Vară sârbească, deocamdată


Înainte de toate … Kosovo je Srbija așa cum Basarabia e România!Proteste violente au izbucnit în Serbia, după ce președintele țării, Alexander Vucic, a anunțat că intenționează să revină la măsurile restrictive din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19.

Miercuri noapte, pentru a doua zi la rând, în centrul Belgradului au avut loc încleștări între protestatari și oamenii legii, soldate cu zeci de răniți. Cei mai radicali demonstranți au atacat cordoanele de poliție, au reușit să pătrundă în holul clădirii parlamentului, au incendiat trei automobile poliției și câteva containere de gunoi.
Forțele de ordine au utilizat gaze lacrimogene și alte mijloace speciale pentru a stinge răzmerița de pe străzi. ( … )
Violențele din Serbia au alertat autoritățile din România, care s-a putea aștepta oricând la noi proteste în contextul pandemiei de coronavirus. Deja mai mulți români sunt nemulțumiți de măsurile adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus
.
Sursa:
https://www.national.ro/stiri-externe/ciocniri-violente-la-belgrad-soldate-cu-zeci-de-raniti-autoritatile-din-romania-in-alerta-video-689449.html

Șefii sectei troțkiste covid 19 știu că majoritatea prozeliților sunt recrutați din rândul mâncătorilor de rahat cunoscuți în popor sub numele de politicieni. Situația e cam limitată. Revoluția permanentă, calea spre succesul global presupune extinderea bazei de recrutare. Așa se face că șefii au ordonat propagandiștilor să-și îndrepte atenția către populația neascultătoare și neinteresată de blestemele și amenințările sectei troțkiste.
Din întâmplare, carul cu covizi s-a împotmolit în Serbia.
Mâncătorii de rahat din România, adică politicienii, normal că s-au speriat din cauza eșecului sârbesc. Nu cumva să se extindă necredința în idolul lor covid 19 și pe plaiuri mioritice! Ce erezie! Fără covid, sifonarea bugetului național presupune un oarecare efort intelectual. Cu covid, totul e mai simplu, mai ușor! Nu contează că ești dobitoc sau ticălos corupt din creștet până în tălpi, adică politician. Ca sa te îmbogățești e suficient să îngenunchezi grațios și să pupi papucul ispravnicului care administrează colonia România.
Eșecul sârbesc și necredința valahilor au fost intens analizate de înțelepții ăia care cică comunică strategic. D’aia l-au pus pe Arafart, cămilarul pompier al sistemului medical românesc, să fâlfâie la televizor coronadrapelul verzui si să spună cu glas de cadână sfioasă că nu există alt coronavirus în afară de covid 19, și că el, Arafart, e trimisul acestuia, adică al coronavirusului.

Acest articol a fost publicat în Europa, pamflet, politicianism și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Vară sârbească, deocamdată

  1. Bendis zice:

    Oy gevalt!.. pai parca prezidentul Vucic era pretin cu Putin si putinistii nu impun masuri covidioate.
    Sau le impun..?

  2. mihailandrei zice:

    La cererea publicului, prezidentul a reanalizat masurile. A concluzionat ca e mai bine sa nu-i plictiseasca pe sarbi prea tare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.