Interesante vremuri


Stalin – atotputernicul lider comunist – a convocat la Kremlin pe toți șefii statelor răsăritene, pentru un instructaj asupra metodelor de conducere a popoarelor.
Drept material didactic, fiecare participant trebuia să aducă o gâscă.
Imediat, noii conducători au procurat câte o gâscă, au pus-o la îngrășat și au făcut o colivie pe măsura situației lor.
La data stabilită s-au adunat în sala mare a Kremlinului toți cei invitați și gâștele lor.
Cu vreun sfert de oră întârziere a apărut pe ușa care ducea la tribună și Stalin, însoțit de o gâscă slăbănoagă, fără nici un fel de colivie și care era tot timpul cu gâtul întins la buzunarul de unde îi dădea din când în când câte un grăunte.
După ce s-au ridicat toți în picioare și s-au gratulat reciproc, Stalin le-a cerut să deschidă coliviile și să dea drumul la gâște.
Acestea, când s-au simțit libere au plecat care încotro neluând seamă de stăpânii lor.
Singură, gâsca lui Stalin a rămas credincioasă și atentă la buzunarul din care i se dădea din când în când câte un grăunte.

Stalin a tras concluzia:
“Vedeți ce se întâmplă dacă le-ați dat mâncare pe săturate! nu vă mai recunosc.
Gâsca mea, ținută cu câteva grăunțe să nu moară de foame, este cea mai credincioasă ființă. La fel trebuie să vă purtați cu popoarele dacă vreți sa fie credincioase și să nu vă creeze probleme”.
http://bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=2&article=10172

Probabil, herr Kraut are impresia că toți românii sunt aidoma gâștei lui Stalin, motiv pentru care aruncă cu sparanghel din când în când.
Acuma, după amenințările din Săptămâna Patimilor, încearcă să pară simpatic prin intervenția “salvatoare” și “liniștitoare” în scandalul iscat de documentul “Programul Vacanța mare” emis, se pare, de Streinu Cercel, țuțărul politrucului Gabriela Firea.
Interesant citat: “Guvernul va asigura tot – după principiul “fiecăruia după nevoi”
… e adaptare a sloganului marxist“de la fiecare după capacităţi, fiecăruia după nevoi”.
Cine știe, poate că documentul ce duhnește a dictatură și eugenie, a devenit public în ideea de a se testa reacțiile.
………………….

Si, totusi, ce e cu planul de a ne transforma intr-o colonie de robotei carora, la final, li se va sterge memoria?

Un document halucinant, cu antetul unei institutii cheie in gestionarea actualei crize, care ar trebui sa fie dincolo de orice suspiciune ca este condusa de personaje controversate care emit idei ce ingrozesc orice om cu macar o bruma de luciditate. De aceea, este necesar ca autoritatile sa comunice clar cine este autorul acestui asa zis plan, de ce a fost intocmit si ce se va intampla cu el.

Planul lui Streinu Cercel by Mediafax.ro on Scribd

 

Un document de 9 pagini intitulat “Programul VACANTA MARE de prevenire a imbolnavirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19” si care are antetul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals a creat controverse luni, in a doua zi de Paste. ( … ) in “viziunea” autorului, cetatenii activi sunt numiti “oameni ai muncii”, varstnicii sunt luati de langa familii si dusi in locatii unde sa nu aiba contact cu alte categorii de varsta, celor fara loc de munca si copiilor li se indica sa faca curat in case si se sustine ca statul trebuie sa plateasca toate cheltuielile casnice, inclusiv facturi, asta dupa ce rechizitioneaza tot si preia controlul serviciilor esentiale. Ba chiar e indicata si formarea unui Guvern paralel “Anti-Pandemie” pentru aceste sarcini.
Tot scenariul ar urma sa se desfasoare pe 3-4 luni si la finalul concluziilor naucitoare se precizeaza inclusiv ca cetatenii trebuie sa priveasca acest timp “ca si cum nu a existat vreodata”.

Nimeni nu si-l asuma, nimeni nu il respinge

( … ) Documentul, desi are antetul uneia dintre cele mai importante institutii in gestionarea pandemiei de coronavirus, pana la aceasta ora nu a fost nici asumat, dar nici respins clar. Grupul de Comunicare Startegica a emis un comunicat general, fara referire la document, in care spunea ca masurile luate de Guvern functioneaza, ca nu sunt luate in considerare relaxari si reperele sunt recomandarile Comisiei Europene, si cele decise prin coordonarea cu celelalte state ale Uniunii Europene. ( … )

Varstnicii luati de langa familii, oamenii muncii trimisi controlat la posturi

Revenind la document, acesta incepe prin a redefini grupele de risc: persoane cu boli cronice, indiferent de varsta; persoane sub 40 de ani, persoane din grupa de varsta 40-65 de ani, persoane din grupa de varsta de peste 65 de ani.
Pentru cei de peste 65 de ani documentul prevede “izolare la domiciliu pentru urmatoarele 12 saptamani”, cu monitorizarea politiei locale, urmand sa fie sustinuti de rude, autoritati sau ONG-uri.

