Lungimi de undă 5G – De la pături la gloanțe


de Arthur Firstenberg

Cel mai important fapt despre 5G despre care nu vorbește nimeni se numește Phased Arrays. Acesta va schimba total modul în care sunt construite turnurile și telefoanele mobile și va transforma pătura de radiații care a învăluit lumea noastră timp de două decenii într-un milion de fascicule puternice zbârnâind tot timpul rapid pe lângă noi. Blake Levitt, autor al cărții A Consumer’s Guide to the Issues and How to Protect Ourselves (Harcourt Brace, 1995), mi-a atras atenția.

Phased arrays au fost unul dintre primele lucruri despre care am aflat încă de la începutul lungii mele călătorii involuntare de la student la medicină la activist împotriva tehnologiei wireless. După ce am fost rănit de raze X în 1980, am început să citesc tot ce puteam găsi în legătură cu radiația electromagnetica și efectele ei asupra vieții. Și una dintre primele cărți pe care le-am citit a fost The Zapping of America [Electrocutarea Americii] de Paul Brodeur: microunde, riscul lor mortal și ascunderea lui (W.W. Norton, 1977). Brodeur a scris alte cărți excelente, enumerate aici.

Avertismente timpurii

Brodeur a fost un scriitor pentru New Yorker, care își cumpărase o proprietate în Cape Cod, Massachusetts, doar pentru a descoperi că, la 30 de mile în interior, pe malul golfului vizavi de viitoarea sa casă, Forțele Aeriene intenționau să construiască cea mai puternică stație radar din lume. Urma să scaneze Oceanul Atlantic ca element cheie de avertizare timpurie care să protejeze împotriva amenințării rachetelor balistice lansate din mare de Uniunea Sovietică.

Deși avea o putere medie de emisie de doar 145.000 de wați, similar cu unele posturi de radio FM, nu difuza energia respectivă dintr-o singură antenă și nu distribuia energia respectivă în toate direcțiile. În schimb, avea 3.600 de antene aranjate în două „serii pe etape” de 1.800 de antene fiecare. Antenele din fiecare serie funcționau împreună ca unitate pentru a-și concentra toată energia într-un fascicul îngust și orientabil. Fiecare fascicul avea o putere eficientă radiată de patru miliarde de wați, iar nivelul maxim de radiație depășea 3.000.000 µW / m² la o distanță de zece mile în fața stației radar. Instalația a fost numită PAVE PAWS (Precision Acquisition of Vehicle Entry Phased Array Warning System).

Departamentul Apărării a recunoscut într-un raport din 1975, citat de Brodeur, că astfel de sisteme

„Energizează mii de elemente operaționale, sunt direcționate electronic la viteze mari de căutare și funcționează într-un interval de frecvență având un transfer maxim de energie a întregului corp către om și pentru care există puține date despre efectele bio.”

La scurt timp după ce am citit acest lucru, am descoperit pe propria piele care erau unele dintre efectele bio. Încercarea de a termina medicina aproape că m-a costat viața. M-am prăbușit într-o zi cu toate simptomele unui atac de cord, după care mi-am dat demisia de la școală și m-am mutat în Mendocino pentru a mă recupera. Acolo am ajuns în calea celuilalt PAVE PAWS, cel care scana Oceanul Pacific. Acest PAVE PAWS se afla la est de Mendocino, în California’s Central Valley, la Baza Forțelor Aeriene din Beale.

Timp de nouă luni, în fiecare seară, exact la ora 19:00, indiferent unde mă aflam sau ce făceam, pieptul mi se strângea încât abia puteam să respir în următoarele două ore. La exact 21:00, corpul mi se relaxa și puteam iar respira. Am trăit în Mendocino din 1982 până în 1984 și, deși în cele din urmă mi-am recuperat sănătatea, am fost întotdeauna conștient de o presiune inconfortabilă în piept ori de câte ori eram pe coastă. Am mai locuit în Mendocino din 1999 până în 2004, și am simțit același disconfort ori de câte ori treceam pe lângă și dispărea brusc când ieseam din raza PAVE PAWS.

Energie direcționată

5G va fi la o rază de frecvență mult mai mare, ceea ce înseamnă că antenele vor fi mult mai mici – suficient de mici pentru a se încadra în interiorul unui smartphone – dar ca în PAVE PAWS vor lucra împreună într-o serie pe etape, își vor concentra energia lor în raze înguste de mare putere. Antenele se vor urmări reciproc, astfel încât, oriunde te-ai afla, un fascicul de pe smartphone-ul tău va fi direcționat direct către stația de bază (turnul celular), iar un fascicul din stația de bază va fi direcționat direct către tine . Dacă mergeți între telefonul cuiva și stația de bază, ambele fascicule va vor trece direct prin corp. Fasciculul din turn te va lovi chiar dacă doar stai lângă cineva care vorbeste la un smartphone. Dacă vă aflați într-o mulțime, mai multe fascicule se vor suprapune și vor fi inevitabile.

