Rusia și slugile ei


Politruk Diana Șoșoacă, ființa hrănită la sânul mamei cu lapte masonic, încă odată își arată slugărnicia față de stăpânii săi de la Kremlin. Șoșoacă e parte din coloana a cincea trimisă să compromită protestele antiplandemie și să saboteze mișcarea de renaștere națională inițiată de români. Priviți, ascultați și vă cruciți, Șoșoacă – portavocea Moscovei cere scuze de la moskali și îi înfierează cu mânie proletară pe cei care au comemorat în fața ambasadei Rusiei masacrul de la Fântâna Albă

Codruța Cerva, cu deplină slugărnicie, declara că se duce la ambasada criminalilor ruși cu flori ca să-și prezinte scuzele. Foarte bine, sperăm că Șoșoacă o să-i doneze câteva ruble pentru achiziția de flori. E de presupus că duduia Oana Lovin și-a cerut scuze masturbându-se online pe rusește în fața statuii lui Suvorov și a strigat orgasmic Slava Rossii!

Salutăm activenews.ro pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume:

Personajul Șoșoacă și pocnitorile ei moscovite nu au dreptul să se pronunțe asupra unei comemorări care nu le privește, maculând-o cu gurile lor murdare. Aceasta e o remarcă de suprafață, fără a intra pe fondul problemei: comemorarea a 80 de ani de la împușcarea de către sovietici a peste 3.000 de români care încercau să treacă granița artificial trasată de Stalin pentru a împărți în două provincia Bucovina, unită la 28 noiembrie 1918 cu Regatul României după ce înainte fusese subjugată de Austro-Ungaria. ( … )
1 Aprilie este cu adevărar una dintre cele mai negre zile din istoria poporului român. Prin legea nr. 68/10 mai 2011, această zi a fost declarată oficial prin Lege “Zi Națională de cinstire a memoriei românilor – victime ale masacrelor de la Fântana Albă și alte zone, ale deportărilor, Foametei și a altor forme de represiune organizate de regimul totalitar sovietic în Ținutul Herța, nordul Bucovinei și întreaga Basarabie”.
Din punctul nostru de vedere oricine se mai asociază de acum înainte cu această arătare gonflată este doar o altă vuvuzea a Moscovei.
Sursa: https://www.activenews.ro/stiri/SOSOACA-si-videochatistele-ei-POCNITORILE-MOSCOVEI-Auto-demascare-scabroasa.-Sosoaca-si-a-cerut-iertare-Rusiei-pentru-ca-grupul-Starea-de-Libertate-condus-de-Pompiliu-Diplan-a-comemorat-80-de-ani-de-la-Masacrul-de-la-Fantana-Alba-166127

____________________________________________

În loc de tezaur, primim partid de aur … de trompetă

Răspuns la articolul “Geopolitica românească și Rusia”

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Rusia și slugile ei

 1. W zice:

  AFARA DIN TARA CU SLUGILE MOSCOVEI !!

 2. Bendis zice:

  Javrele de moskali se prefac ca-s romani pe forumurile internationale!
  Aici e un trol de-al lor care il linge-n koor periodic pe tzarul Putin cel Pitic..
  https://disqus.com/by/tudormiron/

 3. kosk zice:

  un forum Romanesc si Ortodox „disqus” exista? nu de alta dar pe disqus poti posta comentarii, clipuri si poze foarte simplu ( doar cu download).asa.. cam ca 4Chan.

 4. mihailandrei zice:

  Nu stiu daca exista.

 5. kosk zice:

  a fost o intrebare retorica, NU exista, dar merita incercat..un frate care se pricepe si are cu ce..eu de pe mobil, incerc dar, nu prea am..

 6. mihailandrei zice:

  Posibil sa apara.

 7. fm zice:

  Disqus costa vre-o suta de americani pe luna ca sa ti-l instaleze pe site si trebuie id plus credit card.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.