Lacrimi de crocodil pe obrazul Rusiei


crocodile tears
Șeful serviciului de spionaj al Rusiei, Serghei Narîșkin, a acuzat Statele Unite de faptul că ar pregăti o revoluție “colorată” în Republica Moldova în cazul unei victorii a președintelui pro-rus Igor Dodon la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, transmite Radio Europa Liberă.

“Vedem limpede acum că americanii pregătesc scenariul revoluționar și pentru Moldova (după evenimentele din Belarus și Kârgâzstan”, se spune într-o declarație a lui Narîșkin, difuzată de serviciul de spionaj al Rusiei (SVR) și citată de agenția rusă Itar Tass. Șeful spionajului rus mai afirmă că Departamentul de Stat a dat indicații ambasadei americane la Chișinău să se pregătească de proteste în masă în cazul realegerii lui Dodon și să ceară repetarea scrutinului ( … )
Sursa:
https://flux24.ro/seful-spionajului-rusesc-sua-pregatesc-o-revolutie-colorata-in-moldova/

Serviciului de Informaţii Externe al Federaţiei Ruse (SVR) a acuzat marţi SUA că vor să instige la o revoluţie în Republica Moldova, în contextul alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc aici pe 1 noiembrie, după modelul Republicii Belarus şi Kârgâzstanului, unde în prezent au loc ample revolte populare, informează AFP.

“SUA continuă să se amestece fără nicio reţinere în treburile interne ale unei ţări prietene a Moscovei (…). Astăzi vedem că americanii orchestrează un scenariu revoluţionar pentru Republica Moldova în noiembrie”, a declarat, potrivit unui comunicat, şeful SVR, Serghei Narâşkin.
Sursa:
https://www.agerpres.ro/politica-externa/2020/10/20/rusia-acuza-sua-ca-vor-sa-instige-la-o-revolutie-in-republica-moldova–594278

Serghei Narîșkin și restul kremlinezilor debitează glume de kolhoz ignorând ostentativ faptul că așa numita “Republica Moldova”, e rezultatul raptului teritorial săvârșit de Rusia asupra României. În clipa de față, Moscova conduce Basarabia prin intermediul idiotului util Igor Dodon în timp ce subreta Maia Sandu, e pusă să mimeze un soi opoziție … căci nu degeaba echipele de troli, coordonate de Vladislav Kulminski, încearcă să păcălească lumea cu zâmbetul komsomolist al Maiei.
Indiferent de rezultatul alegerilor, ghearele Moscovei rămâne înfipte în Basarabia.
Nefericita acuză la adresa Americii în chestiunea basarabeană e un act de ipocrizie ruseasca și o atenționare ca nu cumva americanii să susțină politic curentul unionist de pe ambele maluri ale Prutului.
Înțelegem bine metehnele rusești. Înțelegem că în cazul în care, la un moment dat pierde inițiativa în Basarabia, hrăpăreața Moscova, prin intermediul mancurților rusofoni creează o situație gen Donbass.
Sperăm că România intensifică prezența în Basarabia, chiar dacă Moscova, și amicii săi de la Berlin, se supără. Regretabil e că în România încă nu s-a constitui o întreprindere care să contrabalanseze la nevoie “Wagner Group”.

Acest articol a fost publicat în Romania, Rusia și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lacrimi de crocodil pe obrazul Rusiei

  1. Gil zice:

    Trump e omul rusilor deci America nu se amesteca in Moldova.

  2. Bendis zice:

    Lasa ca o sa fie curind lacrimi adevarate pe obrazul rusilor.
    Cand castiga Biden!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.