Apocalipsa lui Trump – contractorii și forțele militare americane incendiază California cu DEW (arme cu energie direcționată)


Oameni prăjiți de VII în mașinile și casele lor: bărbați, femei, copii; dar iarba dintre case n-a pățit nimic. Animale ARSE de vii în păduri în care focul merge în forme perfect geometrice. Acestea sunt noile invenții ale războiului purtat de guverne împotriva propriilor populații.

Nu mai e o teorie a conspirației, ci FAPT: Pe 28 septembrie 2017, cu aproximativ 10 zile înainte de începerea incendiilor din California de Nord în Țara Vinului, Fox News ADMITE ca guvernul poseda arme cu tehnologie laser sau arme cu energie dirijate (DEW). ATHENA, (Advanced Test High Energy Asset), este una dintre cele mai interesante dintre aceste noi arme laser americane. În timpul testărilor recente cu Comanda de Apărare spatiala a armatei americane în White Sands, New Mexico, arma de 30 de kilowați a doborât cinci drone Outlaw. Nu drone jucarii de hobby, ci drone cu aripi de trei metri lungime.

Tăcută, invizibilă, mortală. Puternica armă laser ATHENA poate distruge amenințările inamice în câteva secunde. Pentru Statele Unite, datorită eforturilor de pionierat ale forțelor militare si ale unor companii americane precum Lockheed Martin, armele cu laser nu mai sunt chestii din Star Wars și Star Trek. În viitoarele bătălii, armata americană poate alege să aducă în lupta arme cu laser montate pe vehicule, nave și altele. Prin comparație, armele oricărui dușman vor arăta ca niște arcuri și săgeți. Cum funcționeazã? La nivelul cel mai de bază, ATHENA distruge cu căldura. Este similar cu atunci când oamenii folosesc o lupă pentru a aprinde un foc la camping – dar la un nivel incredibil de puternic. ATHENA este ceea ce se numește laser cu fibre.

Laserele cu fibre combină lasere individuale pentru a genera un singur fascicul laser intens. Fiecare laser este generat de fibra optică a armei. Această abordare înseamnă că puterea poate fi ușor reglată prin adăugarea mai multor lasere individuale la fasciculul combinat sau prin reducerea numărului. Tehnologia de control a fasciculului Lockheed Martin folosește lentile, oglinzi, ferestre și algoritmi software pentru a forma energia într-un fascicul focalizat. Pe măsură ce lumina călătorește prin oglinzi, lentile și ferestre, sistemul ATHENA se concentrează și modifică energia laserului. Amenințările pot proveni din orice direcție. Direcționarea razei și turela lui ATHENA sunt proiectate pentru a se potrivi astfel încât armele să poată trage pe 360 de grade.

Bătăliile nu vor fi niciodată ca până acum. Lockheed Martin a fost pionier în sistemele de arme cu laser de mai bine de patru decenii. Actualizările ATHENA și performanțele recente remarcabile ale înfrângerii sută la sută a dronelor sunt cele mai noi știri interesante din familia lor cu laser. Fratele lui ATHENA, ADAM, este un alt laser. În timpul testării în urmă cu câțiva ani, ADAM a dovedit că poate distruge șalupele de atac, prin ardere în mai puțin de 30 de secunde – la aproximativ o milă distanță. Compania miniaturizează în continuare arme cu laser pentru vehicule tactice ale Armatei SUA și ale Corpului marin al Statelor Unite.

Pentru Agenția de Cercetare Avansată pentru Proiecte de Apărare (DARPA) și Laboratorul de Cercetare al Forțelor Aeriene, Lockheed Martin a lucrat la o turelă prototip pentru montarea armelor cu laser pe aeronave. Ce urmează? În scurta vreme, armata americană va avea opțiunea de a dezlănțui în luptă arme cu laser pe vehicule, nave și, eventual, chiar aeronave. Precizia unor lasere precum ATHENA este deja remarcabilă. Deoarece tehnologia continuă să avanseze într-un ritm rapid în S.U.A, laseri precum ATHENA vor putea lovi din ce în ce mai departe. Și distruge ținte tot mai mari.

