Gulagul virtual al armatei americane


Gulagul virtual al armatei americane – sau cum hartuiesc si uneori chiar omoara fortele armate americane pe cei care li se impotrivesc sau le afla secretele murdare

Conform actului „Patriot” care a ramas in vigoare si dupa alegerea lui Trump, impreuna cu toate legile ce restrang libertatile civile si imping treptat SUA inspre o dictatura militara, guvernul este protejat de orice critica si nu poate fi dat in judecata indiferent ce le-ar face cetatenilor. Sa nu uitam ca Statele Unite sint tara care a reintrodus tortura medievala (ce-i drept imbunatatita) ca „mijloc de obtinere a informatiilor” si a gasit si pshihologi si medici care sa lamureasca electoratul ca asta e ceva normal si acceptabil. Cine oare ar putea uita imaginile cumplite de la Abu Ghraib, de exemplu ?

Puterea pumnului in gura poate declara orice barbat, femeie sau copil de pe planeta inamic al Statelor Unite, ii poate rapi, tortura, inchide pe viata fara nici un proces si chiar ucide, dupa cum a facut cu nenumarati nevinovati. Putina lume insa stie ca SUA foloseste aceasta nelimitata putere pe care si-a acordat-o sie insusi de a fi cel mai mare bandit mondial (Rusia e doar pe locul doi) pentru a inchide gura criticilor in secret si de la distanta prin supraveghere avansata prin satelit si testare a armelor de control al populatiei pe dizidenti, dupa cum le permite Directiva 5240 1-r 1994 a Departamentului Apararii (Dept of Defense).
Fortele militare ale SUA sunt singurele care poseda la ora actuala o asemenea retea sofisticata de supraveghere, tortura si control – dar sunt generoase si impart inteligenta obtinuta prin asemenea mijloace cu toti aliatii de moment, in cazul de fata Rusia, Ungaria si Germania.
Conform site-ului SURVEILLANCEISSUES.COM exista peste 20.000 de sateliti (datele sunt mai vechi si cu siguranta cifra reala este mult mai mare) de urmarire si constanta supraveghere si hartuire a peste un milion de persoane in toata lumea.
Situatia devine din ce in ce mai rea pe masura ce fortele militare preiau tot mai mult din puterea civila prin acoperitii lor si nu mai permit nici macar fragila aparenta de democratie.

In 2012 guvernul SUA a adoptat Actul de autorizare a apararii nationale, act care este inca in vigoare, ce ii permite presedintelui si altor organe sa inchida gura prin orice metode oricui ar indrazni sa critice coruptia si tradarea guvernului sau a armatei. Peste 300.000 de cetateni SUA au fost deja desemnati de Agentia Nationala de Securitate ca amenintari la adresa puterii pentru ca au criticat metodele de constrangere si crimele diverselor agentii.

Victimele nu sunt confruntate direct de catre statul american decat daca li se poate inscena ceva compromitator. Daca nu, sunt inregimentate intr-un program de hartuire la distanta prin satelit si tehnologie sofisticata, prin care sunt discreditati si distrusi, in acelasi timp furnizand fortelor militare cobai fara voie pe care sa experimenteze toate noile arme electronice si biologice.
Se cheltuiesc peste 750 miliarde dolari anual pentru acest program ascuns. Cei care incearca sa spuna adevarul despre aceasta oroare inventata parca de creierul dement al unui doctor Mengele sunt vanati fara mila si redusi la tacere definitiv. De obicei victimele inscrise fara voie innebunesc sau/si mor pentru ca este imposibil de rezistat duritatii metodelor total invazive folosite pe ele.

Conform legii, fortelor armate le e interzis sa foloseasca asemenea metode pe proprii lor cetateni dar nu exista nimeni care sa le ceara socoteala. Diversele acte si legi care acopera secretele militare acopera si acest „program”, iar cine incearca sa afle adevarul se invarte in cerc deoarece sistemul este bine protejat de straturi peste straturi de agentii corupte si indivizi ignoranti.
Statele Unite e lupul imbracat in blana de oaie care pazeste turma de fraieri ce inca mai cred in declaratii pompoase de respectare a constitutiei (ea a fost prima incalcata de fortele armate si agentiile de „securitate”) si de „curatare a mlastinii” de catre „conservatori” care vor restaura religia crestina. In realitate majoritatea celor persecutati sunt crestini.
Nu mai are cine sa curete mlasina americana. Ea are o adancime ce coboara acum direct pana in iad.

