În vremea lui king Covid al XIX-lea, autocrat al Regatului Unit al Marii BritaniiConsiliile pot demola casele contaminate și pot distruge mașinile ca ultimă soluție în conformitate cu noile legi pentru a opri al doilea val de coronavirus.

Boris Johnson rămâne hotărât să evite o a doua blocare/carantină la nivel național.

Consiliile, în măsură să recurgă la legi menite să impună închiderea rapidă a clădirilor publice.

În ultima instanță, Legea privind controlul bolilor, din 1984, permite demolarea clădirilor.

Consiliile și oficialii de la sănătatea publică au puterea de a demola clădirile și chiar casele infectate cu coronavirus.
Ca ultimă soluție pentru prevenirea răspândirii bolii, autoritățile locale au puterea – cu permisiunea unui magistrat – de a putea distrugere orice, de la autoturism la tren.
Revelația vine în condițiile în care Boris Johnson rămâne hotărât să evite cu orice preț a doua blocare/carantină la nivel național, a ales să împuternicească consiliile cu puterea de a impune în mod corespunzător blocare/carantină restrânsă.
Într-o recentă publicație despre COVID-19, se regăsește un ghid cadru în care luarea deciziilor locale legate de boală este plasată în mâinile directorilor de sănătate publică susținuți de șefii consiliilor.
Documentul face referire la mai multe acte legislative la care pot apela, inclusiv Regulamentul privind Protecția Sănătății adoptat în Iulie 2020 care poate forța închiderea afacerilor și restricționarea evenimentelor.
Printre cele mai puternice legi de care consiliile ar putea profita se numără Sănătatea Publică/ Public Health (Control of Disease Act) din 1984, care dă puterea de a distruge clădirile.
Legea spune:

„Autoritățile locale pot depune o cerere la un judecător/ofițer judiciar de la Curtea Magistraților pentru a impune restricții sau a cere închiderea spațiilor contaminate; închiderea spațiilor publice din zona autorității locale; reținerea unui transport sau a unei structuri mobile; dezinfectarea sau decontaminarea sediilor; sau poate ordona distrugerea unui transport, a unei clădiri sau structuri”.

Acest lucru ar putea însemna ca întreprinderile, casele de îngrijire sau locațiile evenimentelor de mare amploare ar putea să fie distruse ca ultimă soluție dacă consiliile nu cred că sunt medii sigure. Restul legislației se întinde de la Legea privind Siguranța Alimentara din 1990 până la reglementările din 2010 referitoare la Protecția Sănătății (în competența autorităților locale). Pe lângă aceste competențe, autoritățile locale pot solicita ministrului închiderea școlilor sau limitarea accesului stabilind grupe de ani, să anuleze sau să restricționeze evenimente sau adunări organizate, sau pentru a închide sedii/spații.

Sursa:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8593993/Councils-BULLDOZE-contaminated-homes-resort-stop-second-wave-coronavirus.html

King Covid al XIX-lea își consolidează puterea cu ajutorul baronilor locali care pot demola ce au chef. Șeriful de Nottingham, adică Red Boris Johnson a jurat regelui că e
dedicat dinastiei covidiene și că baronii locali vor evolua învățând tehnici de bombardament, garantând astfel succesiunea la tron pentru feciorul cel vrednic care o să fie cunoscut în curând sub numele de Covid al XX-lea … pentru că

„Rule, Britannia! rule the waves:
Britons never will be slaves”

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Europa și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la În vremea lui king Covid al XIX-lea, autocrat al Regatului Unit al Marii Britanii

  1. Traveler zice:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.