După “Marea Resetare”. Un viitor terifiant


wef01

Forumul Economic Mondial (WEF) a publicat (octombrie 2020) așa numita Carte Albă, intitulată “Resetarea/restabilirea viitorului agendei de lucru într-o lume post covid”.

Documentul de 31 de pagini arată ca un plan despre cum se “execută” – pentru că, o execuție (sau implementare) ar fi “Covid 19 – The Great Reset” (Iulie 2020), de Klaus Schwab, fondator și CEO (din fondarea Forumul Economic Mondial/WEF în 1974) și asociatul său Thierry Malleret.
Ei numesc “Resetting the Future” o Carte Albă, ceea ce înseamnă că nu e chiar versiunea finală. Este un proiect, un balon de încercare, pentru a măsura reacțiile oamenilor.
Se citește/studiază ca povestea unui călău. E posibil ca mulți oameni să nu citească – pentru că nu conștientizează existența sa. Promite un viitor îngrozitor pentru aproximativ 80% din populația (supraviețuitoare). Cartea lui George Orwell, 1984, citește ca o fantezie benignă, în comparație cu ceea ce Forumul Economic Mondial (WEF) are în minte/planifica pentru umanitate.

Intervalul este de zece ani – până în 2030 – ar trebui să se implementeze agenda ONU 2021 – 2030

Măsuri planificate ca răspuns la Covid 19:

• Digitalizarea accelerată a proceselor/metodelor de muncă, face ca 84% să fie digitale, virtuale/conferințe video.
• Aproximativ 83% dintre oameni sunt planificați să lucreze de la distanță – adică nu mai există interacțiune între colegi – distanțare socială absolută, despărţirea umanității de contactul uman.
• Aproximativ 50% din sarcini sunt planificate să fie automatizate – cu alte cuvinte, aportul uman va fi drastic diminuat, chiar și în timp ce se lucrează la distanță.
• Digitalizare accelerată în ceea ce privește perfecționarea/recalificarea (furnizorii de tehnologie educațională) – 42% din abilități sau instruirea pentru noi abilități vor fi digitalizate, cu alte cuvinte, fără contact uman – totul pe computer, Inteligență Artificială, algoritmi.
• Accelerarea implementării programelor de perfecționare/recalificare – 35% dintre abilități sunt planificate să fie reorganizate/reinstrumentate – abilitățile existente sunt planificate să fie abandonate – declarate defuncte.
• Accelerarea transformărilor organizaționale (restructurarea) – 34% din structurile organizaționale actuale sunt planificate să fie “restructurate” – cu alte cuvinte, structurile organizaționale existente vor fi declarate învechite – pentru a face loc pentru noi construcții organizaționale, structuri digitale care oferă controlul maxim asupra tuturor activităților.
• Redistribuire temporară a lucrătorilor spre diferite sarcini – de așteptat ca 30% din forța de muncă să fie afectată. Asta înseamnă trepte de salarizare complet diferite – cel mai probabil salarii neviabile, ceea ce ar face ca “salariul de bază universal” sau “venitul de bază”, de asemenea planificat, să fie un salariu care abia vă permite să supraviețuiți, o evidentă necesitate. Dar v-ar face să fiți complet dependenți de sistem – un sistem digital, unde nu aveți nici un control.
• Reducerea temporară a forței de muncă – se estimează că afectează 28% din populație.
Este o cifră adiţională a șomajului, deghizată, deoarece “temporarii” nu se vor mai întoarce niciodată la norma întreagă.
• Reducerea permanentă a forței de muncă – 13% forța de muncă redusă permanent.
• Creștere temporară a forței de muncă – 5% – nu există nici o referire la ce tip de forță de muncă – probabil forța de muncă necalificată care mai devreme sau mai târziu va fi înlocuită de automatizare, de Inteligența Artificială și de robotizarea locului de muncă.
• Fără măsuri specifice implementate – 4% – asta înseamnă ca 4% rămâne neatins?
Din algoritm și Inteligență Artificială noi locuri de muncă? – Oricât de mic și nesemnificativ e, suna precum “confundarea dorinţelor cu realitatea”, niciodată realizabile.
• Creșterea permanentă a forței de muncă – doar 1% e proiectată creșterea permanentă a forței de munca.

Asta e ceea ce se prezintă, anume procesul concret de implementare a “Marii Resetări“.

Se prevede, de asemenea, o schemă de credit, prin care toate datoriile personale ar fi “iertate” contra predării tuturor bunurilor personale către o autoritate administrativă sau agenție – ar putea să fie FMI.

Nu vei deține nimic – și vei fi fericit. Pentru că toate necesitățile tale vor fi asigurate.

De asemenea, nu ar trebui să fiți în dezacord cu sistemul, pentru ca – de acum fiecare dintre voi e vaccinat covid și nano-cipat – astfel încât, cu 5G și în curând 6G, mintea voastră să poată fi citită și influențată.
Vă rugăm să nu numiți asta o teorie a conspirației. Este Cartea Albă, un “raport oficial” al Forumului Economic Mondial.
DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency, face parte din Pentagon, a dezvoltat tehnologia cu ani în urmă. Este doar o chestiune de timp să se implementează.

Sursa:
https://www.globalresearch.ca/world-economic-forum-step-two-resetting-future-work-agenda-after-great-reset/5729175

Acest articol a fost publicat în Europa și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la După “Marea Resetare”. Un viitor terifiant

  1. Transilvania zice:

    Se vede bine ca aici este vorba despre batjocorirea si distrugerea omului, culmea creatiei lui Dumnezeu, de catre slujitorii Diavolului. Este sfidarea suprema aruncata Luminii de catre cel Intunecat care de mii de ani lucreaza la aceasta distrugere si acum e mai aproape ca oricand de completarea ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.