În curând “common pass”


common pass
A fost testat un nou pașaport digital de sănătate, aceasta ar putea revoluționa modul în care călătorim în timpul pandemiei coronavirus, speră experții din industrie.
Scopul CommonPass este de a permite o călătorie mai sigură și mai plăcută, permițând călătorilor sa poarte în siguranța rezultatul testului Covid-19 într-un format standardizat
care este recunoscut instantaneu de către autoritățile de frontieră din țara în care intră.

Cadrul CommonPass oferă țărilor o mai mare transparență și control atunci când vine vorba de evaluarea stării de sănătate a sosirilor.
În prezent, de obicei rezultatele testelor PCR Covid 19 ale călătorilor sunt tipărite, rezultatele fiind adesea obținute de la laboratoare necunoscute sau necertificate și scrise într-o limbă străină pe care agenții de frontieră nu o pot înțelege.
Lansat de Forumul Economic Mondial și The Commons Project o fundație elvețiană
non-profit, CommonPass o să introducă certificarea și standardizarea procesului.
Călătorii vor face testul Covid 19 la un laborator certificat, apoi încarcă rezultatul pe telefon și completează orice alte chestionare legate de sănătate solicitate de țara în care merg.
CommonPass verifică dacă călătorul a îndeplinit cerințele de intrare și apoi generează un cod QR care poate fi scanat de personalul companiei aeriene și de autoritățile de frontieră.
Sursa:
https://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/commonpass-digital-health-pass-travel-flights-trials-covid-test-b858756.html

Țările vor trebui să poată avea încredere că este valid documentul unui călător cu privire la testul COVID PCR sau vaccinare într-o altă țară.
Sursa:
https://thecommonsproject.org/commonpass

The Commons Project a luat ființă cu sprijinul Fundației Rockefeller pentru a construi servicii și platforme digitale globale pentru binele comun, lucrează cu o coaliție largă de parteneri publici și privați din întreaga lume pentru a dezvolta și lansa un standard global care să permită oamenilor să-și documenteze certificarea Covid 19 pentru a facilita călătoriile internaționale și trecerea frontierei, păstrând în același timp informațiile lor de sănătate private (n.n Sic!).
Sursa:
https://www.weforum.org/agenda/2020/07/cross-border-travel-covid-commonpass-borders-reopen-safely/

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la În curând “common pass”

 1. Jeni zice:

  Trateaza oamenii ca pe vite nu mai au nicio rusine sau mila.

 2. Transilvania zice:

  CNN admite ca multi batrani s-ar putea sa moara chiar imediat dupa ce primesc vaccinul Covidian, dar lumea nu trebuie sa se ingrijoreze fiindca de fapt ei mor de batranete.
  https://lite.cnn.com/en/article/h_f57704265a0db9708053b6eb5320dd44

 3. mihailandrei zice:

  Pregatesc publicul pt cele ce urmeaza sa se savarseaca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.