Despotism Big Tech


Big Tech impune carduri de identitate digitală pentru a urmări vaccinările, cumpărăturile, activitatea bancară și multe altele

vaxx
Constrângerea se află în centrul efortului global de obținere a consensului pentru un sistem global de identificare digitală, sub forma cardurilor de sănătate SMART (Health Cards) și Portofele Digitale.

25 februarie 2021 (Mercola) – Povestea pe scurt

● Giganții tehnologici cu conexiuni în sistemul de securitate american – Microsoft, Oracle și MITRE Corporation – s-au asociat cu companii din domeniul asistenței medicale pentru a crea Vaccination Credential Initiative (VCI) pentru a promova implementarea înregistrărilor digitale de vaccinare WUHAN – Covid.

● În esență, inițiativa e construită pe un cadru generic de “portofele” de vaccinare digitală numit SMART Health Cards menit să “funcționeze peste granițele organizaționale și jurisdicționale” ca parte a unei noi infrastructuri globale de înregistrare a vaccinărilor.

● E de așteptat ca SMART Health Cards să includă numele complet, sexul, data nașterii, numărul de telefon și adresa de e-mail pe lângă informațiile de vaccinare, deși este posibil și probabil să fie necesare mai multe informații personale pe măsură ce inițiativa avansează.

● În timp ce presiunea pentru combinarea identității digitale cu înregistrările legate de vaccinare și activitatea economică pare, superficial, a fi efortul diferitelor organizații și grupuri, aceiași indivizi și entități apar de nenumărate ori, indicând un act de constrângere coordonată nu numai pentru a implementa un astfel de sistem, ci și pentru a obține consimțământul din partea populației globale.

● Constrângerea e parte integrată a acestei infrastructuri și, dacă este pusă în aplicare, va fi utilizată pentru a modifica în mare măsură comportamentul uman, depășind cu mult problema vaccinurilor WUHAN – Covid.

Potrivit unui raport Reuters, VCI “își propune să ajute oamenii să obțină copii digitale criptate ale înregistrărilor de imunizare stocate într-un portofel digital la alegere”, deoarece “sistemul actual [de evidență a vaccinărilor] nu acceptă cu ușurință accesul convenabil și schimbul de informații verificabile din dosarele de vaccinare”.

Inițiativa, menționează în pagina web că VCI este un parteneriat public-privat “menit să abiliteze persoanele cu dosare digitale de vaccinare” astfel încât participanții să își poată “proteja și îmbunătăți sănătatea” și “să își demonstreze starea de sănătate pentru a se întoarce în siguranță la călătorii, la serviciu, la școală și la viață, protejându-se în același timp confidențialitatea datelor”.

Gazda site-ului VCI și unul dintre susținătorii cheie ai inițiativei e Commons Project Foundation. Această fundație în parteneriat cu Forumul Economic Mondial (WEF), conduce Common Trust Network, și are trei obiective similare cu cele ale VCI.

După cum e afișat pe site-ul WEF, obiectivele rețelei sunt (1) de a abilita persoanele, oferind acces digital la informațiile lor de sănătate; (2) să facă mai facilă pentru persoane înțelegerea și respectarea cerințelor pentru fiecare destinație; (3) pentru asigurarea că sunt prezentate numai rezultate de laborator verificabile iar înregistrarea vaccinării provine din sursă de încredere în scopul călătoriilor și comerțului transfrontalier.

Pentru avansarea acestor obiective, Common Trust Network e susținută de “un registru global cu laboratoare de încredere și surse de date privind vaccinarea” precum și “format standard pentru rezultatele de laborator și înregistrări de vaccinare și instrumente standard pentru a face aceste rezultate și înregistrări accesibile digital”.

