Terorism prin satelit (partea 2)


Monitorizare neuronală de la distanță

Sateliții au multe și diverse capabilități, cum ar fi manipularea instrumentelor și aparatelor electronice precum alarmele și ceasurile electronice, televizoare, radio, detectoare de fum și sistemul electric al unui automobil. De exemplu, alarmă digitală de pe un ceas oricât de mic, poate fi pornită de un satelit de la sute de kilometri în sus în spațiu. Și becul unei lămpi poate fi ars cu o rază de laser dintr-un satelit. În plus, luminile de stradă și din case pot fi pornite și oprite în voie de către cineva de la controlul unui satelit, mijloacele fiind un fascicul electromagnetic care inversează polaritatea luminii. Sau o lampă poate fi făcută să se ardă într-o explozie de lumină albastră atunci când comutatorul este aprins. La fel ca în cazul altor puteri ale sateliților, nu face nici o diferență dacă lumina se află sub un acoperiș sau o tonă de beton – poate fi totuși manipulată de un laser prin satelit.

Tipurile de lasere prin satelit includ laserul cu electroni liberi, laserul cu raze X, laserul cu fascicul de particule neutre, laserul cu oxigen-iod chimic și laserul chimic avansat cu infraroșu mediu. Alături de citirea minții, una dintre cele mai bizare utilizări ale unui satelit este să atace fizic pe cineva. Un fascicul electronic de satelit – care folosește mult mai puțină energie decât este necesar pentru explozia rachetelor nucleare în zbor – poate „plezni” sau răni/bate pe cineva pe pământ. De asemenea, un fascicul de satelit poate fi blocat pe o țintă umană, victima neputând să se sustragă amenințării nici dacă aleargă sau conduce mașina, și îi poate provoca daune prin aplicarea presiunii pe cap de exemplu. Cât de severă poate fi administrată o bătaie din spațiu este o chestiune de conjunctură. Posibilitatea de a omorî pe cineva în felul acesta exista.

Există încă o putere macabră deținută de unii sateliți: manipularea minții unei persoane cu un „mesaj” subliminal audio (un sunet prea scăzut pentru ca urechea să-l detecteze în mod conștient, dar care afectează inconștientul). Convingând astfel o persoană să facă ceea ce vrei să facă, nu contează dacă ținta este adormită sau trează. Un mesaj poate fi folosit pentru a constrânge o persoană să spună ceva ce ți-ar plăcea să-l spună, într-o manieră atât de spontană încât nimeni nu va fi în stare să-și dea seama că cuvintele au fost născocite de altcineva; nu există nicio limită a gamei de idei pe care o persoană care nu suspectează nimic poate fi făcută să exprime.

Ținta umană ar putea fi obligată să folosească o obscenitate sau persoanele din jurul țintei ar putea fi obligate să spună lucruri care insultă ținta. Pe de altă parte, o persoană adormită este mai vulnerabilă și poate fi făcută să și facă ceva, decât doar să spună ceva. O acțiune constrânsă de un mesaj audio subliminal ar putea fi să se rostogolească de pe pat și să cadă pe podea sau să se ridice și să se plimbe în transă. Cu toate acestea, se pare că persoana care doarme nu poate fi făcută să se angajeze într-o astfel de acțiune mai mult de aproximativ un minut, deoarece de obicei se trezește până atunci și „vraja” se disipează. Trebuie menționat aici că, deși „hipnotismul” unui psihanalist este fals, manipularea inconștientă sau subconștientă a comportamentului este autentică. Însă durata scurtă a unei vrăji subliminale efectuate de un satelit ar putea fi depășita de mai multe cercetări. „Comunitatea psihiatrică”, a relatat Newsweek în 1994, „este de acord, în general, că există o percepție subliminală; un grup marginal al comunității consideră că aceasta percepție poate fi folosită pentru a schimba psihicul”.

UN DOCTOR RUS, Igor Smirnov, pe care revista l-a etichetat „subliminal Dr. Strangelove”, este un om de știință care studiază posibilitățile: „Folosind electroencefalografii, el măsoară undele creierului, apoi folosește calculatoarele pentru a crea o hartă a subconștientului și a diferitelor impulsuri umane, cum ar fi mânia sau dorința sexuală. Apoi, prin mesaje subliminale înregistrate, el pretinde că poate modifica fizic acel peisaj cu puterea sugestiei”. Combinarea acestei cercetări cu tehnologia prin satelit – care a fost deja făcută în parte – ar putea oferi stăpânilor săi posibilitatea unei crime perfecte, deoarece sateliții funcționează cu o discreție perfectă, o ascundere perfectă. Toate aceste puteri ale satelitului pot fi abuzate cu impunitate. Un satelit poate scăpa cu fața curată din orice, cum s-ar zice. Chiar dacă o victimă ar deveni conștientă de modul în care a fost efectuată o infracțiune, nimeni nu ar crede-o și nu va putea să se apere sau să se lupte împotriva amenințării.

