Despre război


Rachete de semnalizare şi avioane de vânătoare sunt observate deasupra zonei unde au loc luptele. Localnicii scriu pe reţelele de socializare că se aud explozii foarte puternice, încât tremură geamurile.
Potrivit martorilor oculari, lupta se dă între Garda Naţională a Ucrainei şi simpatizanţii federalizării ţării.
Kievul a lansat o vastă operaţiune de securitate în estul Ucrainei, unde adepţii federalizării nu renunţă la proteste. Manifestă o înverşunată opoziţie oraşele Slaviansk, Kramatorsk şi Mariupol.
SURSA: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_05_17/Explozii-puternice-in-oraSul-Slaviansk-din-estul-Ucrainei-5253/

Între timp presa carpato-danubiano-pontică ne informează că:

Mai mulţi rezervişti români au început să primească acasă ordine de chemare la unităţile militare sau la alte structuri aflate în subordinea Ministerului Apărării Naţionale şi Ministerului Afacerilor Interne. (…)
”Eu am şi eu invitaţie la această convocare pe data de 2 – 3 – 4 iunie, dacă nu mă înşel, să particip la această instruire. Ei vor să facă un exerciţiu de mobilizare ca să vadă în cât timp se prezintă rezerviştii la unitate, probabil cheamă şi pe cei care nu au făcut armată. Dar pot fi mobilizaţi că sunt şefi ai unor agenţi economici care au maşini care le pot pune la dispoziţie. Și vor veni 20 de ofiţeri de la Bucureşti care vor face instruirea”, a declarat prefectul Costică Macaleţi. (…)
Ca membră a NATO, spune comunicatul, România ia toate măsurile, conform deciziilor stabilite la nivelul Consiliului Nord-Atlantic, pentru a fi pregătită să contribuie la realizarea obiectivului fundamental al Alianţei, apărarea spaţiului comun.
SURSA: http://www.realitatea.net/romanii-au-inceput-sa-primeasca-acasa-chemari-de-la-armata-trebuie-sa-se-prezinte-la-unitate_1440309.html

Cu cântec înainte … marş!

Înţeleapta castă a politicienilor s-a gândit să vadă care-i treaba cu rezerviştii. Simpaticii nostri conducatori, probabil îşi fac planuri măreţe, cum să-şi protejeze privilegiile, proprietăţile luxoase, amantele, nevestele, puradeii, maşinile scumpe
şi alte chestii ciordite … pardon, agonisite cu sudoare, chin şi jale!
În caz că NATO scoate castanele din foc cu mâinile românilor şi treburile merg prost, pentru baronii centrali şi locali e util să se ascundă în spatele celor chemaţi “să-şi apere ţara”. Astfel, scumpii noştri baroni câştigă timp, pot transfera agoniseala şi familiile în ţara marelui Licurici sau în altă parte.
Au ordonat propagandiştilor să apese “pedala patriotismului” şi să resusciteze chestiuni din vremea lui Stalin ignorând cu temeinicie că trăim în 2014. Au scos din joben stafia stalinismului, o fâlfâie cu mândrie în cele patru zări şi spumegă la talk-show-uri că Rusia e vinovată pentru războiul din Ucraina.
Guvernatorul coloniei România alături de tot spectrul politic autohton format din zapcii, argaţi şi alţi slujbaşi de încredere ai imperiului euroatlantic, se prefac că nu au habar cine a aruncat Ucraina în război.
Puciul de la Kiev e prezentat ca fiind “lupta pentru democraţie şi valori occidentale”… în fond, euromaidanezii nu fluturau degeaba drapelul UE şi cel american.
Aşa că scumpii noştri politicieni trezindu-se în, probabil, cea mai “fierbinte” zonă a planetei trebuie să se lamurească ce se întâmplă cu fantomatica armată română şi vajnicii săi rezervişti numai buni de sacrificat în numele “valorilor euroatlantice”.
Sigur că da, o să fie înghesuială la centrele de recrutare, românii sunt dornici să apere ţara care nu le aparţine. Toată lumea va declara voioasă că e gata să apere cu preţul vieţii “valorile euroatlantice” gen homosexualitate, corectitudine politică, cedarea suveranităţii, cedarea economiei, batjocorirea religiei tradiţionale.
Norodul aşteaptă cu nerăbdare şi înfrigurare să apere nemaipomenitele valori reprezentate
de Conchita Wurst – “rază de soare” şi portdrapel al “libertăţii” şi democraţiei euroatlantice.