Un alt parteneriat Commons Project Foundation și WEF este CommonPass. CommonPass de asemenea, e susținută de Rockefeller Foundation, este un cadru, cât și o aplicație ce “va permite persoanelor să-și acceseze rezultatele de laborator și înregistrările de vaccinare și să consimtă ca aceste informații să fie utilizate pentru validarea statusului WUHAN – Covid fără a dezvălui orice alte informații personale de sănătate”.

Actualii membrii CommonPass, inclusiv JetBlue, Lufthansa, Swiss International Airlines, United Airlines și Virgin Atlantic, sunt, de asemenea, membri ai Common Trust Network. Această suprapunere între parteneriatele Commons Project Foundation / WEF și VCI ilustrează faptul că WEF în sine este implicat în VCI, indirect prin intermediul partenerilor lor de la Commons Project Foundation.

Însuși Commons Project merită explorată/cercetată deoarece cofondatorii săi, Paul Meyer și Bradley Perkins, au legături de lungă durată cu Rand Corporation, Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și Comitetul Internațional de Salvare, după cum a menționat MintPress News.

IRC, condus în prezent de David Milliband, pretejatul lui Tony Blair, dezvoltă un sistem biometric de identificare și înregistrare a vaccinării pentru refugiații din Myanmar în cooperare cu ID2020 Alliance, parteneriat cu sprijinul CommonPass, Fundația Rockefeller. În plus, ID2020 Alliance finanțează Commons Project Foundation și este susținută și de Microsoft, una dintre companiile cheie din spatele VCI.

ID pentru sănătatea și portofelul tău

Suprapunerea între înregistrările digitale de vaccinare, promovate prin inițiative precum CommonPass și VCI, și presiunea pentru un nou sistem global de identitate digitală nu este o coincidență. Într-adevăr, dezvoltatorul cadrului VCI SMART Health Cards, Josh C. Mandel de la Microsoft Health, s-a pronunțat în prezentarea sa de ansamblu că identitatea digitală e parte integrantă a efortului de înregistrare a vaccinării digitale.

E de așteptat ca SMART Health Cards să includă numele complet, sexul, data nașterii, numărul de telefon și adresa de e-mail pe lângă informațiile de vaccinare, deși este posibil și probabil să fie necesare mai multe informații personale pe măsură ce inițiativa avansează, dat fiind faptul că VCI afirmă că aceste date de identificare reprezintă doar un punct de plecare.

În timp ce sunt prezentate ca înregistrări digitale de vaccinare, SMART Health Cards în mod clar sunt destinate spre a fi utilizate pentru mult mai mult. De exemplu, informațiile publice menționează că SMART Health Cards sunt “elemente de bază ce pot fi utilizate în întreaga asistență medicală”, inclusiv în gestionarea completă a inregistralor de imunizare care depășește cu mult vaccinurile WUHAN – Covid, schimbul de date cu agențiile de sănătate publică și comunicarea cu furnizorii de asistență medicală.

Totuși, acest cadru nu se va limita la informații despre sănătate, așa cum a spus Mandel. În prezentarea sa, subliniază că aplicarea SMART Health Cards ar putea fi folosite în curând ca acte de identitate pentru activități comerciale, cum ar fi închirierea unei mașini. VCI utilizează termenul de “portofel digital” pentru a se referi la înregistrările digitale privind vaccinarea sugerează, de asemenea, conectivitatea viitoare la activitatea economică.

Eforturile de a conecta identitatea digitală, nu doar de activitatea economică, ci și de datele de sănătate, s-au intensificat recent, de exemplu, prin lansarea Gavi Vaccine Alliance (de asemenea cunoscut ca și GAVI) — Mastercard — Trust Stamp partnership in Africa.

Programul, lansat pentru prima dată în 2018, leagă platforma de identitate digitală a Trust Stamp de GAVI-Mastercard Wellness Pass de înregistrarea digitală a vaccinării și sistemul de plata online al Mastercard rulat pe tehnologia A.I / Artificial Intelligence numită NuData. Mastercard și GAVI sunt partenere cu ID2020 Alliance, care include VCI membru Microsoft.

