Pamflet de sezon


Nici maskirovka nu mai e ce a fost … În ciuda “distanțării sociale” umblă vorba în târg că boala lu’ Covid e “cover song” pentru albumul “green new deal”.
Cică Greta Thunberg&Ursula von der Leyen Band se pregătește să susțină un concert de de manele eco-marxiste. Să încurajăm trupa să cânte undeva prin Triunghiul Bermudelor.

Covid e pretextul pentru introducerea dictaturii și a eugeniei vopsită în culorile ecologiei.
(atenție la măsurile ce vizează în primă fază persoanele cu vârsta de peste 65 de ani și
persoanele ce suferă de boli cronice)
Se derulează operațiuni psihologice menite sa împiedice, sau măcar să îngreuneze, apariția nucleelor naționaliste gata să răspundă provocărilor.
Sunt notorii ciocnirile cu milițienii provocate de interlopi. Cu deplină obediență, mainstream media a prezentat obsesiv astfel de situații. Dar a omis ceva important, a omis faptul ca numele așa zișilor șefi de clanuri, în multe cazuri se regăsesc în listele cu informatori ai miliției.
Scandalurile au fost provocate în ideea de a contamina prin asociere negativă nucleele real opozante încă necunoscute autorităților. Se întâmpla așa pentru ca în logica confruntării un aspect important e dat de obținerea simpatiei și a suportului popular în procent cât mai mare. Aparent, autoritățile dețin controlul pentru simplul motiv că beneficiază de structuri organizate, bine echipate și antrenate pentru menținerea statu-quo-ului.
Autoritățile doresc să pară simpatice în timp ce, încet, încet, suprimă libertățile fundamentale. Din start se încearcă anatemizarea potențialilor opozanți prin asocierea negativ contagioasă cu infractorii constituiți în clanuri mafiote amatoare de bătăi stradale la ordin.
Obligativitatea distanțării sociale, interdicția asocierii în grupuri mai mari de 3 persoane care se cunosc, amenzile și de ce nu săltarea de pe stradă, totul în context covid, sunt tactici menite să crească nivelul de stres, să timoreze societatea pentru a o menține divizată și implicit mai ușor de condus. Divide et impera e tactica necesară ce face ca agenda potentaților să se impună cu lejeritate.
Nu vă imaginați că începând cu data de 15.05.2020 se fac primii pași spre revenirea la starea de fapt anterioară poveștii covid. E abia începutul …

Acest articol a fost publicat în Europa, marxism, pamflet, Romania, UE și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Pamflet de sezon

 1. parpanghél zice:

  noi nu suntem interopi domne
  noi daca gasim un portofel il dam inapoi securistiilor imediat

 2. Aeon zice:

  WTF?
  https://unnwo.org/
  The United Nations New World Order Project is a global, high-level initiative founded in 2008 to advance a new economic paradigm, a new political order, and more broadly, a new world order for humankind, which achieves the UN’s Global Goals for Sustainable Development by 2030, and the happiness, well-being, and freedom of all life on Earth by 2050.

 3. Mani zice:

  @ Aeon

  FAKE site. Creata si inregistrata de un individ pe numele aparent de „Jayme Illien” si o organizatie la fel de falsa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.