Și acesta este într-adevăr răul major al tehnologiei prin satelit. Nu doar că tehnologia este nelimitată de autoritățile publice; nu numai că este în întregime nedemocratică. Amenințarea sateliților de supraveghere este irezistibilă; își copleșește victimele neputincioase. Așa cum prevedea scriitoarea Sandra Hochman aproape de începutul epocii satelitului, deși subestima serios sofisticarea tehnologiei implicate: Atotștiutori și discreți, sateliții se uită la noi de pe orbita lor ridicată și urmăresc fiecare moment al vieții noastre … De la mai mult de cinci sute de mile deasupra pământului, un satelit poate vedea o minge de tenis, o poate fotografia și trimite înapoi pe pământ o imagine la fel de clară ca și cum ar fi fost luată pe teren de lângă minge. Sateliții fotografiază și înregistrează multe lucruri … și transmit aceste informații, aceste date, înapoi în locurile liniștite unde sunt utilizate în moduri pe care nu le știm. Confidențialitatea a murit”.

ACEASTĂ TEROARE ESTE AICI ȘI ACUM. Nu este doar în mintea unui om de știință sau futurolog excentric. În prezent, supravegherea prin satelit este abuzată. Mii de americani sunt sub supraveghere prin satelit și li s-a invadat intimitatea. Și, în prezent, nu ar mai avea niciun recurs în lupta lor împotriva nelegiuirii, deoarece tehnologia avansează cu mult înaintea instituțiilor sociale. Puterile sateliților, așa cum s-a descris aici, se pretează mai ales la hărțuirea cuiva. Victima poate fi un rival politic sau de business, un fost soț, un dizident politic, un concurent neplăcut sau oricine care, din orice motiv, provoacă ură sau dispreț. Odată ce ținta este o „semnătură”, ea nu poate scăpa aproape niciodată de ochii sondatori ai unui satelit. (Așa cum a explicat un articol din Science, „computere minuscule … verifică semnalele primite cu imagini computerizate sau „semnături” despre ceea ce ar trebui să fie ținta”.)

Atâta timp cât torționarul sau torționarii săi – cei cu resurse pentru a angaja un satelit – vor, victima va fi supusă controlului continuu. Mișcările sale vor fi cunoscute, conversațiile sale auzite, gândurile sale vor fi citite complet și toată viața sa supusă unei moralizări false, în cazul în care torționarul va folosi diabolic informațiile obținute. Un sadic își poate hărțui ținta cu sunet sau cu mesaje audio transmise direct în camera sa; atac fizic cu laser; cu mesaje audio subliminale care-i tulbură somnul sau îi manipulează pe cei din jurul său pentru a spune ceva care îl tulbură emoțional; cu lasere care sting luminile stradale în timp ce se apropie de ele; cu manipularea lămpilor, astfel încât acestea să se ardă atunci când apasă întrerupătorul; și în general cu toate cunoștințele dobândite prin ochii și urechile atotștiutoare ale sateliților. Pe scurt, o persoană cu acces la tehnologia prin satelit ar putea face din viața victimei sale un coșmar, UN ADEVĂRAT IAD.

Modul în care se poate aranja ca cineva să fie supus supravegherii prin satelit este secret; ar putea fi chiar o conspirație. Cu toate acestea, par să existe două posibilități de bază: supravegherea printr-un satelit guvernamental sau supravegherea printr-un satelit comercial. Conform unui articol din revista Time din 1997, „sateliții comerciali vin online, care au ochi de vultur pentru a vă localiza – și poate un însoțitor – într-o cadă cu hidromasaj.” Journal of Defense & Diplomacy a declarat în 1985 că „costul senzorilor la distanță este la îndemâna [oricărei țări] interesate, iar senzorii de la distanță de înaltă performanță (sau produsele cu senzori) sunt ușor disponibili. Progresul în capabilitățile computerelor de a patra generație (și în curând a cincea generație) în special în ceea ce privește VHSIC (very-high-speed integrated circuits) și procesare paralelă, deschid calea exploatării rapide a datelor derivate din spațiu. Sateliții cu relee de bandă largă, cu putere redusă, oferă în același timp suport pentru nevoile de comunicare și pentru transmiterea datelor de senzori de la distanță, oferind astfel o acoperire la nivel mondial a senzorilor”.

