Vremuri covido-marxiste


În timp ce magistrații Tribunalului Constanța respingeau solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a se permite organizarea pelerinajului de Sfântul Apostol Andrei, poliția a descins la biserica Sfânta Ecaterina din Constanța, unde slujea chiar Înalt Preasfințitul Teodosie.

Acțiunea a fost regizată de structurile de forță ale statului ca o replică la dârzenia Arhiepiscopului Tomisului după ce acesta a declarat că nu va mai permite închiderea Bisericilor în Constanța.
Mascații Poliției au venit cu dubele în trombă însoțiți pentru show-ul TV de televiziunile de știri care au transmis acțiunea în direct, mai ceva ca la perchezițiile de la clanurile țigănești. O întreagă țară a putut vedea cum “dulapurile” Jandarmeriei și Poliției s-au luat la trântă cu bătrânicile bisericoase și mămicile cu copii în brațe. Jandarmii au fost coordonați de ofițeri în civil care probabil se infiltraseră anterior în Biserica pentru a avea rolul de “ciocofoniști” către bază.
Cu predica întreruptă, IPS Teodosie a acuzat revoltat Poliția că a venit să facă dezordine și nu ordine și a transmis cu fermitate credincioșilor din curte:
“Iubiți credincioși, vă invit pe toți la peștera Sfântului Apostol Andrei. Să vă faceți o adresă în care să arătați că mergeți să vă închinați la cea dintâi Biserică, nefăcută de om. Dumnezeu să ne ajute tuturor!”

Sursa:
https://www.activenews.ro/stiri/IPS-TEODOSIE-de-neclintit.-Intrerupt-in-timpul-slujbei-de-Politie-ierarhul-BOR-a-transmis-credinciosilor-ca-ii-asteapta-pe-toti-la-Pestera-Sfantului-Andrei.-In-acest-timp-dulapurile-Jandarmeriei-si-Politiei-se-razboiau-cu-babutele-si-mamicile-cu-copii-163810

Duhul putred al torționarului cu licență sovietică din anii ‘50 a migrat în trupul noului nkvd-ist, torționarul de azi. În alte vremuri, nu demult apuse, făcea prozelitism în gulagul românesc cu bâta în timp ce-și declara crezul marxist.
Astăzi, bâta și gulagul au rămas la fel, însă crezul a suferit o mutație, motiv pentru care e crez covido-marxist.
Prin spectacolul grotesc de la Constanța, torționarii, adică milițienii, iarăsi și-au demonstrat atașamentul către secta covidiană ce a confiscat (și) statul român.
Pentru obediența demonstrată, fără îndoială, tovarășul Moș Gerilă o să le aducă în dar, arginții iscarioteanului.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vremuri covido-marxiste

 1. Transilvania zice:

  Pe langa interzicerea fizica a slujbelor si inchiderea bisericilor, slugoii Antihristului lucreaza si la interzicerea gandurilor cu ajutorul tehnologiilor de noi generatii. Coruperea populatiei a mers prea incet pentru gustul lor fiindca Scaraotzchi e grabit sa nu piarda: i se pare ca a ajuns aproape de implinirea visului sau milenar de a lua locul Celui de Sus.

 2. Transilvania zice:

  Universitatea Cornell din Statele Unite obliga studentii sa se testeze de Covid si sa ia vaccinul de gripa, dar… studentii negri nu sunt obligati. Fiindca ei au fost foarte „oropsiti” si sa nu interpreteze gresit cererea daca ar fi si ei fortati.
  Deci dubla bataie de joc pentru ceilalti studenti.
  https://health.cornell.edu/resources/especially-for/students-of-color/compliance-testing-flu-vaccine-requirements

 3. ENDCCP zice:

  Perfect adevărat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.