Având în vedere speculațiile rezonabile că astfel de platforme ar utiliza moneda digitală, în mod specific criptomonedă / mondeă virtuală, pentru activitatea financiară, e de remarcat faptul că VCI, membru Microsoft, în 2019 a depus un brevet care permite ca “activitatea corpului uman”, inclusiv undele cerebrale și căldura corpului, să extragă / genereze criptomonede. Aceasta, desigur, ar lega biometria de activitatea financiară, printre altele.

Un astfel de sistem, așa cum este prevăzut în brevetul Microsoft, pentru a fi implementat ar necesita probabil introducerea unor elemente portabile. De remarcat faptul că recent au fost lansate numeroase dispozitive portabile contactless pentru identificare, permise digitale de călătorie și dispozitive de plată.

Exemplele includ DigitalDNA,Proxy și FlyWallet. FlyWallet e remarcabil, cel mai recent produs al lor, Keyble, e un dispozitiv portabil care combină identitatea digitală prin autentificarea cu amprenta degetului, care permite atât plăți contactless cât și aplicații de sănătate, cum ar fi monitorizarea semnalelor vitale și partajarea datelor cu companiile de asigurări și furnizorii de servicii medicale.

Sponsorizat de ciudați și Silicon Valley

SMART Health Cards a fost dezvoltat de o echipă condusă de Josh Mandel, arhitectul șef al Microsoft Healthcare, în trecut a condus Health IT Ecosystem la Verily, fost Google Life Sciences.

În prezent, Verily e puternic implicată în testarea WUHAN – Covid, din Statele Unite, în special în California, conectează rezultatele testelor cu conturile Google ale celor testați. Celelalte inițiative WUHAN – Covid ale acestora au fost criticate din cauza problemelor de confidențialitate încă nerezolvate, aspect care a afectat și alte eforturi ale Verily înainte de perioada WUHAN – Covid, inclusiv cele care îl implică pe Mandel.

O preocupare particulară este faptul că Verily, prin extensie Google, a creat Project Baseline, care colectează “informații genetice acționabile” cu accent pe “sănătatea populației” de la participanți încă din 2017. Pe parcursul evolutiei WUHAN – Covid, Project Baseline a devenit componentă importantă a eforturilor de testare ale Verily, aducând posibilitatea neliniștitoare precum că Verily obține datele ADN ale americanilor prin activitățile sale de testare WUHAN – Covid.

Deși Verily nu a abordat direct această posibilitate, e de remarcat faptul că de câțiva ani Google a fost puternic implicată în colectarea datelor despre genomul uman. De exemplu, în 2013, Google Genomics a fost fondată cu scopul de a stoca și analiza datele ADN pe serverele Google Cloud.

Cunoscută acum sub numele de Cloud Life Sciences, subsidiara Google a dezvoltat de algoritmi A.I care pot “construi secvența genomului” și “identifica toate mutațiile pe care un individ le moștenește de la părinții săi”. Google are, de asemenea, legături strânse cu cele mai cunoscute companii de testare a ADN din SUA, cum ar fi Ancestry.com.

Ancestry, achiziționată recent de fondul de investiții Blackstone, care partajează datele cu o subsidiară discretă Google care folosește date genomice pentru dezvoltarea unor terapii ce extind durata de viață. În plus, soția cofondatorului Google, Sergey Brin, Anne Wojcicki, este cofondatoare și CEO a companiei de testare ADN 23andMe. Wojcicki este, de asemenea, sora CEO YouTube deținut de Google, Susan Wojcicki.

Google și majoritatea susținătorilor VCI – Microsoft, Salesforce, Cerner, Epic, Mayo Clinic și MITRE Corporation, Change Healthcare – membri proeminenți ai MITRE ce conduce WUHAN – Covid 19 Healthcare Coalition.