“Pentru cei de peste 65 de ani – tinuti SINGURI/CU PERSOANE DE ACEEASI VARSTA, IZOLATE LA FEL in aceeasi casa – indiferent cum se cheama conceptul de casa – propria locuinta, locuinta de vara, apartament inchiriat etc respectiv, daca nu au unde – institutionalizati prin rechizitionare de hoteluri”.
Pentru cei intre 40 si 65 de ani, “primariile plus politia locala” trebuie sa ii identifice pe cei care nu pot lucra de acasa si pentru ei “trebuie asigurat transportul spre si dinspre locul de munca cu mijloace de transport decontaminate la fiecare 2 ore”, dar trebuie intai sa aiba o adeverinta eliberata de Politia Locala, de lucru pe care sa fie trecut si programul.
In cazul in care nu pot lucra de acasa sau activitatea lor este una esentiala, “persoanele intre 40-65 de ani vor incepe primii programul de lucru, de la 07:30 (pentru ca sunt la risc si in acest fel vor fi mai putin expusi, gasind terenul curat, igienizat)”.
Cei sub 40 de ani incep sa lucreze de la 9:30. Programul precizeaza si ca “nu se mai circula pe strada necontrolat”. De altfel, „fiecare om al muncii ar fi de preferat sa fie preluat din statii distantate si sa se respecte distanta de 2 randuri libere”, iar cine are masina poate merge cu ea la munca, iar carburantul ar urma sa fie asigurat de Guvern pe bonuri.
In orice caz, adeverinta de la Politia Locala trebuie obtinuta si ca sa mergi la farmacie, dar nu se da mai mult de una pe familie, la fel si pentru aprovizionare.

Screeningul cu teste rapide, dorit de Firea si Cercel

Documentul prevede si “screening de urgenta cu teste rapide”, idee avansata si sustinuta de prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, seful Institutului Matei Bals, si de primarul general al Capitalei Gabriela Firea. Amintim ca specialistii la nivel global au atras atentia ca astfel de teste au o acuratete foarte scazuta, de doar 30%, si de aceea nu sunt recomandate. Documentul spune insa ca prin folosirea lor “in 48 de ore vom avea imaginea icebergului de sub apa”.
In plan e stipulat sa lucreze “in scop umanitar, in serviciul public” si toate laboratoarele care au echipamente de testare si personal, la fel si spitalele private, iar medicii pot fi trimisi oriunde e nevoie mai mare, toate acestea sub coordonarea CSAT.

Guvernul Anti-Pandemie, rechizitionari si ONG-uri transformate in curieri

E “gandita” si structura si activitatea “Guvernului Anti-Pandemie”. Acesta “va fi format din cate un membru cu functii de conducere – specialist – din fiecare minister actual. Toate deciziile pe minister se iau si se executa in aceeasi zi”.

Si cat acest Guvern Anti-Pandemie decide cine are sau nu o munca esentiala, cati oameni pot lucra in acele domenii si “preia comanda serviciilor cheie (energie electrica, apa, canal, salubrizare, aprovizionare cu alimente si materiale de igiena personala etc servicii esentiale)”, se precizeaza si ce are tara de facut.

Toti cetatenii fara locuri de munca active trebuie sa stea acasa 8-10 saptamani. Ceilalti merg la munca cu un program monidifcat ca mai sus pe grupe de varsta. Toti ceilalti cetateni – fac curat in case. Guvernul va asigura tot – dupa principiul “fiecaruia dupa nevoi”, mai arata autorul programului, care are si alte masuri.

Astfel, ONG-urile ar deveni curieri care livreaza la casele celor carantinati bunurile alocate „dupa nevoi”. Lanturile de magazine pun la dispozitie sub forma de pachete aceste bunuri, iar toate marfurile din depozite „se rechizitioneaza si se transforma in pachete de suport”, urmand ca la finalul perioadei Guvernul sa le plateasca.

“Aceste 3-4 luni vor trebui considerate ca si cum nu au existat vreodata”

Daca exista persoane care n-au reusit sa urmareasca documentul, autorul a pus si concluziile, pe scurt.
“Se impune formarea unui Guvern anti-Pandemic sau a unui Minister intersectorial Pandemic care va elabora si pune in functie actiunile specifice. TVA-ul va fi oprit. Taxele vor fi suspendate pentru toata lumea.
Industria alimentara va functiona non-stop. Regiile de Apa/Canal, Electrica, Salubrizare, etc vor functiona non-stop. Toate consturile vor fi decontate de stat, NU de cetateni. Aici intervine Fondul de Rezerva al Tarii. Intre timp pe strazi se fac testari random (la intamplare, n.red.).
Cand nu vor mai fi identificati infectati timp de 7 zile, STOP PROGRAM si se reiau activitatile de unde au fost lasate. Aceste 3-4 luni vor trebui considerate ca si cum nu au existat vreodata”, se incheie instructiunile celui care a intocmit documentul. ( … )
http://www.ziare.com/stiri/coronavirus/si-totusi-ce-e-cu-planul-de-a-ne-transforma-intr-o-colonie-de-robotei-carora-la-final-li-se-va-sterge-memoria-1607705

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în bolsevism, comunism, Europa, marxism, Romania, Totalitarism, UE și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Interesante vremuri

 1. Teo zice:

  renuntati la windows si la orice vand criminalii ca Bill Gates

 2. Azi in Timisoara zice:

 3. Mircea zice:

 4. Bendis zice:

  Medicii sa vorbeasca ?? Pai medicii au fost complicii puterii intotdeauna!
  Medicii au ajutat pe nazisti in experimentele lor inumane. Au fost de fata la torturile regimului american din Guantanamo si au scris cat sa fie torturati detinutii! Au declarat nebuni pe dizidentii sovietici si i-au inchis in spitale de psihiatrie..Au facut experimente pe ei ca nazistii.
  In lumea fosta comunista trebuie sa li se dea MITA ca sa catadicseasca sa se uite la tine.
  In vest oricat ar fi de idioti parerea lor are mai mare valoare decat a oricarui cetatean!!
  Medicii sint VATAFII sistemului oriunde!.. Fara ajutorul lor benevol nici o dictatura din lume n-ar fi avut atata succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.