Viel GlückHerr, turismul ecologic se poate relansa. Pensiunea agroturistică Baza 71 de la Câmpia Turzii se modernizează. E o locație idilică, un loc de unde se pot face minunate poze cu MQ-9 Reaper, de exemplu prin Harghita, Covasna sau Transnistria. Lângă București apare o nouă locație hotelieră, excelentă pentru tranzit. În zona litoralului se lucrează pentru extinderea stațiunii Mihail Kogălniceanu. La terminarea lucrărilor, devine o locație de top, una dintre cele mai mari și mai frumoase din lume. Hai că se poate!

Șpilul e să existe amiciție și facilități atractive pentru anumiți turiști europeni și de peste mări, alergici la marxism și mutațiile sale, inclusiv cele “progresiste”. Pentru asta trebuie deparazitat spațiul carpato-danubiano-pontic.
Herr, deparazitarea eficientă se face în stil Reinhard Gehlen. Cu orice preț, nu trebuie permis lighioanelor cu stampila Erich Mielke pe frunte să-și facă de cap. Altfel ajungem ca în țara aia unde rețelele stasi au corcit șoareci antifa cu shaormari și moskali consumatori de vodkă proastă și muzică și mai proastă Baader-Meinhof din anii ‘80.
Rezultatul e ca nici măcar la cules de sparanghel nu-s buni!
Boala e grea și aici, dar hai că se poate cu un pic de efort. Trebuiesc înlăturate cauzele, adică virușii mioritici crescuți în laboratorul kremlinez, și repornit programul corvetelor necesare pentru plimbări turistice. Două bărci Arleigh Burke trebuia să avem. Scumpe, însă mergea aranjat un credit cu buletinul la unchiul de peste balta mare.
Plângea Sputnik și Dughin dacă pescuiam în Marea Neagră cu așa ceva.
Din cauza focarelor de ciumă colorată trebuie resuscitat și programul transportoarelor.
E nevoie de transport adecvat pentru turiștii care doresc să vâneze brontozauri pitici cu pană de cocoș la pălărie. Transportorul e bun și pentru vizitarea unor locații învecinate de genul celei condusă din Budă de lacheul țarului.
Să vedem dacă te pricepi să pui în carantină pacienții contaminați cu virusul coronabașchiromoskal. Hai cu izoleta!
P.S
Herr, nu te supăra din cauza mesajelor transmise ( link ) de urmașii turanici ai marelui Onan Han. Virgini imberbi, precum scatofagul Istvan Csomortanyi, caută scandal în speranța că-și schimbă soarta de ticăloși împuțiți și aroganți predestinați să-și sfârșească viața în wc-ul gării din Tiraspol!

Herr, nu uita de asasinarea lui Stefan Mannherz fruntaș al mișcării de regermanizare a șvabilor maghiarizați. Omul a fost asasinat de hoardele turanice la data de 10.11.1940 în comuna Petri, Satu Mare.

Acest articol a fost publicat în Europa, Romania, Rusia, Ungaria și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.