Za Rodinu! Za Covidna!


Regulile anti-COVID: Ieși din casă o dată pe săptămână și nu vorbești pe stradă
Pe motiv că Sistemul Național de Sănătate este copleșit, guvernul de la Londra intenționează să înăsprească restricțiile anti-COVID.
Regulile anti-COVID din Marea Britanie sunt deja draconice. Însă noile măsuri preconizate de guvern sunt de-a dreptul terifiante.


Se intenționează ca oamenilor să li se interzică să-și vorbească pe stradă sau în supermarketuri. Sau să li se permită să iasă din casă doar o dată pe săptămână.
Într-o declarație de presă, șeful campaniei de vaccinare, Nadhim Zahawi, a recunoscut: „Revizuim toate restricțiile”.

Oamenii găsesc pretexte”

O sursă guvernamentală a declarat pentru Daily Telegraph că actuala regulă, care permite întâlnirea cu o singură din altă gospodărie, să facă exerciții fizice, „este folosită ca un pretext de oameni să iasă la o cafea cu prietenii”, și probabil va fi eliminată.
Sursa a mai adăugat că guvernul Boris Johnson vrea să se „asigure că oamenii nu își folosesc imaginația pentru a interpreta regulile cum vor ei”.
Potrivit acelorași informații, se preconizează și creșterea amenzilor, de la 200 la 500 de lire sterline.
Dezvăluirile privind regulile anti-COVID ce intenționează să fie adoptate vin după o sumedenie de incidente între poliție și oameni pe stradă.

O înregistrare video arăta polițiști arestând persoane care mergeau, erau așezate pe bancă sau beau cafea afară. După ce imaginile au devenit virale, poliția a declarat că totul este o înscenare a „manifestanților anti-carantină”.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Alte două femei au fost interogate și amendate de poliție pentru că se plimbau într-o zonă aflată la 7 kilometri de domiciliu. Deși aceasta nu contravine restricțiilor anti-COVID.
Poliția le-a spus femeilor că paharele de cafea din mâna lor constituiau un „picnic”.
Alte înregistrări arătau polițiști stând la un bar și bând cafea, persoana care filma întrebându-i de ce nu respectă regulile.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Într-un alt incident, un cuplu cu un copil și un căruț a fost amendat de poliție în centrul Birminghamului pentru că treceau pe acolo.

Însă, probabil, cel mai scandalos caz este cel al unei familii din Scoția, arestate de poliția care i-a intrat cu forța în casă. „Organele” fuseseră informate de un vecin că sunt „prea multe persoane în interior”.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Bulgării ilegali

Un post local de poliție a postat un mesaj indignat pe Twitter despre „2 rapoarte că au fost aruncați bulgări de zăpadă”. Mesajul a fos șters ulterior.
Săptămâna trecută a avut deja loc o înăsprire a restricțiilor și a comportamentului polițienesc. Astfel, polițiștii au primit ordin să oprească oamenii pe stradă și să-i amendeze pe loc, dacă nu pot oferi o explicație legală. De asemenea, poliția a anunțat că va viza în special „manifestațiile anti-carantină și anti-vaccin”.
Poliția a cerut puteri sporite pentru a putea pătrunde cu forța în casele oamenilor, în cazul suspiciunilor de încălcare a restricțiilor. Evident, fără ordin judecătoresc.

Sursa:
https://evz.ro/regulile-anti-covid.html

______________________________________

În vremea lui king Covid al XIX-lea, autocrat al Regatului Unit al Marii Britanii

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Europa și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.