Greșeală de marketingE notoriu faptul că maghiaropații simt în sfincter euforia visului stalinist al așa zisei regiuni maghiare autonome. Pentru că visul lor să prindă mai mare consistență, au început să se joace cu marketingul cu în nisip.
Așa se face că din lipsa ideilor a răsărit concluzia că trebuie să-i ofere actriței Renée Zellweger rolul de portdrapel al cauzei maghiaropat-turanice.
Pentru ca Renée să nu se codească, prin grația mărețului conducator Viktor Onan, măscăricii imperiali: Kelemen cel Crăcănat; Pesty cel Mucos și Tokes Centuristul, au oferit actriței titlul nobiliar de contesă a cârnatului de Debrecen.

Campania internaţională de susţinere a iniţiativei cetăţeneşti UE iniţiată de Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) a trecut la o etapă superioară, în care se încearcă cooptarea actriţei şi producătoarei americane Renée Zellweger, deţinătoarea a două premii Oscar şi patru Globuri de Aur, titrează, în ediţia de marţi, cotidianul budapestan ” Magyar Nemzet”, potrivit flux24.ro
Şeful campaniei, László Pesty, a declarat ziarului că maghiarii care locuiesc în Suedia şi luptă pentru cauza secuilor au contactat liderii minorităţii locale sami (o comunitate indigenă cu origini fino-ugrice care traieşte în Finlanda, Norvegia, Suedia şi Rusia)
pentru a le solicita colaborarea în vederea strângerii de semnături necesare petiţiei. Problema a ajuns şi în Parlamentul Sami. La întrevederea dintre minoritatea maghiară şi minoritatea sami din Suedia s-a ridicat problema, ca cele două comunităţi s-o contacteze împreună pe actriţa americană de renume mondial şi să-i ceară ajutorul în campanie, deoarece mama lui Renée Zellweger este şi ea de etnie sami. De acest sprijin ar fi mare nevoie, deoarece cea mai mare sarcină pentru echipa de campanie Írdalá.hu (Semnează.hu) şi forţele care o susţin, este să facă cunoscută în Europa petiţia
secuilor.
Sursa:
https://www.ancheteonline.ro/2020/07/un-film-de-proasta-calitate-secuii-in-distributie-cu-renee-zellweger/

Problema e că tăntălăii care au făcut SWOT în nisp au greșit.
Kolea – Bețivul din Novosibirsk, komisar părerolog al Krasnaya Armiya explică de ce:

Bă tovarăși kolhoznici udemeriști și alte rapandule maghiaropat-turanice, vă salut kominternist! Să trecem la treabă.
Loazelor … arză-v-ar focu’ stepei natale! De ce vă jucați cu marketingul?
Normal că greșiți dacă umblați cu marafeturi capitaliste! Trebuia să analizați problema ce vă frige cu ajutorul alchimiei marxiste, adică cu materialismul dialectic.
Doar prin transformarea revoluționară a realității, visul vostru de kkt stalinist se poate materializa!
Chiar dacă o o bașchirizați, doamna Zellweger e o catastrofă pentru aspirațiile voastre turanice. Renée e făcută, nu-i născută … pentru o așa misiune!
La onoarea de portdrapel al dezideratului vostru, doar doamna Ilona Staller – Cicciolina poate accede.

Ilona Staller – Cicciolina e miezul la dodoașcă, ea e chintesența maghiaropatiei turanice.
Ea e aidoma udemeriștilor oprimați de imperialiștii valahi.
Ilona Staller – Cicciolina e politiciană celebră, s-a prostituat în parlamerntul italian exact cum va prostituați voi, celebri politicieni udemeriștii, în parlamentul românesc.
Tovarăși panarame, știți bine că fără noi moskalii și moskalizații eurasianiști nu obtineți mare lucru. Așa dar, vă reamintesc că de la Tsarskoye Selo, luminăția sa, țarul Putin, vă transmite neîncetat gânduri de încurajare dar și că nu a uitat promisiunea de sprijin.
Pentru asta vă cerem să nu vă mai prostituați aiurea prin wc-urile parlamentului românesc. Cicciolinelor udemeriste, vă cerem să vă tăvăliți exclusiv cu noi moskalii, și moskalizații. Doar așa vă elevați și intrați în rândul lumii civilizate.
Eu, Kolea – Bețivul din Novosibirsk, vă aștept la Tiraspol, str Manoilov, nr 42 pentru lămuriri suplimentare că nu degeaba am dat ordin celebrului tovăraș Beliy Orjol, artist al poporului, să cânteKak upoitel’ni v Bozgoria vechera

Acest articol a fost publicat în pamflet, Romania, Ungaria și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Greșeală de marketing

  1. Bendis zice:

    Cicciolina ar trebui sa-si faca mila de Viktor cel Grasan. Ca de cand i s-a menopauzat sfrijita de nevasta-sa nu mai are sex decat cu langosile!..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.