Impertinență rusească


Coronavirusul, un plan rusesc de creare a Eurasiei?

Observăm că, odată cu extinderea epidemiei de coronavirus, a intrat în regim de alertă întreaga rețea de propagandă putinistă/dughinistă de la Chișinău.
Portalul moldovenist și pro-rusesc “Noi” publică și difuzează pe rețelele de socializare, sponsorizat și în traducere din rusă, un amplu interviu cu una dintre cele mai perfide unelte ale serviciilor secrete rusești, Iurie Roșca, prin care ne este sugerat tabloul lumii, jinduit de Kremlin, după epidemie.

Iată ce debitează scursura rusească de la Chișinău:

“Cu Europa totul va fi bine, imediat ce se va destrăma, în sfârșit, Uniunea Europeană, concepută de americani ca formă de colonizare a acesteia după al Doilea Război Mondial. Țărilor din Europa de Vest li se va deschide o șansă istorică de a-și recâștiga independența națională și de a crea, împreună cu Rusia, China, Iran și toate celelalte țări de pe continentul nostru, marea Eurasie, ca formă de apropiere și chiar de unitate civilizațională, dar și ca un nou centru strategic al Civilizației Uscatului”.

Exact ce debita, acum câțiva ani, mentorul său, Alexandr Dughin, potrivit căruia “ideea națională rusă” nu este altceva decât cotropirea și anexarea Europei de către Rusia și transformarea popoarelor și statelor în protectorate ale Moscovei sub conducerea unui țar rus de la Atlantic la Pacific.

“Noi trebuie să cotropim Europa! Să o cucerim! Și să o anexăm!”, făcea spume la gură acest psihopat și șarlatan politic într-o intervenție televizată.

“Nouă ne-a fost încredințată răspunderea pentru un imens spațiu din Carpați până la Oceanul Pacific, de la Marea Baltică până în Kamceatka, din Karelia până în Munții Pamir!” mai delira prietenul lui Roșca într-un opus al său despre “rezolvarea problemei transnistrene”.

Acum vă dați seama care-a fost menirea adevărată a “ajutoarelor” lui Putin pentru Italia în lupta cu coronavirusul, dacă “omuleții verzi” ai Kremlinului de la Chișinău și din întreg spațiul românesc au dat-o și o dau pe față ani la rând, constant și fără a clipi?

Sursa:
https://secareanu.wordpress.com/2020/04/01/coronavirusul-un-plan-rusesc-de-creare-a-eurasiei/
___________________________________

Lacheul Iurie Roșca a tradus cartea de propagandă “Misiunea Eurasianistă” din care cităm:

“Proiectul eurasianist a fost conceput sub forma unei filosofii politice bazate pe multipolaritatea civilizaţiilor, anti-imperialism, anti-modernism şi pe structura Rusiei însăşi. Aceasta din urmă a fost definită potrivit principiilor slavofile, odată cu adăugarea fundamentală a unei evaluări pozitive a elementelor culturale, care fuseseră împrumutate de ruşi de la societăţile asiatice începând cu perioada mongolă. ( … ) Mai presus de orice, eurasianismul reprezintă o necesitate absolută pentru oricine doreşte să înţeleagă adevărata natură a Rusiei – identitatea şi structurile profunde ale acesteia – trecutul, prezentul şi viitorul”.

Adică criminalii de la Kremlin pretind că sunt anti-imperialiști în timp ce își folosesc resursele pentru a crea un imperiu de dimensiuni colosale, imperiul eurasiatic …
Cât despre “adevărata natură”, sau trecutul, prezentul și viitorul Rusiei, înțelese prin eurasianism sau orice altceva, nu există nici un fel de îndoială că totul e putred.
Faptele vorbesc de la sine despre Rusia țaristă, bolșevică sau eurasianistă.
În prezent, Rusia își dovedește ticăloșia prin implementarea planului Kozak în Basarabia românească.
Cât despre trecut, Iurie Roșca și stăpânii săi, nenorociții de moskali, nu scot o vorbă despre rapturile teritoriale, despre genocid, tezaur, jaful instituționalizat, deportări, schingiuiri și violuri.
Nimic despre masacrul de la Fântâna Albă, nimic despre masacrul de la Katyn, nimic despre valul de asasinate de pe Nistru din periada interbelică, nimic despre Ribbentrop-Molotov, nimic despre războiul din Transnistria de la începutul anilor ‘90.
Sigur că nu au chef să recunoască crimele, sigur că nu au dorința de a îndrepta răutățile trecutului, criminalii ruși și slugile lor dau vina pe victime!
Acuma sunt foarte ocupați cu combaterea propagandistică a coronavirusului în Italia, că nu degeaba “omuleții verzi” ai țarului Putin au debarcat acolo

Acest articol a fost publicat în bolsevism, coruptie, Eurasia, Europa, geopolitica, politicianism, Rusia, Totalitarism, UE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Impertinență rusească

 1. Transilvania zice:

  Europa nu are nici o „unitate civilizationala” cu Rusia, China, Iran si celelalte tari din „marea Eurasie”. Europa este una, iar Asia este alta.
  „Eurasia” nu exista. Este doar un cuvant hibrid pe care rusii il folosesc ca sa re-denumeasca fosta Uniune Sovietica si statele ei prizoniere in speranta ca sub un nou nume ar arata mai bine. Dar dupa cum se vede dedesubt este aceeasi ideologie de cucerire pe care acest popor ciudat nu vrea s-o abandoneze cu nici un pret.
  Rusia incepe sa-si dea pe fata tot mai mult adevaratele intentii care sunt prost ascunse de vorbe mestesugite. Fiindca faptele ei dusmanoase arata cu totul altceva.
  Este foarte limpede de ce vrea ea sa distruga Uniunea Europeana (ale carei defecte le stim prea bine): nu de dragul „independentei nationale” a popoarelor europene, ci pentru a le atrage mai mult sau mai putin fortat in sfera ei de influenta.
  Iar dezmembrarea NATO ar fi cireasa de pe tort: fara NATO tarile europene nu mai sunt protejate de clauza a cincea prin care orice tara atacata are dreptul la ajutor din partea tuturor tarilor aliate.
  Rusia poate ocupa intreaga Europa rasariteana in cateva zile, asa cum a mai facut-o si cum a tot incercat de sute de ani.

 2. Timi zice:

  Despre ajutorul Rusiei americanii au vazut ca erau doar niste cutii de carton aruncate nesecurizat in avion doar pentru publicitate

 3. geopolitica zice:

  Coronavirusul a creat un nou dictator in Europa si a dat curaj tuturor conducatorilor dictatoriali din lume
  https://www.businessinsider.com/coronavirus-created-new-dictator-emboldens-authoritarians-worldwide-2020-4

  ….care s-au intalnit unii cu altii…. si pe urma au luat cele mai dure masuri inclusiv militare impotriva populatiilor lor ca sa le salveze de pandemia…. despre care ziceau ca nu exista….

 4. geopolitica zice:

  …. si partea cealalta vrea mai multa putere sa se lupte cu coronavirusul….
  https://www.theguardian.com/politics/2020/mar/26/gordon-brown-calls-for-global-government-to-tackle-coronavirus
  https://theweek.com/articles/905864/coronavirus-case-oneworld-government

  ….pe motiv ca incompetentii care acum conduc tari individuale ar fi mai buni ca sa conduca lumea intreaga….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.