fi livrarea de bunuri și servicii esențiale într-un timp foarte scurt menținând un nivel ridicat de securitate cibernetică.
Video disponibil aici:
https://www.weforum.org/events/global-technology-governance-summit-2021/sessions/scaling-up-digital-identity-systems

Vorbitorii nu au discutat despre modul în care sistemele/schemele de identitate digitală pot fi abuzate de guverne și corporații.

Cu toate acestea, au fost de acord că cel mai mare obstacol în calea adoptării identității digitale, cel puțin în USA, a fost lipsa de încredere în guvern.
Prin urmare, o mare parte din sesiune a fost dedicată modului de a convinge oamenii sa accepte predarea datelor lor personale către guvern. 

sandra ro_03

 

Cred că în SUA va fi foarte greu să obțină un sistem de identitate național […] Cred că vom avea propriul nostru tip de identitate fragmentată amestecată cu parteneriate public-privat” Sandra Ro, CEO at Global Blockchain Business Council

Sandra Ro, CEO la Global Blockchain Business Council, a declarat că tot ceea ce are legătură cu ID-ul din USA a fost politizat, ceea ce prezintă obstacole în calea încrederii în adoptarea identității digitale.

În ceea ce privește creșterea încrederii, cred că e un mozaic foarte diferit în SUA față de acum 10 ani, probabil”, a declarat ea, adăugând: Cred că avem un mediu politic foarte încărcat și, direct spus, care împiedică de fapt instituirea unui sistem de identitate”.

Sper să se atenueze, dar cred că în mediul actual din SUA – tot ceea ce are legătură cu ID-ul se politizează; corect sau incorect, în funcție de ce parte a gardului te afli”.

Conform lui Ro, pașapoartele de vaccinare oferă un potențial mijloc care ar putea conduce la consimțământ forțat și cooperare în întreaga lume. 

Totul a fost accelerat din cauza pandemiei, o mare atenție e acordată acum pașapoartelor Covid sau pașapoartelor de vaccinare. Digitizăm asta? Cum functioneazã? Cum se îmbină asta cu identitatea ta? Cum începem să călătorim din nou?” a declarat Ro.

Pentru Ro, națiunile în curs de dezvoltare au o perspectivă mai bună ca USA asupra adoptării unei sisteme de identitate digitală pe blockchain, pentru că nu au moștenirea sistemului vechi birocratic.

Dacă aveți sisteme înrădăcinate, este incredibil de dificil să faceți saltul, aproape ca e de preferat să vă aflați într-o țară care nu are un sistem structurat și înrădăcinat”, a declarat Ro.

Cred că în SUA va fi foarte greu de obținut un sistem național de identitate așa cum a făcut Ucraina sau Estonia, ori alte țări precum India”.

Cred că vom avea propriul nostru tip de identitate fragmentată amestecată cu parteneriate public-privat. Cred că e singura cale ca inovația să se întâmple”, a adăugat Ro.

Tehnologia pentru identități digitale e deja aici și e folosită în mai multe țări din întreaga lume. Una dintre cele mai ambițioase țări în acestă privință e Ucraina.

Mykhailo-Fedorov_04

 

 

Scopul nostru este de a autoriza toate situațiile de viață cu acest ID digital” Mykhailo Fedorov, ministrul ucrainean al Transformării Digitale

 

În cadrul discuției, În cadrul aceleiași mese de discuții, ministrul Mykhailo Fedorov, a declarat că scopul guvernului său era să creeze un sistem de identificare digitală care, în termen de trei ani, urma să facă din Ucraina cel mai oportun stat din lume, funcționând ca furnizor de servicii digitale.

“Președintele Zelensky a însărcinat ministerul nostru în termen de trei ani să facă unul dintre cele mai oportune state din lume în ceea ce privește statul ca furnizor de servicii”, a spus Fedorov.

El a adăugat, Parlamentul ucrainean a adoptat un proiect de lege care ne face una dintre primele țări care legalizează pașapoartele digitale, ceea ce înseamnă că am pus un deplin ‘semn egal’ între pașapoartele din plastic sau hârtie, ID-uri (n.n: identity document) și ID-uri digitale, iar acum sunt accesibile în toate situațiile de viață”.

Oamenii nu au de ales, însă trebuie să aibă încredere în tehnologie” Mykhailo Fedorov, ministrul ucrainean al Transformării Digitale 

Când vine vorba de câștigarea încrederii în sistemele de identitate digitală administrate de guvern, Fedorov crede că, dacă le oferi oamenilor o cantitate copleșitoare de confort însoțit de o securitate cibernetică puternică, atunci ei nu vor avea de ales decât să aibă încredere în tehnologie.

Pandemia a accelerat progresul nostru. În primul rând, oamenii chiar cer acum servicii online digitale. Oamenii nu au de ales decât să aibă încredere în tehnologie. Vedem ce tip de afacere se dezvoltă, iar această afacere influențează dezvoltarea serviciilor noastre”.

Comoditatea e principalul punct de vânzare al Ucrainei pentru sistemele de identitate digitală, alături de securitatea cibernetică.

Trebuie să realizăm un produs atât de convenabil, încât persoanadevină capabilă să renunțe la stereotipuri, să depășească fricile și să înceapă să utilizeze o aplicație guvernamentală” Mykhailo Fedorov, ministrul ucrainean al Transformării Digitale 

Când permitem unei persoane să înregistreze o afacere în trei clickuri; când le permitem să își plătească impozitele în două clickuri – oricât de sceptică e persoana față de tehnologie, va începe să folosească serviciile noastre”.
Obiectivul nostru e de a permite toate situațiile de viață cu acest ID digital”, a adăugat el.

don thibeau_05

 

Partea tehnică e partea ușoară. Ceea ce este în realitate confuz, e guvernarea” Don Thibeau, director executiv la Fundația OpenID

 

 

Don Thibeau, director executiv la Fundația OpenID, a fost de acord cu Fedorov, spunând că sistemul de identitate digitală a Ucrainei deblochează valoarea la nivel de cetățean”.

Permite cetățeanului să dezvolte afaceri și să participe la economie într-un mod mult mai eficient”, a adăugat el. ( … )

Potrivit lui Thibeau, experiența utilizatorului, controlul datelor și securitatea cibernetică vor fi factori cheie în câștigarea încrederii ( … )

Sursa: https://sociable.co/government-and-policy/vaccine-passports-drive-forced-consent-standardization-digital-identity-schemes-wef-summit/

Statele Unite, ca orice țară, ca orice națiune, are și aspecte criticabile. Totuși, să critici America pentru ceea ce trebuie respectată, e dovadă de răutate.
Grobienii comunistoizi ai Forumului Economic Mondial latră pentru ca mulți cetățeni americani că nu doresc să accepte pierderea libertăților și controlul din ce în ce mai draconic instituit de mafia globalistă. Vicierea drepturilor democratice prin tentative de impunere forțată a ID-ului digital și a pașapoartelor de vaccinare, pentru o comunistoidă ca Sandra Ro, e ceva normal.
Să cânți osanale unor regimuri cel puțin bizare, precum cele din Ucraina și India, e parte din noua normalitate” propovădită de asasinii libertății.

 

Acest articol a fost publicat în globalism și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.