WUHAN – Covid 19 Healthcare Coalition e descrisă ca fiind un parteneriat public-privat care a făcut posibil ca „ infrastructura critică să permită colaborarea și sa partajeze analizele” despre WUHAN – Covid prin partajerea datelor de asistență medicală între membri.

Alți membri ai acestei coaliții includ In-Q-Tel a CIA și firma Palantir conectată cu CIA, precum și o multitudine de companii de sănătate și de evidență medicală. Coaliția se potrivește bine cu ambițiile Google și ale companiilor asemănătoare care au încercat să obțină acces la informații despre sănătatea americanilor sub pretextul combaterii WUHAN – Covid.

Covid 19 Healthcare Coalition e descrisă ca fiind un parteneriat public-privat care a făcut posibil ca “infrastructura critică să permită colaborarea și sa partajeze analizele” despre WUHAN – Covid prin partajerea datelor de asistență medicală între membri.

Faptul că această coaliție și VCI sunt strâns implicate în MITRE Corporation e semnificativ, având în vedere că MITRE este un contractor bine cunoscut, dar discret, pentru guvernul SUA, în special CIA și alte agenții de informații, care au dezvoltat supravegherea orwelliană și tehnologii biometrice.

Cu doar trei zile înainte de anunțul public al înființării VCI, Microsoft Healthcare și Google Verily au anunțat un parteneriat cu MIT și Harvard’s Broad Institute pentru a partaja datele cloud ale companiilor și tehnologiile A.I cu o “rețea globală de peste 168.000 de parteneri în domeniul sănătății și științelor vieții” pentru a accelera platforma Terra.

Terra, dezvoltată inițial de Broad Institute și Verily, este un “ecosistem de date deschise” axat pe cercetarea biomedicală, în special în sfera genomicii cancerului, genetica populației și genomica virală. Datele biomedicale acumulate de Terra includ nu numai date genetice, ci și imagistica medicală, semnale biometrice și fișe medicale electronice.

Google, prin parteneriatul său cu Pentagonul, anunțat în septembrie anul trecut, a decis să utilizeze analiza acestor date pentru a “diagnostica predictiv” boli precum cancerul și WUHAN – Covid. Contractorii militari americani, cum ar fi Advanced Technology International, au dezvoltat elemente portabile care ar aplica această tehnologie de diagnostic predictiv bazată pe A.I la diagnosticele WUHAN – Covid.

Diagnosticul predictiv WUHAN – Covid. este, de asemenea, o ambiție a unei alte companii apropiată de VCI, Salesforce. Saleforce este una dintre cele trei companii care au creat COVID 360, pe care vicepreședintele Bob Vanstraelen, o descrie ca “o soluție de tratament gratuită și completă pentru pacienții și cetățenii aflați în situație de risc”, găzduită de Salesforce Health Cloud și de către sucursala Deloitte din Israel și Diagnostic Robotics firma A.I conectată la serviciile de informații.

COVID 360 folosește platforma Diagnostic Robotics de predicții clinice pentru a o aplica la WUHAN – Covid astfel încât “gențiile guvernamentale sau îngrijitorii” pot identifica persoanele aflate în proximitatea unui unui potențial caz pozitiv de WUHAN – Covid și / sau tratament de coronavirus, pe baza unui profil de risc generat de COVID 360. Diagnostic Robotics și Salesforce sunt membri MITRE.

Fondatorul, președintele și CEO-ul Salesforce, Marc Benioff, a fost vicepreședinte la Oracle. Oracle, un alt susținător VCI, a fost creat ca un spin-off (derivat) al unui proiect CIA cu același nume, iar executivii săi de top au legături strânse cu fosta administrație Trump și cu guvernul Israelului. Deși istoria de dinainte de Salesforce a lui Benioff la o companie legată de CIA, precum Oracle, e semnificativă, legăturile strânse ale lui Benioff cu Forumul Economic Mondial merită cercetare mai atentă.

