Modelarea viitorului guvernării tehnologice: inteligență artificială și învățare automată


Accelerarea beneficiilor sociale ale inteligenței artificiale și ale învățării automate, asigurând în același timp echitate, confidențialitate, transparență, responsabilitate și impact social.

Inteligența Artificială este un factor cheie a celei de “a patra revoluții industriale”. Efectul său poate fi văzut în case, afaceri și chiar spații publice. În forma sa întruchipată de roboți în curând va conduce mașini, va gestiona stocurile din depozite și va îngriji tineri și vârstnici.
Inteligența Artificială susţine promisiunea de a rezolva unele dintre cele mai presante probleme ale societății, dar de-asemenea prezintă și provocări, cum ar fi enigmaticii algoritmi “black box”, utilizarea neetică a datelor și potențiale pierderi/strămutări de locuri de muncă.
Pe măsură ce progresele rapide în învățarea automată sporesc, se diversifică domeniile de aplicare și amploarea implementării Inteligenței Artificiale în toate aspectele vieții de zi cu zi, și și întrucât tehnologia poate învăța și se poate adapta singură, este necesară colaborarea părților interesate pentru a optimiza responsabilitatea, transparența, confidențialitatea și imparțialitatea, pentru a crea încredere.
Platforma noastră reunește părțile interesate cheie din sectoarele publice și cele private pentru a co-proiecta și testa politicile cadru care accelerează beneficiile și reduc riscurile Inteligenței Artificiale și ale ale învățării automate.
Zonele proiectului includ standarde pentru protejarea copiilor, crearea unui regulator pentru Inteligența Artificială adaptat secolului 21, abordarea provocărilor tehnologiei de recunoaștere facială.

Sursa:
https://www.weforum.org/platforms/shaping-the-future-of-technology-governance-artificial-intelligence-and-machine-learning

Mânate de satrapi covidieni, națiunile răspund pavlovian la stimulul “lockdown” încolonându-se cu docilitate spre “marea resetare” ce vestește noua era în care națiunile încetează să mai fie națiuni.
Sub pretextul îmbunătățirii vieții ființelor umane, globaliștii transformă planeta într-un gulag supravegheat cu ajutorul Neființei – Inteligența Artificială.
China revoluției culturale contribuie masiv la realizarea și exportarea tentaculelor electronice cu care Neființa începe să cuprindă planeta. Printre zăbrelele 5 G, curând se va strecura plicul virtual cu credit social pentru fiecare “zeka” (rob în gulag, condamnat).
În funcție de obediența lui zeka, dedusă cu ajutorul unui laborios algoritm, Neființa își va folosi tentaculele pentru a-l mângâia sau sugruma.

Acest articol a fost publicat în Europa, Romania și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.