Lumina de la capătul tunelului


stern
Revista germană Stern a reușit în preajma Crăciunului să scandalizeze, publicând pe copertă scena Nativității adaptată vremurilor plandemice, în care vaccinul a devenit zeul căruia oamenii trebuie să se închine. Imaginea îi prezintă pe cei Trei Magi care aduc pruncului Iisus, în iesle, un vaccin imens de la Pfizer. Imaginea conține și un mesaj:
“Un act de caritate: Vaccinarea. Asta e ceea ce trebuie să știi acum!” și un alt titlu: “Libertatea fără responsabilitate nu mai poate exista!”
Sursa:
https://www.activenews.ro/stiri/BISERICA-COVID-E-AICI.-Coperta-care-a-scandalizat-%E2%80%9ESe-pregateste-o-noua-religie-conceputa-de-Cartelul-Global-Medical-164409

Secta covidienilor, sau Martorii lui Covid, cum se spune în popor, au încercat să substituie Crăciunul – sărbătoare creștină, cu o procesiune religioasă, regizată în conformitate cu dogma revelată de vreo trei magi gen Malthus, Marx, RC Christian reîncarnarea lui Trotsky. Desigur, covidienii au mai mulți magii, dar nu toți sunt așa de “istorici” ca cei menționați. Chestie de P.R.
În vama Nadlac, au montat un pupitru pe post de amvon, cu stema României, în stil fabianist s-au prefăcut că-i … frige grija de națiune, când de fapt, o urăsc.
Aparatcikul baha’i Arafart, în calitate de Baha’u’llah al Martorilor lui Covid, de la pupitrul vamal a declarat:
“asistăm la un moment istoric (…) este o speranță, este lumina de la capătul tunelului”. Pentru ca poporul sa nu aibă dubii, milițienii au făcut rost de tunel în miniatură și au desemnat pe unul în straie medicale să aprindă o lumină. Poftim poza:

Înainte ca vaccinul să fie depus pentru fezandare în mod solemn în altarul templului covidian de la Institutul Cantacuzino, a fost plimbat prin țară în ideea de a imita procesiunile creștine. Vaccinul, substitut al icoanei.
A doua zi de Crăciun, premierul covidian Florin Cîţu a montat tradiționalul pupitru amvon la templul de la Institutul Cantacuzino. Cu evlavie s-a închinat vaccinului, apoi cu emoție înăbușită, probabil de marijuana, a glăsuit:
“Deci, s-a muncit foarte mult şi am reuşit să fim, să funcţioneze, să avem totul pus la punct ca să începem Campania de vaccinare în România în aceeaşi zi ca în toată Europa”.

Ce minune, în toată UE toţi covidienii au lustruit de zor lampa lui Aladin ca să se pogoare duhul lui Covid peste continent ca să aburească poporu’ cu televizoru’ și apoi să vândă falsa speranță în doze de vaccin. Totuși, în plină campanie de propagandă, niște necredincioși de la Universitatea din Miami cercetează un aspect eretic:
“Universitatea din Miami investighează posibilele efecte ale vaccinului coronavirus asupra fertilității masculine”.
Sursa:
https://www.local10.com/news/local/2020/12/20/study-investigates-effects-of-covid-19-vaccine-on-male-fertility/

Așteptam cu interes să vedem ce blasfemie regizează Martorii lui Covid de Paști.
Nu e exclus să-i vedem pe Arafart, Cercel, Rafila, Cîtu, și alti covidieni autohtoni, alături de omologii lor europeni și americani, la o ceremonie organizată la monumentul din Elberton, statul american Georgia. Probabil că duhul lui Sarsailă o să le furnizeze “lumina mistică”, fără să aibă nevoie de tunel.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lumina de la capătul tunelului

  1. Transilvania zice:

    Campania de vaccinare generala in Europa a inceput pe data de 27 decembrie, ziua Sfantului Stefan, primul martir crestin. Desigur este doar o coincidenta si autoritatile masonice nu doresc sa faca nici o legatura intre inceputul perioadei istorice a uciderii primilor crestini si vremurile acestea din urma.

  2. mihailandrei zice:

    Provocatori … cum altfel?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.