Covid și anarho-bolșevism


Covidu’ e selectiv, din motive rasiale nu-i plictisește pe negri. Se poate distra fără grijă pe seama albilor.

Fără temeri epidemiologice și cu aroganță proletară, încă din 2015, negresa lesbiană Patrisse Cullors de la BLM glăsuia:

We actually do have an ideological frame. Myself and Alicia in particular, we’re trained organizers. We are trained Marxists. We are super versed on ideological theories.
Avem cadru ideologic. Eu și Alicia, în special, suntem organizatori instruiți. Suntem marxiști instruiți. Suntem super versate în teorii ideologice.
[ Cullors amintea de o anume Alicia, este vorba de Alicia Garza. Cele două, împreună cu
Opal Tometi, au fondat BLM ]

Se pare că la adapostul perdelei de fum covid 19 s-au pregătit ultimele detalii ale loviturii Antifa – BLM din Statele Unite. Lovitura a avut menirea să aducă în cotidianul american spectrul bestiei anarho-bolșevice ce mânuiește un fel de “sabie a lui Damocles”. Un spectru ce modelează o nouă realitate cotidiană însoțită de amenințarea permanentă asupra celor ce îndrăznesc să nu se lase batjocoriți, asupra celor ce nu vor să îngenuncheze și să pupe bocancii anarho-bolșevicilor.
Sub pretextul antirasimului se încearca implementarea agendei roșii: anihilarea națiunii și a statului; desființarea proprietății, abolirea familiei tradiționale, antireligie, în special anticreștinism. Ca un fel de “scânteie revoluționară”, a fost folosit cazul George Floyd, caz ce trebuia lămurit de procuratură.

În orice caz, pe fundalul protestelor, s-a ajuns la vandalizări și jafuri, ce să mai vorbim de culpabilizarea albilor și etichetarea acestora ca fiind “white trash” pentru simplul motiv că s-au născut albi. Manipularea emoțională din zilele în care violența și panica domneau, a generat scene ce frizează absurdul. Ce urmează, obligativitatea idolatrizării negrilor?

Black Lives Matter e sloganul scandat de protestatarii aparent fericiți că au găsit prilej pentru a încerca instaurarea anarhiei alături de demenții antifa.
Ce s-a întâmplat în America lasă impresia unei variațiuni a luptei de clasă (trasată cândva de Marx și Bakunin) cu o puternică componentă rasială adăugată, dar cu discurs pretins antirasist. Ceva de genul hoțul strigă … hoții.

Tânăr bătut de BLM/antifa până a rămas fără suflare

https://www.bitchute.com/video/sHP50rGMLBrx/

“Black lives matter, you faggot” striga cineva în timp ce un tânărul zăcea pe asfalt bătut și cu dinții scoși:

Prin intermediu unui jurnalist sub acoperire, Project Veritas a publicat informații din interiorul grupării anarho-bolșevice Rose City Antifa. Instructori anarhiști prezintă tacticile gen black block:


Nicholas Cifuni: Exersați chestiuni gen scoaterea ochilor, este foarte mică presiunea necesară pentru a răni ochii cuiva.
Obiectivul general este să faceți lucruri periculoase și să ieșiți de acolo în siguranță.

Sursa:
https://www.projectveritas.com/news/antifa-practice-things-like-an-eye-gouge-it-takes-very-little-pressure-to/


#EXPOSEANTIFA, arată cât de departe merge grupul să se angajeze în luptă fizică, să se sustragă arestărilor și să provoace cât mai multe pagube posibile pe străzi.
Sursa:
https://www.projectveritas.com/news/breaking-new-york-antifa-members-train-for-violence-so-if-that-doesnt-knock/

În continuare postăm câteva filmari elocvente

Se pare că femeile albe au devenit ținta preferată

Bestiile anarho-bolșevice nu puteau să lase nelezat creștinismul, așa cum nu puteau să lase în pace anumite aspecte cultural istorice:

Un proeminent activist BLM pledează pentru distrugerea statuilor, picturilor murale și vitraliilor creștine, numindu-le “instrumente de opresiune”, propagandă rasistă și “o formă brută de supremație albă”.
Ani de zile, agitatorii de stânga au vandalizat sau au răsturnat statuile confederate, dar în ultimele săptămâni au venit pentru statui ale unor americani consacrati, inclusiv președinții Thomas Jefferson, George Washington, Abraham Lincoln, precum și Francis Scott Key, scriitor al imnul național; Sf. Junipero Serra, un sfânt catolic; și Ulysses S. Grant, celebrul general care a luptat alături de confederați.
(Shaun) King consideră că simbolurile creștine trebuie să fie dărâmate și ele.
“Toate picturile murale și vitraliile lui Iisus alb, și mama sa europeană și prietenii lor albi ar trebui să fie date jos”.

