Pretutindeni se intensifică frica și mânia publicului din cauza (posibilei) conexiuni dintre 5G și coronavirus


LONDRA, Anglia (PNN) – 9 aprilie 2020 – O teorie care leagă 5G de coronavirus s-a răspândit ca un incendiu. De fapt, atât de mulți oameni consideră această teorie încât în weekend, numeroase echipamente 5G au fost incendiate în Marea Britanie, pe fondul afirmațiilor difuzate pe social-media că tehnologia contribuie la răspândirea COVID-19.


Facebook a fost inundat de postări care susțin că focarul de coronavirus a fost cauzat de 5G, a cincea generație de Internet mobil. Multe dintre afirmații se bazează pe ideea că virusul își are originea în Wuhan, deoarece orașul chinez a desfășurat rețele 5G anul trecut.

Potrivit analiștilor Jefferies, atenția pe care aceste discuții le primesc (și acțiunile pe care le faciliteaza asupra problemelor de sănătate) sunt un motiv de îngrijorare, deoarece acestea ar putea duce la o posibilă rezistență la implementarea 5G în țările democratice.

Analistul Jefferies, Edison Lee, a scris ieri într-o notă că, deși majoritatea “vor râde” de o afirmație neprobată din punct de vedere științific, îngrijorarea publică pentru impactul potențial negativ asupra sănătății din cauza radiațiilor 5G nu trebuie subestimată.

El a adăugat: “Temerile publice, chiar dacă nu se bazează pe fapte, ar putea pune presiune asupra guvernelor să blocheze derularea tehnologiei” și, de fapt, observă că două cantoane din Elveția au decis deja să organizeze referendumuri din cauza 5G.

Deci, există vreun adevăr pentru afirmațiile că 5G provoacă răspândirea coronavirusului? De unde a apărut această idee?

Teoria care leagă 5G cu coronavirusul a fost descoperită in interviul unui ziar belgian cu dr. Kris Van Kerckhoven. Titlul ziarului citea “5G pune în pericol viața și nimeni nu știe”. Se pare că articolul a fost șters de pe site-ul ziarului.

În interviu, Van Kerckhoven nu numai că a afirmat că tehnologia 5G este periculoasă, dar a spus că poate fi legată de coronavirus. La momentul articolului, COVID-19 încă nu era pandemie globală. Aproape toți cei care au fost infectați erau în Wuhan, China.
Articolul care a declanșat teoria care leagă 5G de coronavirus a menționat că, începând cu 2019, multe turnuri de celule 5G au fost construite în jurul Wuhan.
Apoi, scriitorul a luat în calcul dacă virusul și 5G pot fi asociate.
“Nu am făcut o verificare de fapt”, a scris el. “Dar poate fi o legătură cu evenimentele actuale”.

Unii sugerează că coronavirusul este real, dar 5G îl înrăutățește. Alții au susținut că simptomele cu care s-au confruntat atât de multe persoane sunt cauzate de turnurile 5G, mai degrabă decât de coronavirus. Alții spun că “pandemia” nu este nici macar reală.
În schimb, “pandemia” este concepută pentru a acoperi instalarea turnurilor 5G.

Multe dintre aceste teorii includ credința că nu există COVID-19, iar simptomele sunt cauzate de radiații eliberate din celule mici și turnuri 5G.

Există dovezi care să sugereze că acest lucru este posibil, dar nu au fost făcute studii efective asupra efectelor radiațiilor 5G, deși de ani de zile se cere ca astfel de studii să fie făcute.

Există, de asemenea, o teorie conform căreia radiațiile de frecvență radio slăbesc sistemul imun al indivizilor și permit astfel să fie uciși de COVID-19. Unii comentatori au speculat că implementarea potențială a infrastructurii 5G folosind frecvențe de 60 GHz ar putea afecta absorbția de oxigen la om, ceea ce duce la lipsa respirației și la decese care sunt atribuite oficial coronavirusului.

Deși există studii legitime care detaliază impactul frecventelor electro-magnetice asupra sistemului imunitar și daunele asupra celulelor, precum și cel puțin un studiu interesant asupra 60 GHz care afectează absorbția de oxigen în atmosferă, deocamdată nu avem dovezi directe care să susțină aceste afirmații; totuși, din nou, nu s-au efectuat studii care să afle adevărul, deoarece acest lucru ar influența profitul pe care mega-corporațiile trebuie să îl obțină cu implementarea globală 5G.

Poate cea mai puternică declarație făcută de un profesionist cu experiență asupra efectelor radiațiilor de frecvență radio vine de la Dr. Martin Pall, profesor emerit de biochimie și științe medicale de bază la Universitatea de Stat din Washington.
Dr. Pall este un om de știință publicat și citat pe larg în legatură cu efectelor biologice ale câmpurilor electromagnetice și un expert în modul în care radiațiile wireless afectează sistemele electrice din corpul nostru.