https://crazzfiles.com/conclusive-photographic-evidence-proving-california-is-under-attack-by-dews/

Tudor V

Acest articol a fost publicat în America, coruptie, globalism, politicianism, Totalitarism și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Apocalipsa lui Trump – contractorii și forțele militare americane incendiază California cu DEW (arme cu energie direcționată)

 1. D.M. zice:

  In vara lui 2018 au dat foc in British Columbia pe coasta de vest a Canadei.
  A ars Okanagan Valley cel mai frumos loc turistic din provincia BC unde aveau vii si livezi.
  Focuri ciudate care apareau din senin mai ales peste noapte.

 2. hththny zice:

  California oricum e leftarda de la inceputurile epocii „hippies”.. ergo, daca nu o „incendiaza” US Army, cu siguranta o va „incendia” Dumnezeu ca pe Sodoma..in vremurile de pe urma.

 3. Transilvania zice:

  Numai Dumnezeu Tatal stie cum si pe cine va pedepsi in aceasta viata precum si in cealalta.
  Noi cei de jos este bine sa vedem barna din ochiul nostru inainte de a vedea paiul din ochiul vecinului.

 4. hthtny zice:

  da, exact@Transilvania. sa ne vedem barna din ochii nostri.. ca suntem o tara de gaini frustrate si vulturi ratati. s-a vazut la ultimile alegeri (si nu numai)

 5. Bendis zice:

  Baietii astia sint platiti cu 100, 150 mii dolari pe an in functie de.. experienta..
  Profesionistii tacuti.. of course!.. prostimea nu trebe sa stie nimic..

  Private Security Job Market
  jobs@silentprofessionals.org

  Job Title
  RF Engineer – Directed Energy Weapons
  Position: Employee (F/T)
  Salary: $100000 – $150000 / Year (based upon experience) + Benefits
  Location: United States, New Mexico
  Job ID: 12043
  Share This Job

  Required Skills: Other OperationsTechnical
  Job Description
  JOB LOCATION: Albuquerque, NM
  START DATE: TBD
  PAY: $100,000 – $150,000+(1) + Benefits(2)
  Employment Type: F/T Employee

  (1) Pay rate is determined by Candidate’s level of experience
  (2) Benefits include Medical/Dental/Vision, Life Insurance, AD&D, PTO and Training & Education benefits

  Employer is seeking a Radio Frequency (RF) Engineer for Full-Time contract employment in Albuquerque, NM. The RF Engineer will provide Electronic Warfare and Missile Range support for the client’s Directed Energy and Mobile Range programs. Open billets are available for a range of experience levels. Candidate must be willing to relocate (relocation assistance is provided).

  JOB DUTIES & RESPONSIBILITIES:
  – Design and test RF components and antennas
  – Provide technical support the Directed Energy & Mobile Range programs
  – Integrate directed energy weapons on modern combat platforms
  – Provide technical support for proposal activities
  – Develop task level requirements derived from system level requirements

  MINIMUM QUALIFICATIONS (do not apply if you do not meet ALL of the following):
  – Candidate must possess an active DoD SECRET clearance (if you do not possess an active clearance, only extremely strong candidates will be considered for sponsorship)
  – Must be a US Citizen
  – Must have a Bachelor’s of Science (B.S.) degree in Electrical Engineering or related discipline
  – Broad range of knowledge and experience in RF tracking, communication, and antenna design
  – Experience with telemetry systems, flight systems, signal processing, power management and conditioning, thermal and electrical loading, and test and diagnostics
  – Possess experience with system modeling, analysis, tuning, and design aspects relative to precision optical and RF tracking systems
  – Has experience using lab and field test equipment such as: Oscilloscopes, Network Analyzers, Spectrum Analyzers, and Signal Generators
  – Possesses at least 6 years of prior relevant experience

