Apocalipsa de fiecare zi


Când la Vama Veche de 1 Mai au apărut niște nori absolut bizari care au speriat lumea, mințile luminate specializate în climatologie au declarat că e din cauza ghețarilor care se topesc.

Deci ghețarii se transformă în tornade, în furtuni de nisip, în cutremure, în erupții vulcanice și în toate celelalte fenomene extreme care de vreo douăzeci de ani încoace se tot întâlnesc.
Dar cu aceste chimicale aruncate aproape zilnic pe cer și pe care noi le respirăm cum rămâne stimați climatologi?

Sau cu ploile metalice pe care le înghițim?

Grazie America după cum zice italianul care a filmat clipul.
Dar … în America e la fel.

Și chiar mai rău.

EXPLICAȚIA ESTE AICI; SISTEMUL AMERICAN HAARP, CARE DISTRUGE ÎNTREAGA PLANETĂ CU CONCURSUL MAI MULTOR GUVERNE ÎNTRE CARE ȘI RUSIA. O ARMĂ URIAȘĂ DE CONTROLAT VREMEA LA CARE S-A LUCRAT SERIOS ÎNCĂ DIN AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL ȘI CARE ESTE TESTATĂ PE POPULAȚIE. FĂRĂ VOIA NOASTRĂ, EVIDENT.
Aici e un documentar făcut de oamenii de știintă italieni și cu subtitrare în engleză care e probabil cel mai bun documentar ce există la ora actuală pe Youtube. Explicații clare științifice, fără dezinformare guvernamentală. Ne așteaptă zile foarte grele, oameni buni. Vizionați și dați mai departe măcar de dragul copiilor dumneavoastră.

Tudor V

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, antihrist, ateism, capitalism, coruptie, Europa, globalism, liberalism, marea neagra, pamflet, politicianism, Romania și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Apocalipsa de fiecare zi

 1. Bendis zice:

  Militarii americani se cred zeii azteci ai ploii si ai furtunilor.  Pe cand si sacrificiile umane ?

 2. Bendis zice:

  Nori chimici peste Moscova. E clar ca si Rusia face acelasi joc.

 3. Bendis zice:

  Un raport al Comitetului pentru mediu, sanatate publica si protectia consumatorului al Parlamentului European din 1999 considera:
  Sistemul de manipulare ionosferica HAARP al fortelor militare americane bazat in Alaska si care e doar o parte din dezvoltarea si plasarea de arme electromagnetice, ca pe cea mai serioasa amenintare militara la adresa planetei si sanatatii umane, deoarece intervine in cea mai sensibila sectiune a biosferei pentru scopuri militare.
  Comisia Europeana, Consiliul si statele membre sunt rugate sa insiste pe langa guvernul Statelor Unite, Rusiei si celorlalte state participante in aceste activitati sa le inceteze.
  https://www.activistpost.com/2012/08/smoking-gun-haarp-and-chemtrails.html

  Sunt douazeci de ani de-atunci si rezultatele se vad;

  Ca si raspunsul fortelor militare americane;

 4. Tanase Damian zice:

  Cand l-a dus Domnul Dumnezeu pe parintele Arsenie Boca in America sa vada cu ochii lui cat sunt de ticalositi americanii atunci a zis si parintele cu gura lui ca da Doamne sunt vrednici de pierzare.

 5. Tudor V. zice:

  Ministrul mediului din India admite ca arma electromagnetica HAARP creata de Statele Unite cauzeaza intre altele incalzire globala cu un efect distrugator asupra climatului si de asemenea destabilizeaza sistemele ecologice si agricultura planetei.
  https://economictimes.indiatimes.com/news/defence/us-developed-weapon-system-may-cause-global-warming-government/articleshow/53268090.cms

 6. Bendis zice:

 7. Bendis zice:

  Fortele militare SUA pot sa reproduca fulgere acum. Cu sau fara furtuni. Desigur doar pentru a se apara de nenumaratii inamici. Au cheltuit 5 miliarde de dolari pe proiectul NIMBUS al agentiei DARPA si au aplicat pentru patent inca de acum zece ani:

  Dă clic pentru a accesa darpa_nimbus_solicitation_-_lightning_triggering_and_lightning_electron_precipitation_2009.pdf


  Si de atunci incoace coincidenta face ca au aparut cele mai teribile furtuni electrice, dar cumva majoritatea oamenilor de stiinta nu stiu din ce motiv:
  https://www.nationalgeographic.com/science/2019/04/most-powerful-electrical-storm-on-record-detected-india-thunderstorms-lightning/

  Tot de pe atunci fortele militare SUA au inceput sa studieze un sistem care le-ar permite sa navigheze prin tunelele subterane ale inamicului (adica ale altor tari dar desigur tot pentru aparare). Ii intereseaza si constructia de tuneluri unde sa se ascunda de satelitii inamicului (desi ei au cei mai multi sateliti de pe planeta) si unde s-ar putea apara de bombele dusmane care se stie cat de frecvent lovesc America.
  Cercetatorii de la agentia DARPA a Pentagonului au observat ca semnale radio de foarte joasa frecventa generate de fulgere penetreaza adanc in pamant si asa s-au gandit sa construiasca un sistem de receptoare subterane care nu se intelege prea clar la ce le-ar folosi, dar acum exista in natura fulgere de la pamant inspre cer, pe care alti oameni de stiinta binevoitori incearca sa le explice in diferite feluri.
  https://phys.org/news/2010-03-military-geolocation-underground.html

 8. Bendis zice:


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.