Cu material de la surveillanceissues.com

Miss O

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, Antifa, Asia, ateism, bolsevism, capitalism, coruptie, globalism, liberalism, Marele Arhitect, marxism, pamflet, politicianism, propaganda, Razboi, Rusia, Totalitarism. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Gulagul virtual al armatei americane

 1. Miss O zice:

  Credeti ca sunteti in intimitatea casei dumneavoastra si va pregatiti sa faceti o baie. Sau sunteti in pat cu sotia si o sarutati. Ori poate va imbratisati copilasii de noapte buna sau duceti batranilor parinti un ceai. Zambiti! Fiindca de fapt va aflati in baza de date a fortelor armate americane, expusi complet dezbracati pe mari ecrane de computer, uneori transformati in holograme si intorsi in toate pozitiile.
  Gandurile va sunt citite in permanenta de alte computere care va studiaza fiecare inflexiune a vocii, emotiile, reactiile fizice si psihice, visurile (care de multe ori va sunt induse), sentimentele. Sunteti hipnotizat in timp ce dormiti ca sa va povestiti trecutul.
  Vi se analizeaza pulsul, temperatura, eliminarea urinei, vi se studiaza viata sexuala, viata religioasa, viata de zi cu zi, totul. Va sunt expuse si catalogate public cele mai intime si mai sfinte lucruri.
  Nu mai aveti nimic. Sunteti un cobai, un gandac batjocorit si pe urma strivit . Impreuna cu intreaga dumneavoastra familie.

 2. Miss O zice:

  CU CE SE DISTREAZA ARMATA AMERICANA TORTURAND DIZIDENTII
  Fortele armate americane poseda o mare varietate de arme sonice, inclusiv infrasonice si ultrasonice. Deoarece sunt arme care directioneaza sunetul spre o tinta iar sunetul este energie, acestea sunt considerate arme cu energie directionata.
  Aceste arme produc atat efecte fizice cat si psihologice. Ele pot transmite sunet audibil dureros in urechea unei persoane la foarte mari distante iar generatoarele infrasonice produc emotii negative ca teama, neliniste sau depresie si simptome biologice ca greata, vomitare, arsuri, distrugerea organelor interne si chiar moarte – in functie de frecventa si puterea lor.
  Majoritatea acestor arme functioneaza pe frecventa intre 1Hz si 30kHz. Aceste frecvente apar in lungimile de unda cu frecventa extrem de joasa (ELF).
  In spectrul ELF exista un tip de sunet numit infrasunet care apare intre 3 si 20Hz. Acest sunet de obicei nu este auzit dar poate fi daca puterea cu care este transmis e suficienta.

  Puterea este un alt factor al sunetului si ea se masoara in decibeli. Orice sunet devine dureros fizic de la 120 decibeli in sus iar la 130 este insuportabil.

  Rezonanta
  Toate reactiile chimice in celulele organismelor vii sunt cauzate de oscilatii electro-magnetice, pulsatii si vibratii, care sunt numite colectiv frecvente vibrationale. Intreaga materie vibreaza pe propria ei frecventa vibrationala.

  Rezonanta apare cand o conectie este facuta intre o sursa si o tinta care vibreaza pe aceeasi frecventa. Odata ce apare rezonanta, un schimb de energie are loc pe suprafata membranei fiecarei celule. Daca sursa de energie este mai puternica, ea afecteaza direct tinta cauzandu-i o reactie biologica.
  Atat infrasunet cat si ultrasunet sunt capabile sa produca rezonanta. Pieptul si zona abdominala a corpului uman functioneaza ca o camera de rezonanta. Rezonanta poate fi indusa electromagnetic de un generator de puls infrasonic care creeaza o conectie intre el si organele interne ale unei persoane rezonand in zona pieptului. Dupa ce conectia este produsa, puterea generatorului poate fi crescuta ceea ce transfera automat energia lui persoanei tinta. Daca puterea de transmitere a generatorului este moderata, persoana simte durere in zona pieptului iar organele ii vibreaza. Daca puterea este crescuta i se vor distruge organele.
  http://newworldwar.org/sw.htm

  Deci daca vreodata simtiti ca va indoiti de durere in zona plexului solar (piept si spate) si nu va trece cu nimic, aveti aici raspunsul: faceti parte dintre milioanele de cobai fara voie pe care armata americana isi testeaza in secret armele peste tot in lume. Nici un tratat si nici un guvern nu va protejeaza. Nici macar RUSII fiindca si ei folosesc aceleasi metode.

 3. Miss O zice:

  Parsivenia americana numeste aceste arme pe care lasii le folosesc stand ascunsi si aruncand moartea de la distanta – non letale, ceea ce este o minciuna sfruntata fiindca intensitatea cu care sunt folosite le face cat se poate de letale.
  Federatia Oamenilor de Stiinta Americani scrie ca nu se poate face in mod stiintific nici o distinctie categorica intre agenti letali si non letali deoarece unele persoane sunt mai vulnerabile decat altele, ca de exemplu copiii.
  Si cum fiecare fiinta vie vibreaza pe propria-i frecventa orice individ e usor de detectat si anihilat cu minimum de efort.