Dr. Pall a lansat recent un nou raport intitulat, Rolul 5G în Coronavirus Epidemic în Wuhan, China, care oferă teoria că suprimarea sistemului imunitar prin expunerea la turnuri 5G ar putea slăbi organismul și crește efectul nociv al COVID- 19. Dr. Pall concluzionează:
“Prin urmare, este opinia mea că radiațiile 5G stimulează foarte mult “pandemia” de coronavirus (COVID-19) și, de asemenea, cauza principală de deces, pneumonia și, prin urmare, o măsură importantă de sănătate publică ar fi închiderea antenelor 5G”.

Dr. Pall, de asemenea, observă că mai multe studii trebuie să fie efectuate pe 5G înainte de finalizarea globală completă pentru a determina corect efectele biologice ale tehnologiei.

Videoclipurile cercetătorilor care susțin o legătură directă între 5G și COVID-19 s-au răspândit rapid. Teoriile care leagă noile tehnologii cu problemele de sănătate nu sunt noi. Când rețelele mobile au instalat echipamente 3G la jumătatea anilor 2000, a existat un protest similar care a pretins o legătură între 3G și problemele de sănătate. Alții au făcut afirmații similare despre sănătate cu privire la microundele și rețelele Wi-Fi.

Oamenii de știință care sunt dependenți de mega-corporații și de finanțarea guvernamentală pentru prosperitatea lor financiară spun că nu există absolut nici o dovadă că 5G poate fi legat de coronavirus.

Dr. Simon Clarke, de la Universitatea Reading, a spus că, deși undele radio foarte puternice pot provoca încălzirea lucrurilor, tehnologia 5G nu este suficient de puternică pentru a încălzi oamenii până la un nivel semnificativ. El a spus că multe studii au arătat că nivelurile de energie de la undele radio 5G sunt minuscule, deci nici măcar nu sunt aproape de a fi suficient de puternice pentru a avea un impact negativ asupra sistemului imunitar.

Cu toate acestea, Dr. Clarke a refuzat să comenteze posibilele efecte non-termice ale radiațiilor de frecvență 5G asupra sistemului uman.

Alți experți consideră că există riscuri grave pentru sănătate legate de 5G, care nu sunt neapărat legate de COVID-19.

Sursa:
http://www.freedomradio.us/vof/index.php/patriot-news-network-sp-1429905079/20271-public-fears-and-anger-over-5g-virus-connection-increase

_________________________________

5G România

http://stop5gromania.ro/cercetare-campurile-electromagnetice-creierul-si-constiinta-umana/

http://stop5gromania.ro/inginerii-ieee-iau-atitudine-si-avertizeaza-in-privinta-pericolelor-radiatiilor-electromagnetice-de-la-echipamentele-wireless/

http://stop5gromania.ro/parlamentul-european-si-comisia-europeana-zic-una-parlamentul-ancom-si-guvernul-se-fac-ca-ploua/

5g

București 14.04.2020 imobil civil din proximitatea sediului CyberINT
https://veghepatriei.files.wordpress.com/2020/04/5g.jpg

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în Europa, globalism, Romania, UE și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Pretutindeni se intensifică frica și mânia publicului din cauza (posibilei) conexiuni dintre 5G și coronavirus

 1. Bendis zice:

  Culmea interesului e ca doctoru belgian a fost atacat de televiziunea suporter nr 1 a lui Trumpov Fox News!.. Are porecla de Faux News.. stiri false din cauza veridicitatii a ce transmite.
  Nu e minciuna ruseasca pe care sa n-o amplifice si sa n-o sustina. Dar.. acum s-a gasit sa-l atace pe doctor si sa insiste ca 5g e inofensiv!!!
  https://www.foxnews.com/tech/the-great-5g-coronavirus-conspiracy
  FAUX News iau in brate orice conspiratie ruseasca si o prezinta drept adevar dar adevarul despre 5g trebuie musamalizat fiindca Trumpov s-a grabit sa-l introduca peste tot in Amerika! .. impreuna cu Putin in Rusia.
  Da e vina lu Obama desigur..

 2. Aeon zice:

  justitiarul.ro a fost eliminat pentru ca se afla pe un server din Romania
  ortodoxinfo.ro e restrictionat de ANCOM. Adminul nu se accesa consola paginii cu ip de Romania.
  Mai sunt si altii in situatii asemanatoare. In Romania a revenit cenzura pentru ca altfel autoritatile tradatoare nu-si pot desfasura linistite propaganda coronavirus si anihilarea statului de drept. Impunerea certificatului de imunitate e un act menit sa adanceasca controlul asupra populatiei. Oricine persoana cu potential de dizidenta poate fi anihilata invocandu-se motive asa zis epidemiologice.

 3. varza de Bruxelles zice:

  De-asta au scos Romania din CEDO ca sa nu poata fi dati in judecata de populatie pt incalcarea drepturilor omului.

 4. Aeon zice:

  Al 19-lea covid e rezultatul incrucisarii ciumei rosii cu holera galbena. Acuma covidu19 se impuiaza cu blenoragia usr. Sa vezi ce ce molima de scurgeri dictatoriale contamineaza Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.