În plutonul fruntaș, echipa ruso-bașchiră … deocamdată


Ministrul rus al sănătăţii, Mihail Muraşko, a anunțat că Rusia vrea să înceapă din ianuarie 2021 emiterea paşapoartelor de vaccinare speciale pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19, transmite Agerpres, care citează agenția rusă Interfax.
Aceste documente vor fi utile pentru angajare sau călătorii în străinătate.
“Avem în plan ca în ianuarie să poată fi obţinute paşapoartele de vaccinare prin website-ul serviciilor de stat”, a spus ministrul menţionat.Sursa:
https://www.g4media.ro/rusia-incepe-sa-emita-pasapoarte-de-vaccinare-care-sa-le-foloseasca-cetatenilor-pentru-calatorii-si-angajare.html

Ministerul rus al afacerilor interne va crea o bancă centralizată de “date biometrice ale rușilor și străinilor” în termen de trei ani. (…) „Este prevăzută dezvoltarea software-ului necesar formării, întreținerii și utilizării unei bănci de date centralizate a parametrilor biometrici ai cetățenilor ruși, cetățenilor străini și apatrizilor”, se arată în răspuns.
În viitor, sistemul ar trebui să combine resurse de informații dactiloscopice și fonoscopice, laboratoare de analiză ADN, complexe de identificare biometrică și înregistrare a circuitului mijloacelor de transport, precum și sisteme de verificare pentru referințe operaționale, căutare și înregistrări criminalistice.
Sursa:
https://bucpress.eu/politica/in-rusia-amprentele-digitale-si-13439

Nu va fi posibil să participați la evenimente și să călătoriți cu avionul sau alt transport în Ungaria fără un document de călătorie COVID.

Ungaria a dezvoltat deja un sistem de aplicații mobile electronice speciale care va permite cetățenilor să demonstreze că sunt protejați de infecția Covid-19. Toate informațiile cu privire la starea de sănătate a cetățenilor vor fi în baza de date electronică a asistenței medicale (EESZT).
“Considerăm că există o necesitate sporită în lume ca cetățenii să-și poată demonstra protecția împotriva coronavirusului, să poată circula liber și să folosească serviciile
într-un mediu în care există mulți oameni și unde există un risc crescut de infecție”, a spus Balint Sabo, director general adjunct al Direcției Generale a Spitalului Național.
În special, vorbim despre așa-numitul pașaport Covid. Fără acesta, va fi aproape imposibil să mergi la teatru, coafor, să participi la orice eveniment sau chiar să urci într-un avion.
Sursa:
https://bucpress.eu/politica/document-obligatoriu-in-2021-ungaria-13735

Șpionii imperialiștilor valahi au interceptat discuția dintre Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog șef la Krasnaya Armiya și Cicciolin Rasputin – grof culturnic la Bașchir Honvédség. Redăm esențialul:

Tiraspol, Gvardeiskaia nr 9

Kolea:
Gospodin Cicciolin, ordin de la Tsarskoye Selo să-i convingi pe maghiaropații din România să se vaccineze cu Sputnik V. Doar așa vă ajutam să luați Erdely de la imperialiștii valahi.
Cicciolin:
Gospodin Kolea, dacă dai o balercă de samagon conving norodul să-și bage în vene vaccinul proletar de la mamușka Rassia. Am să-i spun lui Kelemen că varianta masculină are ARN de bou de stepă, d’ăla viril. Lu’ diva Rozalia Biro  îi spun că Sputnik V e făcut după o formulă secretă sovietică și ARN mesager de vacă de pustă, d’aia romantică.

Acest articol a fost publicat în Rusia, Ungaria și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la În plutonul fruntaș, echipa ruso-bașchiră … deocamdată

  1. Dorin zice:

    Profesoara irlandeza Dolores Cahill spune ca oamenii vor incepe sa moara la cateva luni dupa prima vaccinare cu vaccinele mRNA.

    https://www.bitchute.com/video/LOJsa31LAr31/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.