 4. Miss O zice:

  Sunetul a fost folosit pentru a afecta negativ tintele inca de la mijlocul sec 20. Cei care au cercetat cel mai mult acest domeniu au fost fortele militare ale Statelor Unite si unitatile lor de Operatiuni Psihologice (PsyOps). Ei au folosit des frecventele sonice cu un impact negativ asupra subiectilor in diverse aplicatii militare cum ar fi interogarea, controlarea multimilor si creind teama impotriva inamicilor. (BBC, 2003) citeaza folosirea muzicii heavy metal in timpul interogarilor de catre unitatile PsyOps ale SUA. Sergent Mark Hadsell de la Unitatile de operatiuni psihologice declara: „Daca il asculti 24 de ore, creierul si functiile corpului incep sa slabeasca, gandirea se incetineste si vointa este zdrobita. Atunci intram noi sa vorbim cu ei.” (BBC, 2003)
  https://littlefield.co/the-psychoacoustic-effect-of-infrasonic-sonic-and-ultrasonic-frequencies-within-non-lethal-cf05e1fd8673

 5. Miss O zice:

  Americanilor le place sa-si bata joc de victimele lor mai ales cand le lovesc de la distanta si ei stau ascunsi in birouri la computer. Dar in filmele de la Hollywood sunt tare viteji de nimeni nu-i intrece.
  Foloseau arme din astea inca de cand erau in Vietnam dar atunci le urcau in elicoptere. Acuma le transmit cu drone si sateliti ca-i mai economic. Insa tot au pierdut razboiul.
  Pentru vietnamezi se prefaceau ca sint stafiile stramosilor lor si le comunicau infrasonic diverse glume mortale. Si acuma se distreaza la fel cu victimele lor civile ca sint oameni care nu au mila de nimic si mai ales isi bat joc de religie si de oamenii credinciosi. Ii chinuie mult pe crestini mai ales cand se roaga, le transmit voci in cap prefacandu-se ca e diavolul sau Dumnezeu.

  Tehnica de bruiaj electronic direct in capul victimei se face cu neurophones pt care fortele militare americane au patent. Au patent pt cele mai sadistice inventii pe care le testeaza asupra civililor din toata lumea mai intai.

  US Patent # 3,393,279. July 16th, 1968
  US Patent # 3,647,970. March 7th, 1972

  „Neurophonul a fost inventat de dr. Patrick Flanagan in 1958. E un instrument care transforma sunetul in impulsuri electrice. In forma lui originala se foloseau electrozi plasati pe pielea „pacientului”, dar acum semnalele pot fi transmise prin satelit. Ele intra prin sistemul nervos direct in creier, fara sa mai treaca prin canalul auditiv al urechii. Sistemul de sunet holografic al dr. Flanagan poate plasa sunete oriunde ca sa fie percepute de victima torturata.

  Astazi agentia de spionaj a fortelor armate americane (Defense Intelligence Agency) foloseste sateliti si echipament terestru ca sa transmita amenintari verbale si zgomot asurzitor prin tehnologia neurophonica pe care o foloseste ca sa-si tortureze si discrediteze tintele. Sistemul poate de asemenea imita vocea oricui (reconstituita cu ajutorul computerului) si are incorporate traduceri automate in toate limbile.”
  http://surveillanceissues.com/category/technologies/index.html

 6. Miss O zice:

  Cum isi bate joc armata americana de crestini chiar pe site-ul lor de recrutare a fraierilor:
  https://disqus.com/home/channel/militaryveteransofdisqus/discussion/channel-militaryveteransofdisqus/the_bloody_history_of_the_bloody_mary_cocktail/best/

  Ce poezioare fac simtitoarele femei americane parodiind rugaciunile crestine:
  „Afurisita Marie ceea ce esti plina de vodka”

  In alt „articol” aceleasi simtitoare femei si bravi soldati americani isi descriu hobby-urile preferate ca fiind strivitul furnicilor pe trotuar. De obicei prin asta se refera la oamenii din restul lumii si mai ales la est-europeni (ungurii exceptati ca le sunt aliati credinciosi la realegerea lui Trump).

  Un exemplu de „strivire a furnicilor” de catre armata americana, soldatii rad omorand civili nevinovati:
  https://collateralmurder.wikileaks.org/

 7. Nicu zice:

  Am auzit ca baietii astia fac filme pornografice cu victimele lor. Oare si superiorii participa ?

 8. Oyster zice:

  Raport al agentiei de inteligenta militara SUA (Defense Intelligence Agency) in care admite ca a studiat (si fara indoiala „imbunatatit”) metodele de torturare a dizidentilor preluate de la sovietici.
  La pagina 92 este descrisa „experimentarea” cu zgomot infrasonic de la care americanii si-au dezvoltat sofisticatele arme infrasonice de control al multimii, intre care si faimosul Active Denial System.
  Apreciem inspiratia de la Lubianka si cooperarea intre dictaturi.

  Dă clic pentru a accesa ControlledOffensiveBehavior_opt.pdf

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.