Alegeri …


stalin
Votul așa zis democratic, un subterfugiu psihologic menit să transforme electoratul în țap ispășitor în spinarea căruia politrucii își transferă propria ticăloșie, lichelismul, lașitatea, corupția, defetismul și trădarea.
___________________________________
“Până la ora 21,00, votaseră 31,84% dintre alegătorii din ţară”.
Sursa:
https://www.agerpres.ro/politica/2020/12/06/parlamentare2020-s-a-incheiat-votarea-in-tara-cele-peste-18-000-de-sectii-s-au-inchis–622758

Felicitări celor ce au refuzat să acopere cu votul lor urâțenia înfumuratei caste a politrucilor tributari marxismului covidian.
Felicitări celor ce au spus, NU, mafiei transpatinice a pescuitorilor de voturi în ape tulburi și „lockdown”.

Pentru politruci, națiunea română e masă de sparangheliști carantinabili și sacrificabili, o masă amorfă formată din sudra și paria.
Nu e admisibil ca iscariotenii, în virtutea votului căpătat prin amăgire, să ridice maleficul steag al cămătarilor și misiților globaliști pe pământul României. Doar flamura tricoloră trebuie sa brăzdeze cerul românesc!
Nu e admisibil ca la adăpostul votului, politrucii să găsească pretext pentru a distruge țara pe care o spoliază cu deplină nesimțire.
Doar scârbă pentru cei se pregătesc să impună României “Minorty SafePack”, dând astfel apă la moara nemernicilor turanici.
Doar dispreț pentru borfașii care mint cu seninătate ca sunt naționaliști români în timp ce propovăduiesc fără rușine apropierea de Moscova cu pretenții de “a treia Roma”. Moscova care a amputat teritorii românești, a jefuit, a chinuit și a deportat români, iar acum încearcă să ne otrăvească cu eurasianism mascat de ortodoxie.

Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.