În plus, The New York Times a raportat în 1997 că „sateliții spioni comerciali sunt pe cale să lase pe oricine cu o carte de credit să se uite din ceruri în palatele dictatorilor sau în curțile cu garduri înalte ale vecinilor”. „Până în prezent [ ziarul a mai menționat] Departamentul de Comerț a eliberat licențe la nouă companii americane, unele cu parteneri străini, pentru 11 clase diferite de sateliți care dețin o serie de capabilități de recunoaștere”. Dar acest ultim articol a discutat despre recunoașterea fotografică, în care sateliții au făcut poze în diverse locuri de pe Pământ și au expulzat o capsulă care conține film care trebuia recuperat și prelucrat, în timp ce DEJA stagiul cel mai avansat în tehnologia satelitului este imagistica și detectarea țintelor pe pământ în timp real.

În prezent, industria lucrează din greu la miniaturizarea sateliților de supraveghere pentru a economisi bani și a fi în măsură să umple cerul cu mai mulți sateliți. Cu toate acestea, nicio sursă de informații pe sateliți nu indică dacă abuzul de supraveghere prin satelit este mediat de guvern sau de corporații sau de ambele. Mai grăitoare este următoarea dezvăluire de către autorul a Supravegherii Prin Satelit (1991):
„Publicarea informațiilor despre sateliții spion ar dezvălui că acestea au fost utilizate ÎMPOTRIVA CETĂȚENILOR americani. În timp ce majoritatea publicului susține utilizarea lor împotriva inamicilor din SUA, majoritatea alegătorilor și-ar schimba probabil atitudinea față de sateliții de recunoaștere, dacă ar ști cât de extins e spionajul. Este mai bine … ca această problemă explozivă să nu iasă la suprafață niciodată”.

Puțini oameni sunt conștienți de distrugerea drepturilor unora dintre americani prin supraveghere prin satelit și mai puțini încă au înclinația de a se opune, dar dacă nu facem acest lucru, 1984 se află tot mai aproape. „Odată cu dezvoltarea televiziunii și a dispozitivului tehnic pentru a primi și transmite pe același instrument, viața privată a luat sfârșit.”
https://satelliteterrorism3.blogspot.com/2010/10/john-fleming-satellite-terrorism.html

NOTĂ – Rugăm cititorii să, fie atenți când citesc unele articole în original despre acest subiect, deoarece este multa dezinformare. Dacă vedeți ceva despre New Age, OZN-uri(UFO), illuminati sau altele asemenea, ignorați-le. Problema constă însă în faptul că de cele mai multe ori informația reală în special cea tehnică ce e greu de obținut, este intenționat amestecată cu fantezie în scopul discreditării. Guvernele lipsite de etică și umanitate au tot interesul să ascundă supravegherea tot mai mare a cetățenilor prin diverse metode și discreditarea informației reale este cea mai eficientă metodă de a dezinteresa lumea. De asta există atâtea site-uri senzaționaliste, pentru a satura publicul și a-l condiționa să conecteze orice informație reală cu fantezia care o discreditează. Iar în acest fel se pierde interesul de a afla adevărul și programele de înrobire a omenirii prin tehnică pot continua neabătute până la faza finală.
Noi aici facem tot efortul pentru a găsi informații reale, în special tehnice și chiar oficiale, ceea ce este mult mai greu și ia foarte mult timp. Mai ales la discernerea a ce e adevărat de ceea ce nu e. Vom publica treptat și informații mai detaliate, dar aceste prime articole au fost doar o introducere pentru cei care înca nu sunt familiarizați cu subiectul.

Tudor V

_____________________________________
Terorism prin satelit (partea 1)
Manevre de sateliți în întuneric: Casa Albă și satelitul militar rus Kosmos 2519
Atacuri de cord controlate de la distanță de Moscova
5G: Orașe inteligente, oameni tâmpiți
1984
Lungimi de undă 5G – De la pături la gloanțe
Apocalipsa lui Trump – contractorii și forțele militare americane incendiază California cu DEW (arme cu energie direcționată)

Acest articol a fost publicat în America, globalism, Totalitarism și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Terorism prin satelit (partea 2)

  1. Q zice:

    Astea erau studii/experimente pentru exterminarea pe ascuns a populatiei in scopul reducerii ei.
    De aceea sunt alesi la intamplare si din toate categoriile.
    Pentru a vedea cine si cat rezista si a perfectiona tehnicile de simulare a mortii naturale induse de la distanta.
    Urmand a fi introduse pe scara larga odata cu 5G care functioneaza la aceiasi parametri ca si armele cu energie directionata..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.