În prezent, smartphone-urile emit cel mult aproximativ doi wați și funcționează, de obicei, la o putere mai mică de un watt. Acest lucru va fi valabil în continuare pentru telefoanele 5G, cu toate acestea, în interiorul unui telefon 5G pot exista 8 tablouri minuscule de 8 antene minuscule fiecare, care lucrează împreună pentru a urmări cel mai apropiat turn celular și vizează un fascicul îngust de energie inspre el.

FCC a adoptat recent reguli care permit ca puterea acestor fascicule să fie de până la 20 de wați. Acum, dacă un smartphone portabil ar trimite un fascicul de 20 de wați prin corpul dvs., acesta ar depăși cu mult limita de expunere stabilită de FCC. Pe ce conteaza FCC este că va fi un scut metalic între partea de afișare a unui telefon 5G și partea cu toate circuitele și antenele. Acest scut va fi acolo pentru a proteja circuitul de interferențele electronice care altfel ar fi cauzate de afișaj și ar face telefonul inutil. Dar va funcționa, de asemenea, pentru a împiedica cea mai mare parte a radiațiilor să călătorească direct în capul sau corpul dvs. și, prin urmare, FCC permite să vină telefoane 5G pe piață, care vor avea o putere radiată eficientă de zece ori mai mare decât cea a telefoanelor 4G.

Ceea ce va face asta mâinilor utilizatorului, FCC nu spune. Și cine se va asigura că atunci când bagi un telefon în buzunar, partea corectă este orientată spre corpul tău? Și cine va proteja toți participanții împotriva radiației care vine în direcția lor, care este de zece ori mai puternică decât era înainte? Și cum rămâne cu toate celelalte echipamente 5G care vor fi instalate în toate calculatoarele, aparatele casnice și automobilele?

FCC numește telefoanele portabile „stații mobile”. Transmițătoarele din mașini sunt, de asemenea, „stații mobile”. Dar FCC a emis reguli pentru ceea ce numește „stații transportabile”, pe care le definește ca echipamente de transmisie care sunt utilizate în locații staționare și nu în mișcare, cum ar fi hub-urile locale pentru bandă largă wireless pentru utilizatori casnici sau business. Noile reguli ale FCC permit o putere radiată efectivă de 300 de wați pentru astfel de echipamente.

Putere uriașă

Situația cu turnurile celulare este mai gravă. Până în prezent, FCC a aprobat următoarele frecvențe / lungimi de undă pentru stațiile de bază 5G Wireless cu lungimi de undă calculate aici:

24 GHz (lungime de undă = 12,5 milimetri = 0,49 inci)
28 GHz (lungime de undă = 10,7 milimetri = 0,42 inci)
38 GHz (lungime de undă = 7,9 milimetri = 0,31 inci)
39 GHz (lungime de undă = 7,7 milimetri = 0,30 inci)
48 GHz (lungime de undă = 6,2 milimetri = 0,24 inci)

. . . iar FCC își propune să mai adauge si următoarele frecvențe / lungimi de undă:

32 GHz (lungime de undă = 9,4 milimetri = 0,37 inci)
42 GHz (lungime de undă = 7,1 milimetri = 0,28 inci)
50 GHz (lungime de undă = 6,0 milimetri = 0,23 inci)
71–76 GHz (lungime de undă = 4,2-3,9 milimetri = 0,17–0,16 inci)
81–86 GHz (lungime de undă = 3,7-3,5 milimetri = 0,15–0,14 inci)
95 GHz și mai mare (lungimea de undă = 3,2 milimetri = 0,13 inci și mai mici)

Aceste lungimi de undă minuscule necesită antene minuscule. La 48 GHz, o serie de 1.024 de antene măsoară doar 4 centimetri pătrați. Puterea maximă de intrare de la o stație de bază probabil nu va fi atât de mare – zeci sau sute de wați – dar la fel ca în cazul PAVE PAWS, tablourile care conțin un număr atât de mare de antene vor putea să canalizeze energia în raze puternic concentrate și eficiente. Puterea efectiva radiată (ERP) va fi enormă.