  PREFERRED QUALIFICATIONS (meeting these qualifications will determine Candidate’s level of experience & compensation):
  – Master’s of Science (M.S.) degree in Electrical Engineering or related engineering discipline
  – Experienced with schematic capture, SPICE simulation, and layout of mixed signal and/or power supply Circuit Card Assemblies
  – Proficient in board-to-system level-system architecture
  – Proficient in schematic capture and CCA design
  – Experienced with MATLAB and Simulink modeling tools
  – Understands and has experience with FAA standards and regulations and military Test Readiness Levels (TRLs)
  – Experience in end-to-end optical tracking system modeling to include gimbal performance, network latency constraints, and operator feedback test & integration
  – Cost and schedule management experience
  https://silentprofessionals.org/jobs/radio-frequency-engineer-directed-energy/

  Uau… „clientul” are programe cu energie directionata.. si vrea un „inginer” care sa-i procure razboi electronic.. Ca nu le mai zice militari acuma.. sint ingineri!
  Da.. si razboiul e privat, avem persoane particulare care sint „clienti” si vor razboiul lor in America..
  Desi viitorul angajat trebuie sa aiba autorizatie secreta de la Departamentul de Razboi.. ups.. Departamentul Apararii..

 6. Bendis zice:

  Si candidatu trebe sa aibe cel putzin! 6 ani de experienta anterioara.
  Adica armele cu energie directionata sint de fapt in productie cel putzin de-atunci..

 7. Bendis zice:

  Piata de joburi bubuie la DEW! ..Pentru inginer de High Energy Laser Systems se cere 10 ani experienta..
  https://www.indeed.com/q-Directed-Energy-Weapon-jobs.html
  https://www.linkedin.com/jobs/directed-energy-weapons-jobs-dahlgren-va?position=1&pageNum=0

  este si summit! al cincilea anual.
  https://www.boozallen.com/d/event/directed-energy-summit.html
  Discutiile au fost despre „nevoia urgenta de a face rost de arme cu energie directionata ca America sa se apere de amenintarile existente si viitoare”.
  Da.. Ca amaratii din California carora le-au ars casele erau o amenintare pentru Trumpov.

 8. Bendis zice:

  President Trumpov a ordonat cel mai mare buget militar din istoria Statelor Unite! si cu focus pe armele cu energie directionata (DEW).. care includ si HAARP.
  A ordonat ca Statele Unite sa implementeze si 5g in ciuda protestelor cetatenilor si scientists. Acum stim de ce..

  Trumpov accelereaza dezvoltarea armelor cu energie directionata DEW
  https://www.americanthinker.com/blog/2019/05/trump_accelerates_directedenergy_weapons_development.html

 9. Tanase Damian zice:

  Si face semne mari, incat si foc face sa se pogoare din cer pe pamant inaintea oamenilor si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca.

 10. Rusii sant de vina....americanii sant niste ingerasi nevinovati zice:

  Rusii cei rai si ocupanti si invadatori sant de vina….

 11. mihailandrei zice:

  Lipsa de consistenta a ideii nu o puteti substitui cu ajutorul simplei vehemente.

 12. Tudor V. zice:

  @ Rusii sant de de vina

  Intr-adevar rusii participa si ei la programul american mondial HAARP de modificare a ionosferei si control al climei planetare. Pe langa propriile lor experimente si impreuna cu chinezii

  https://mihailandrei.wordpress.com/2020/01/13/china-si-rusia-fac-impreuna-experimente-controversate-de-incalzire-pentru-a-modifica-atmosfera/

 13. Bendis zice:

  Bozgorii si rusnacii lucreaza zi si noapte la raspandirea de zvonuri. Ca nu mai sint nici doua luni pana la alegerile americane si marioneta lui Putin nu mai place alegatorilor!..
  Si tot pe sistemul lui Finkelstein si Brirnbaum se bazeaza.
  Ba ca focurile din Oregon au fost puse de Antifa si BLM.. (aia nu lucreaza decat in orase, sint complet pierduti la tara sau in padure).. ba ca au fost aprinse de arme cu energie directionata.. (da uitand ca papusoiul lor Trumpov e comandantul suprem al armatei!!)..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.