Ana turnătoarea


Privet Привет tovarăși! Din însoritul Tiraspol (str. Manoilov 42), io Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya va transmit salutări comuniste!

Nu vă lăsați intimidați de burgheji și alți contrarevoluționari! Continuați să luptați pentru cauza proletariatului. Organizați înscenări, delațiunea să fie mărturisirea voastră, mancați rahat non-stop ca d’aia ați absolvit cursurile de agitprop! Cu carnetul rosu și Nagantul să-i amenințați pe chiaburi. Lupta de clasă cere sacrificii, nu-i lăsați sa scape, loviţi-i cu fruntea în buric până abia mai respiră, până recunosc că sunt în slujba imperialiștilor atlantiști. Loaze bolșevice de pretutindeni, luați exemplu de la komsomolizda Ana Munteanu, reîncarnarea Anei Pauker!

Ea și niște kolhoznici amatori de samagon gratis, au organizat o înscenare ca în vremurile de odinioară, împotriva unui chiabur din Timișoara. Presa reacționară zice așa:

“Azi, nu mai e un secret pentru nimeni că Ana Munteanu, cot la cot cu prefectul județului, avocatul Zoltan Nemeth, tot de la USR+, regizează flagrante, provocări, înscenări și ”capcanează” agenți comerciali din domeniul HoReCa, băgându-le clienți falși, pe gât. După care cheamă MAI la intervenție rapidă! Filmează și postează!”   Sursa: https://voceatimisului.ro/de-oscar-consilierul-local-usr-ana-munteanu-a-uitat-sa-le-achite-nota-de-plata-flamanzilor-pe-care-i-a-trimis-sub-acoperire-la-hotel-del-corso/

Tovarăși, în ciuda criticilor imperialiste, acțiunea a fost lansată spre binele norodului! Cum vreți să scăpați de jugul burghezo-moșieresc, cum vreți să scăpați de veroșii chiaburi? Înscenarea, delațiunea, hărțuirea, intimidarea sunt arme din arsenalul roșu, au menirea de a valida lupta de clasă. Totuși, acțiunea a eșuat din cauza unor agenți chiaburi care au penetrat în diverse moduri, inclusiv informativ, rețeaua proletară! Tovarășul bașchir roșu Zoltan Nemeth a.k.a Bela Kun(t), a reușit să se fofileze, însă a trebuit să o lase în offside pe Ana Pauker-Munteanu care acuma încasează cu stoicism sovietic suduielile valahilor imperialiști. Cu mânie proletară, mititica răspunde:

“Totul a fost organizat la ordinul prefectului. Persoanele au fost special acolo ca să arate ce se întâmplă”.    Sursa: https://voceatimisului.ro/fantezii-revolutionare-consilierul-local-usr-ana-munteanu-n-a-invatat-nimic-dupa-flagrantul-esuat-de-la-hotelul-del-corso-din-timisoara/

Pentru că acțiunea revoluționară s-a terminat prost, komsomolizda Ana Pauker-Munteanu și-a făcut autocritica cu emoție feciorelnică de politruk

Pentru ca a fost sinceră, tovarășii de la raion au hotărât să o invite în Rusia pentru ca glorioasa Krasnaya Armiya să-i predea temeinic cursuri de comunizare, eliberând-o astfel de orice constrângere. În concluzie, chiar dacă ne-am făcut de râs pe frontul valah, lupta de clasă merge mai departe și nu ne oprim până la victoria planetară a comunismului.

Turnători din toate țările, uniți-vă!

Acest articol a fost publicat în Europa, Romania și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Ana turnătoarea

 1. kosk zice:

  e pe bune poza cu tricoul sau e fake? daca e pe bune, mititica tre’ urgent vaccinata si deparazitata.

 2. mihailandrei zice:

  Salut kosk.
  Poza poate sa fie la capitolul meme, are rolul de a sublinia ideea de fond, adica, infatuarea, turnatoria si lichelismul sunt elementele din care sunt facuti parazitii politici.
  Ana Pauker-Munteanu nu-i un accident. Ana Pauker-Munteanu e starea de fapt, e putreziciunea ce domina politica si administratia.

 3. kosk zice:

  sal andrei
  aici in occident (Spania) unde locuiesc de cativa ani, zici ca m am teleportat cu time machine.. in vremurile bune ale bolsevismului, ala pur si dur. sunt pline strazile+balcoanele+grafitti stradal de simbolistica comunisto/anarhista+ lgbt.

 4. kosk zice:

  ps
  culmea..singurul amic deranjat de rahatul de aici e un rus (traficant de chestii..) in rest, romanii stabiliti aici se comporta ca spaniolii. carpe diam, munca, plimbari pe corso, cumparaturi la market (sau la „chino’). cu botnițe, evident.. altfel te umfla Guardia Civil. am 3 amenzi deja, lol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.