Regulile adoptate de FCC permit unei stații de bază 5G care funcționează în intervalul milimetric să emită o putere efectivă radiată de până la 30.000 de wați pe 100 MHz de spectru. Și atunci când considerați că unele dintre benzile de frecvență pe care FCC le-a pus la dispoziție vor permite companiilor Telecom să cumpere până la 3 GHz spectru continuu la licitație, legal li se va permite să emită o putere efectivă de până la 900.000 de wați. Stațiile de bază wireless care emit putere ca acestea vor fi amplasate pe trotuar. Acestea vor fi mici structuri dreptunghiulare montate pe vârful stâlpilor de utilitate.

Motivul pentru care companiile își doresc atâta putere este pentru că undele milimetrice sunt ușor blocate de obiecte și pereți și necesită o putere extraordinară pentru a pătrunde în clădiri și pentru a comunica cu toate dispozitivele pe care le deținem, care vor face parte din Internet of Things (Internetul Lucrurilor). Motivul pentru care se impun astfel de lungimi de undă minuscule se datorează faptului că proiectează necesitatea de a transfera fără fir o cantitate enormă de date – de mii de ori mai mult decât transferăm astăzi – pentru a permite așa-numitele case „inteligente”, mașini și orașe. Dar aceasta este doar hiperbola folosită pentru a păcăli oficialii și publicul în timp ce instalează o grilă de supraveghere în masă și control de mulțime care încalcă drepturile noastre inalienabile la confidențialitate și siguranță, așa cum este garantat de Constituția SUA și multe constituții ale statelor.

Stațiile de bază 5G Wireless trebuie să fie foarte aproape între ele – la aproximativ 100 de metri distanță – și trebuie să-și trimita puternic semnalele pentru a le introduce în case și clădiri. Și singura modalitate de a face acest lucru în mod economic este cu tablouri pe etape și raze concentrate care vizează direct țintele lor. Ceea ce se întâmplă cu păsările care zboară prin raze, FCC nu spune. Și ce se întâmplă cu lucrătorii care urcă zi de zi pe stâlpi de utilitate și lucrează lângă aceste structuri?

Pătrundere profundă în corp

Un alt fapt important legat de radiațiile provenite de la antenele cu phased arrays este că pătrund mult mai adânc în corpul uman. Presupunerile vechi de zeci de ani, neconfirmate științific – pe care se bazează recomandările FCC referitoare la radiatia cu microunde – nu se aplică. Acest lucru a fost adus în atenția tuturor de către Dr. Richard Albanese, de la Baza Forței Aeriene Brooks, în legătură cu PAVE PAWS și a fost raportat în 2002 în Microwave News.

Când un câmp electromagnetic obișnuit intră în corp, acesta determină mișcarea și curgerea curenților. Dar când impulsuri electromagnetice extrem de scurte intră în corp, se întâmplă altceva: încărcăturile în mișcare devin ele însele mici antene care re-radiază câmpul electromagnetic și îl trimit mai adânc în corp. Aceste unde reradiate sunt numite precursoare Brillouin. Ele devin semnificative atunci când fie puterea, fie faza undelor se schimbă suficient de rapid. 5G va satisface probabil ambele cerințe. Aceasta înseamnă că asigurarea care ni se oferă – faptul că aceste unde milimetrice sunt prea scurte pentru a pătrunde adânc în corp – nu este adevărată.
https://scientists4wiredtech.com/what-are-4g-5g/5g-wavelengths-from-blankets-to-bullets/

Tudor V

________________________________________

5G: Orașe inteligente, oameni tâmpiți
1984
Apocalipsa de fiecare zi
Atacuri de cord controlate de la distanță de Moscova

Acest articol a fost publicat în America, capitalism, coruptie, energie, Europa, globalism, Totalitarism și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Lungimi de undă 5G – De la pături la gloanțe

 1. Transilvania zice:

  „Internetul Lucrurilor”, adica nu mai e al oamenilor. Un pas urias inspre robotizarea fiintei omenesti si ruperea constiintei de Dumnezeu si de orice lege morala a firii prin tehnica. Fiindca n-au reusit prin corupere, incearca prin orice metode.
  Este cat se poate de evident ca acest asazis „internet al lucrurilor” nu este deloc necesar nimanui. Doar pentru ca niste ignoranti sa descarce mai repede un film idiot sau sa nu-si mai foloseasca putina minte deloc cand conduc masina este dat drept justificare pentru a introduce cel mai hidos sistem de control asupra vietii si mortii pe care omenirea l-a invantat pana acum.

 2. Maxxy zice:

  oameni rapiti de aliens/extraterestri = military experiments cu Radio-Hypnotic Intracerebral Control and Electronic Dissolution of Memory rhic-edom

 3. Maxxy zice:

  5g = toata lumea pe ac. frecventza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.