Cântec și dans macabruHarpiile, avatarele morții dansează macabru, mișcările lor lascive fac să crească numărul celor decedați prin vicierea dreptului la asistență medicală și tratament. Cu pași lenți, dar siguri, în sunet amăgitor de covid, se blochează spitalele, în timp ce oamenii cu boli cronice par invitați să devină note contabile în catastiful hoților de vieți – malthusianiști deghizați în ecologiști ce pretind că salvează planeta.
Soarele negru al Hadesului animă sufletele ticăloșilor numiți politicieni. Îi îndeamnă să latre “lockdown” a moarte și să transforme bătrânul continent într-un gulag al maselor obediente, hipnotizate de cântecul funebru și unduirile languroase ale harpiilor.
Torționarii covidiotizați ai veacului nostru își ascund rânjetul mortuar în spatele măștii de carnaval medical în timp ce impun restricții și omoară puțina libertate rămasă.
Când ultima frunză a toamnei se va împleti în dans cu primul fulg de nea al iernii, robii din zona carpato-danubiano-pontică a gulagului continental vor fi mânați spre urne ca să-și aleagă măcelarii preferați care se întrec a striga mai tare: “totul o să fie bine”.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Romania și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.