Indolența clicii politicianiste


“Rusia a condamnat-o marţi pe Karina Ţurcan, fostă membră în consiliul de administraţie al unei companiei energetice din Rusia – la 15 ani de închisoare pentru spionaj, într-un proces cu uşile închise ( … ) Karina Ţurcan, originară din Republica Moldova, având și cetățenie română, a fost arestată la data 15 iunie 2018 în Rusia, fiind suspectată că a transmis informații secrete României legate de livrările de energie către Crimeea și teritoriile separatiste pro-ruse din estul Ucrainei. În timpul procesului, ea și-a susținut permanent nevinovăția”.
Sursa:
https://cursdeguvernare.ro/karina-turcan-acuzata-de-spionaj-in-favoarea-romaniei-condamnata-in-rusia-la-15-ani-inchisoare.html

“Iniţial în presa rusă au apărut informaţii că Ţurcan ar fi spion al României, iar ulterior încadrarea a fost doar în ceea ce priveşte Republica Moldova.

Canalele de Telegram ruseşti scriau că Ţurcan ar fi fost învinuită din cauza unui conflict cu fostul lider separatist de la Tiraspol, Evghenii Şevciuk care ar fi vizat Centrala Termoelectrică de la Cuciurgan”.
Sursa:
https://nordnews.md/basarabeanca-karina-turcan-condamnata-in-rusia-la-15-de-inchisoare-pentru-spionaj-in-favoarea-republicii-moldova/

“În 28 martie 2014, Marius Balo a fost arestat pentru o presupusă infracțiune de fraudă contractuală. Procurorii au susținut că clujeanul a primit 80 de dolari de la cetățeni chinezi, fără să știe că suma provine din comiterea unei infracțiuni.

În exact aceeași situație s-a aflat și un cetățean britanic, care primise aceeași sumă de bani, dar care a fost eliberat fără a petrece vreo zi în închisoare, datorită intervenției eficiente a Ambasadei Marii Britanii. Situația cetățeanului român a fost însă radical diferită; în loc de victimă a infractorilor chinezi, a fost considerat chiar el infractor. Clujeanul a fost ținut timp de doi ani și jumătate în arest preventiv, ceea ce în China înseamnă o cușcă de 16 metri pătrați, în care se mai aflau 12 cetățeni chinezi. Marius Balo era scos din acea cușcă de două ori pe lună și, legat de mâini și de picioare într-un scaun de metal, era amenințat de gardieni, care îi spuneau să recunoască faptele „cu lacrimi în ochi” în fața judecătorului, pentru a-i inspira milă. Printr-o hotărâre pronunțată în 24 martie 2016, Marius Balo a fost condamnat pe baza mărturiei unei persoane pe care nu o văzuse niciodată și, ulterior, încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Shanghai”.
Sursa:
http://mariusbalo.ro/#home/condamnare

Karina Ţurcan și Marius Balo, doi cetățeni români aflați în ghearele Rusiei și Chinei, cele mai criminale state.
Clica politicianistă care a confiscat România, răspunde prin nesimțire, prin apatie, atunci când ar trebui să facă ceva bun pentru cetățenii români. Răspunsul lor e “normal”, e reflexia stării de fapt ce-i domină. Uzurpatorii nu au vreme pentru cei doi conaționali pentru că prețiosul timp le e ocupat cu creșterea dimensiunilor conturilor bancare, cu demantelarea României, cu batjocorirea naționalismului și cu mistica revelată la cursurile de marxism și agitprop ale Martorilor lui Covid.
Situațiile grave cu care se confruntă Karina și Marius sunt amplificate de indolența așa- zișilor conducători ce se prefac că-i interesează soarta românilor. Nu ar trebui să surprindă pe nimeni faptul că nomenklaturiștii cu tupeu eurocrat, dorm foarte bine, ca boii pe coadă, inclusiv cei ajunși șefi la MAE și SIE.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în china, Europa, Romania, Rusia și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.