Benioff nu este doar membru al consiliului de administrație al WEF / Forumul Economic Mondial, este, de asemenea, președinte al Centrului forumului pentru a Patra Revoluție Industrială o “revoluție” pe care arhitectul său și fondatorul WEF, Klaus Schwab, o definește ca o fuziune a identității fizice, digitale și biologice. Benioff este, de asemenea, proprietar și co-președintele publicației Time, care a lansat recent un număr întreg axat pe promovarea celei de-a patra revoluții industriale și a Great Reset, susținută de WEF / Forumul Economic Mondial.

Benioff servește, de asemenea, în Consiliul pentru Capitalism Incluziv (n.n: o masca pentru fabianism), o colaborare între Vatican și oligarhi pentru a crea un “sistem economic mai inclusiv, durabil și de încredere” pentru secolul XXI.

Alături de Benioff în consiliu se află figuri cunoscute precum Lynn Forester de Rothschild (asociat apropiat al lui Jeffrey Epstein și Clinton), Mark Carney (trimis special al ONU pentru Climate Action și fost guvernator al Băncii Angliei) și William Lauder (președinte executiv al Estée Lauder, nepotul lui Ronald Lauder membru Mega Group) precum și executivii MasterCard, Visa, Dupont, Merck, Johnson & Johnson, BP și Bank of America. De asemenea, sunt prezenți șefii Ford și Rockefeller Foundations.

Benioff și alții menționați în acest articol sunt exemple perfecte de polenizare încrucișată între grupurile de oligarhi, organizațiile și fundațiile asociate acestora și modul în care aceste rețele funcționează împreună pentru a urmări o agendă comună.

Efortul de a obține consimțământul pentru un sistem global de identificare digitală este remarcabil, ținând cont că principala tactica de promovare de până acum a fost constrângerea. Ni s-a spus că, fără un astfel de sistem, nu vom mai putea să ne întoarcem niciodată la muncă sau la școală, niciodată nu vom putea călători sau nu vom avea voie să participăm ca până acum la viața economică.

În timp ce acest sistem este introdus în acest fel, este esențial să subliniem că constrângerea este o parte integrantă a acestei infrastructuri și, dacă este implementată, va fi utilizată pentru a modifica masiv comportamentul uman depășind cu mult problema vaccinurilor Covid.

Sursa:
https://www.lifesitenews.com/news/big-tech-pushes-digital-id-cards-totrack-vaccinations-shopping-banking-activity-and-more

Acest articol a fost publicat în America, globalism și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Despotism Big Tech

 1. Transilvania zice:

  Si nimeni nu va mai putea cumpara si vinde decat cel care are semnul fiarei pe mana sau pe frunte.

  Nanotehnologie in „test” si „vaccin” prin care creierele vitelor umane care vor fi lasate in viata de stapanii acestei lumi vor fi permanent legate la Matrix si controlate in intregime.

  https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fncir.2013.00038/full
  https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnins.2019.00112/full

  Controlul creierului omenesc a inceput de la si prin rusi: Pavlov in est (inca dinainte de sovietici), si elevii sai din vest Serghei Metalnikov cu echipa sa la Paris in anii 20 ai secolului trecut..
  Toate descoperirile din acest domeniu au fost transmise dintr-o parte in alta prin masoni si serviciile secrete care au colaborat intotdeauna in ce priveste crima impotriva populatiei.

 2. mihailandrei zice:

  https://www.themoscowtimes.com/2020/11/23/russia-plans-biometric-database-for-citizens-foreigners-tass-a72116

  In 2017, Russia passed a law allowing the Interior Ministry and Federal Security Service (FSB) to gain access to bank customers’ biometric data, including facial images and voice recordings, without their consent. The remote bank account verification operator has said it could expand the data to iris recognition, as well as palm and fingerprint scanning.

 3. Laurentiu zice:

  Politia spaniola incearca sa aresteze o femeie ce nu poarta masca dar lumea de pe strada o apara.

  https://www.bitchute.com/video/ioWjJrx54IlE/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.