Azi în China, mâine în toată lumea!


Hua Guofeng

Unii cetățeni chinezi evită să meargă acasă pentru sărbătorile de Anul Nou Lunar după ce autoritățile sanitare din Beijing au introdus teste cu tampoane anale pentru covid.
Cetățenii au fost citați în diferite rapoarte media, inclusiv Apple Daily, spunând că mai degrabă ar prefera să piardă sărbătorile decât să treacă prin ceea ce consideră a fi o procedură intruzivă, jignitoare și umilitoare.
“Toți cei implicați vor fi jenati”, a scris un utilizator pe site-ul social-media Weibo. Un sondaj efectuat pe Weibo a arătat că 80% dintre respondenți “nu ar putea accepta” metoda, a raportat Washington Post.
“Nu este foarte dăunător, dar este foarte jignitor”, a spus un utilizator citat de New Talk din Taiwan.
Chestiunea testelor cu tampoane anale a provocat, de asemenea, alte critici asupra pandemiei guvernamentale, unii cetățeni spunând că măsurile autorităților sunt prea stricte, iar alții pun la îndoială sensibilitatea reactivilor din teste, potrivit New Talk ( … )
Testarea anală implică introducerea unui tampon cu vârf de bumbac de 3-5 centimetri în rect, apoi rotirea ușoară a tamponului de mai multe ori. Tamponul este apoi plasat într-un recipient pentru a fi analizat într-un laborator folosind un PCR test. ( … )

Între timp, un videoclip lansat de Sina News în 29 Ianuarie, a devenit viral pe platformele chineze de partajare a videoclipurilor și pe social media. Arată pacienții care ieșeau dintr-o clinică cu un mers neobișnuit după ce au fost testați anal.

Potrivit diverselor rapoarte din presa chineză, Videoclipul a fost filmat în Shijiazhuang, Hebei. “Oamenii din Shijiazhuang s-au transformat în pinguini în câteva secunde după testarea anală”, a raportat People’s Daily News.

Integral aici:
https://taiwanenglishnews.com/beijing-adds-anal-swab-tests-to-covid-arsenal-but-citizens-are-not-taking-it-lying-down/

După revoluția culturală, partidul comunist chinez revoluționează tactica vânătorii de covizi! Gărzile roșii au identificat cu precizie locul unde se refugiază covidu’, în dosul contrarevoluționarilor. Ținând cont ca wuhan-covizii au evadat din paradisul proletar, normal că primul tembel al Chinei, adică Xi Jinping, de la tribuna Forumului Economic de la Davos “a pledat pentru multilateralism, dar împotriva unui “multilateralism selectiv”, subliniind că “regulile odată stabilite trebuie urmate de toţi”, şi a făcut apel la comunitatea internaţională să fie unită şi să coopereze”.
Adică cere omologilor săi din lumea întreagă să coopereze și să uniformizeze vânătoarea de wuhan-covizii la nivel planetar.
Cetățene, e vremea „marii resetări” în curând și dosul tău o să simtă mângâierea maoistă și adierea luptei de clasă.

Acest articol a fost publicat în Asia, china și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Azi în China, mâine în toată lumea!

  1. Jean zice:

    Comunistilor le place sa faca totul pe la spate si pe din dos.

  2. mihailandrei zice:

    Corect, de la Lenin mostenire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.