Sursa:
https://amgreatness.com/2020/06/22/shaun-king-calls-for-all-statues-murals-and-stained-glass-windows-of-white-jesus-to-be-torn-down/

Sigur că pramatiile anarho-bolșevice sunt deranjate de creștinism. Sunt făcute după chipul și asemănarea anarhistului satanist, Mihail Bakunin, din care cităm (Dumnezeu si statul):

Iehova, care, dintre toți dumnezeii la care s-au închinat vreodată oamenii, este cel mai gelos, cel mai vanitos, cel mai crud, cel mai nedrept, cel mai crunt, cel mai despot și cel mai vrăjmaș al demnității și al libertății omenești, creând pe Adam și Eva, nu se știe din ce toană a lui, fără îndoială ca să-și amăgească urâtul care trebuie să fi fost grozav în veșnica-i singurătate, sau ca să-și facă lui robi, le puse cu mărinimie la îndemână întregul pământ, cu toate roadele și animalele lui, punând o singură margine bucuriei de toate. Dânsul îi opri cu tot dinadinsul de a se atinge de roadele arborelui științei. Vroia, cu chipul acesta, ca omul, lipsit de orice cunoștință de sine, sa rămână veșnic un dobitoc, pururea în patru labe în fața Dumnezeului veșnic, Creatorul, Stăpânul său.
Iată însă că se arată satan, veșnicul revoltat, cel dintâi liber-cugetător și dezrobitor al lumilor. Dânsul face pe om să-i fie rușine de ignoranța și supunerea-i dobitocească: îl emancipează și îi intipărește pe frunte pecetea libertății și a omenirii, îndemnându-l să nu se supună și să mănânce din rodul științei.

Regimul roșu e regimul cel mai criminal din istoria umanității. Americanii ar face bine să trateze cu seriozitate ce s-a întâmplat în țara lor. E rușinos cum a încetat, deocamdată, răzmerița anarho-bolșevică. Rușinos pentru autoritățile americane.
Rămâne de văzut ce ascunde valul doi al covidului.

Acest articol a fost publicat în Antifa, antihrist, comunism și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Covid și anarho-bolșevism

 1. Transilvania zice:

  Valul doi al covidului va da lovitura de gratie business-urilor mici care au mai ramas in picioare pe planeta.
  Tot ce e de valoare va fi inghitit de marile conglomerate transnationale, care vor fi proprietari a tot ce exista: pamant, cladiri, business-uri. Dupa care va veni „parteneriatul” lor cu statul, in care vor participa la administrarea spitalelor, ajutoarelor sociale, implementarea tehnologiei cvasi-totale de supraveghere a populatiei, etc.
  Termenul de „anarho-bolsevism” este potrivit pentru prezentele miscari, dar insuficient pentru a defini viitorul. Viitorul va fi BOLSEVISMUL pe care il stim cu totii asezonat cu mijloace noi de constrangere, tortura si moarte datorate tehnologiei secret avansate.
  Deocamdata anarhistii de diverse feluri (ei functioneaza organizat peste tot, inclusiv in randul fortelor asazise de ordine) sunt directionati sa creeze haosul cu scopul de a instala teroarea. Dupa care populatia pregatita de operatiile psihologice masonice mondiale va fi destul de ingrozita si confuza ca sa accepte ordo ab chao – adica DICTATURA.
  Care se va instaura plenar odata cu injectarea fortata a populatiei cu vaccinele otravite in care de fapt sunt virusuri special create sa fie activate treptat in functie de varsta si etnia persoanei. Batranii si bolnavii cronici vor fi primii care vor muri, evident.
  Motivul pentru care nu s-a dat drumul unui virus real global in aceasta „pandemie” este ca nu se poate controla. Au vazut asta cand au testat primul SARS in 2003. La al doilea test cu „gripa porcina” din 2009 au dat drumul unui virus mai slab combinat cu multa publicitate, minciuna si manipulare a deceselor reale si s-a vazut ca asta e formula de preferat.

 2. Ardelean zice:

  E-n regulă, așa se naște generația de albi conșțienți de valoarea lor și de „binefacerile” diversității și ale multi-culti.
  În timp, se vor înțelepți și asupra adevăratelor cauze. Decât cu o pace de carton, mai bine să fie totul pe față.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.