STASI über alles II


Germanii care refuză în mod repetat carantina după ce au fost expuși la Covid-19 vor fi reținuți în centre de detenție – chiar sub paza poliției, conform rapoartelor.

Oficialii landului Saxonia – care se confruntă cu unul dintre cele mai grave focare din Europa – au aprobat deja planurile de a deține pe “spărgătorii de carantină” într-o secțiune împrejmuită dintr-o tabără de refugiați, menționează The Telegraph.
Landul Brandenburg, intenționează, de asemenea, să folosească o secțiune dintr-o tabără de refugiați.
În Schleswig-Holstein, recidiviștii vor fi ținuți într-o zonă specială dintr-un centru de detenție pentru minori, se arată în raport, citând ziarul german Welt.
Landul Baden-Württemberg are două spitale cu camere destinate ținerii celor ce încalcă/disprețuiesc legea, care vor fi păzite de poliție, se arată în raport.
Centrele vizează reținerea celor care continuă să nu respecte “starea de urgență/lockdown” chiar și după ce au fost amendate, se arată în raport.
Landurilor li s-au acordat competențe în acest sens în temeiul legii privind protecția bolilor, o lege de urgență care a fost adoptată de Bundestag în Martie și reînnoită în Noiembrie, a declarat pentru Die Welt dr. Christoph Degenhart, expert în drept administrativ.
Joana Cotar, membru AfD (Alternativa pentru Germania) a scris pe Twitter că cei implicați în centre “au citit prea mult Orwell”. De luni, Germania a înregistrat peste 2 milioane de cazuri confirmate de coronavirus și aproape 47.000 de decese, potrivit Universității Johns Hopkins. (sic!)

Sursa:
https://nypost.com/2021/01/18/german-quarantine-breakers-to-be-held-in-refugee-camps/

Martorii lui Covid se bucură că au cadre de nădejde cu care pot readuce și în Germania vremurile de odinioară, vremurile “vintege”, vremurile cu duhoare de gulag și lanțuri.
Din buda iadului, privirea metalică al lui Erich Mielke încălzește inimile mândrilor săi mancurți covidiotizați care freamătă de bucurie că pot reveni la meseria de bază, meseria de torționar. Sunt gata să-i reeduce pe refractari în spiritul dogmei covidiene. În gulag intră necredinciosul și iese reeducatul care se înscrie bucuros în fan clubul Martorilor lui Covid.

Acest articol a fost publicat în Europa și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.