Dezmembrarea României


Poate este bine să înțelegem proiectata dezmembrare a României ca pe un joc de poker în care jucătorii identifică greșit posibilele cărți ale adversarilor.

De pildă actualul președinte al țării noastre, despre care toată lumea presupune că este “atlantist”, s-ar putea să nu fie, și în realitate să fie “eurasianist” ascuns. Fiindcă cine beneficiază la ora actuală de desfacerea României în bucăți? Numai Rusia și Ungaria.
Omul lui Putin, Kozak, fost GRU, este cel care a dezvoltat federalizarea Basarabiei și o implementează acum cu fostele metode sovietice care sunt încă de actualitate la ruși dar îmbrăcate în mantia ortodoxiei, după cum zicea un binecunoscut părinte.
Generalul Radu Theodoru confirmă în cărțile domniei sale că Rusia are demult intenția să împartă România în regiuni separate (a mai încercat de fapt în timpul ocupației sovietice). Odată țara împărțită, Transilvania „se va declara independentă” împotriva voinței românilor majoritari de acolo, exact așa cum federalizarea țării întregi se va face peste capetele cetățenilor care se opun aproape în unanimitate (în ciuda a ceea ce propaganda ruso-maghiară pretinde). Cu Transilvania ruptă din trupul țării nimic nu mai oprește celelalte regiuni federalizate să se declare și ele „independente”. Ungaria va revendica Transilvania, cu siguranță falsificând numerele de census cum a mai făcut-o în timpul maghiarizării; și pe cele de referendum dacă va exista unul, în care scop deja își mută o mare parte din populație pe ascuns în Transilvania în ultimii zece ani de când a venit la putere Viktor Orban. Folosește fără îndoială metodele sugerate (și folosite) de ruși în Basarabia, doar că rușii au de unde să verse cohortele lor în zonele românești în timp ce pentru unguri e mai greu. Dar Orban e dispus să mute toată Ungaria în Transilvania dacă crede că așa o vor acapara iar.

O altă variantă ar fi ca președintele României să fie totuși “atlantist” și să creadă că federalizând țara urmează ordinele secrete ale Germaniei și face pe plac Uniunii Europene, fără ca să știe că de fapt Germania a făcut o înțelegere și mai secretă cu Rusia prin rețelele STASI-KGB care au fost încorporate în serviciile de informații germane. Ar fi întru totul posibil și chiar probabil dacă ținem cont de toate evenimentele vechi și noi care sunt legate de frăția ruso-germană tradițională și de înțelegerile secrete care au existat mereu între aceste două popoare în ultimele două sute de ani, înțelegeri care totdeauna erau pe socoteala vecinilor și aliaților (cu excepția Ungariei).

În orice caz, modul de a afla cine face în realitate cărțile (măsluite) în acest joc de poker internațional și local este de a ne gândi cui folosește situația de ansamblu. Și aici nu este nici o îndoială că ea folosește Rusiei și Ungariei care își redobândesc vechile teritorii cotropite de la români în decursul istoriei – și Germaniei, care este geostrategic, economic și politic țara-cheie identificată de domnul Dughin (și nu numai) pentru cucerirea Europei. Așa ne dăm seama și că invazia de refugiați îndreptată spre Germania a fost menită să deștepte instinctele naționaliste și de cucerire ale acestei țări care erau doar adormite la suprafață, deșteptare care a fost începută de ani buni prin propaganda alianței secrete ruso-maghiaro-germană. Eforturile acestei propagande de a face negarea holocaustului ceva obișnuit în toată lumea are ca unul din scopuri reabilitarea Germaniei pe plan moral mondial pentru a-și putea relua locul de lider în alianța ruso-germană și a fi mai ușor acceptată de țările europene. De aici și campaniile organizate ale acestei propagande de a învinui sistematic România și Polonia de “fascism” pentru trecut (omițând întotdeauna Ungaria care este portretizată ca „victimă”): pentru a ușura povara morală reală a Germaniei în ochii lumii și a transfera o parte din ea pe spinarea victimelor ei pentru a le imobiliza și împiedica să reacționeze, blamând orice patriotism real și făcându-le astfel pradă ușoară înglobării lor în viitorul imperiu ruso-german menționat în planul euroasianist.

Deci nu trebuie să urmărim banii (follow the money) după cum zic americanii, fiindcă banii pot să vină și din locuri neașteptate ca de exemplu de la unii miliardari evrei care îi susțin pe Putin și Trump și nu sunt deranjați deloc de antisemitismul acestora (sau ca să folosim cuvintele suporterilor ruși de imaginea acestora ca salvatori ai societății creștine de evrei). Acești finanțatori nu sunt deranjați de antisemitismul aparent al campaniei de propagandă fiindcă probabil știu ca nu e adevărat și că în realitate toată această mișcare de „eliberare a popoarelor înrobite” nu este decât o schimbare de stăpânire, și astfel își așteaptă liniștiți rândul.

Așa încât întrebarea care trebuie pusă pentru a afla dedesubturile oricărei situații de ansamblu este cui folosește, cine beneficiază? Cui prodest, după cum ziceau strămoșii noștri latini a căror înțelepciune ar trebui s-o urmăm și care ne va duce la adevăr.
Cel adevărat și nu cel relativ și special al domnului Dughin.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Eurasia, Europa, Romania, Rusia și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dezmembrarea României

  1. Transilvania zice:

    Romania se afla intre „atlantisti” si „eurasianisti” ca intre Scila si Caribda.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.