Antal Arpad amendat


Antal Arpad

Antal Arpad

10.000 de lei amendă pe numele primarului UDMR din Sfântu Gheorghe pentru arborarea nelegală a drapelului Ungariei pe 15 martie

Prefectura Covasna l-a amendat cu 10.000 de lei pe primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, pentru arborarea nelegală a drapelului Ungariei cu ocazia zilei de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni.

Printr-un comunicat de presă postat pe pagina de internet a instituției, conducerea Prefecturii Covasna a informat opinia publică cu privire la faptul că primarul UDMR al municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a fost sancționat contravențional pentru arborarea nelegală a drapelului Ungariei cu ocazia zilei de 15 martie, ziua maghiarilor de pretutindeni.

Edilul din Sfântu Gheorghe a refuzat să respecte aceste prevederi legale și nu a arborat drapelul național al României alături de drapelul Ungariei.
Antal Arpad a fost amendat pentru aceleași fapte și în 2018 și în 2019. Edilul a contestat amenzile în justiție însă a pierdut definitiv (detalii aici).

Sursa:
https://www.dantanasa.ro/exclusiv-10-000-de-lei-amenda-pe-numele-primarului-udmr-din-sfantu-gheorghe-pentru-arborarea-nelegala-a-drapelului-ungariei-pe-15-martie/

Acest articol a fost publicat în Europa, Romania, Ungaria și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Antal Arpad amendat

  1. Dugin the Mujik zice:

    Cică s-a descifrat mesajul de pe una dintre cutiile negre de la un avion care a lovit World Trade Center:
    – Băi Funare, eşti sigur că asta-i Budapesta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.