Cu siguranţă rezerviştii visaţi de politicieni se vor înghesui s-o apere pe delicata domnişoară deputat Remus Cernea, fiinţa care ne-a anunţat sfios că a invitat-o în România pe “diva” Conchita Wurst să participle la Gay Fest-ul mioritic:

„Anul trecut, la Gay Pride, am avut onoarea şi bucuria să particip şi alături de Ulrike Lunacek, care este membră a Parlamentului European din partea Partidului Verde austriac, care a răspuns invitaţiei mele de a veni la Bucureşti. Îi voi adresa şi Conchitei Wurst invitaţia de a veni la Gay Pride, pe 7 iunie. Dacă agenda nu îi va permite să ajungă atunci, sper totuşi să ne viziteze cât de curând, cu un alt prilej. După cum se ştie, în ţara noastră, bătălia pentru schimbarea mentalităţilor este de asemenea, în curs. Prezenţa ei aici sunt convins că va reprezenta un sprijin pentru grăbirea lucrurilor în sensul respectului pentru diferenţă şi libertate„, mai susţine Remus Cernea în comunicat.
De asemenea, acesta solicită Parlamentului şi Guvernului României ca, pe perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest, care va avea loc în perioada 2 – 8 iunie, să arboreze pe clădirile acestor instituţii „steagul curcubeu“ care este simbolul drepturilor persoanelor LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual). „În Europa, este deja o practică a mai multor ţări, printre care Austria şi Germania. Ar fi un gest simbolic care ar demonstra că autorităţile din ţara noastră înţeleg şi îşi asumă pe deplin cauza apărării drepturilor omului. Or, drepturile persoanelor LGBT sunt drepturile omulu“, arată sursa citată.
SURSA: http://adevarul.ro/news/politica/deputatul-remus-cernea-invitat-o-conchita-wurst-romania-1_5370b96b0d133766a8956f11/index.html

Rezerviştii României fiind cei mai viteji dintre viteji, fără îndoială că-l vor apăra şi pe nepotul Ghizelei Vass (sârguincioasă “eliberatoare” a naţiei române) nimeni altul decât liberalul Bogdan Olteanu fost grangure la BNR şi ex-preşedinte al Camerei Deputaţilor.

De fapt, Rambo-rezerviştii sunt nerăbdători să se sacrifice apărând întreaga “aristocraţie” postdecembristă concepută predecembrist şi născută în ’89 în sângele cuplului Ceauşescu.

Fără îndoială, se va face zid uman în jurul clubului Bamboo, locul de reculegere al printzesei EBA. Nu cumva să vină Dmitri Rogozin cu TU-160 să bombardeze strategicul obiectiv cultural.

Dragi politicieni, dormiţi liniştiţi … întreaga ţară vă apără! Desigur, şi domnii Basescu şi Ponta pot să doarmă liniştiţi căci ţara le veghează somnul.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, antihrist, ateism, Basarabia, Biserica, Bucovina de Nord, Bugeac, capitalism, comunism, coruptie, Crestinism, crimeea, economie, Enclavizarea Romaniei, Eurasia, Europa, gay, geopolitica, globalism, homosexualitate, liberalism, marea neagra, Marele Arhitect, marxism, Moldova, nationalism, NATO, ONU, pamflet, politicianism, propaganda, Razboi, Romania, Rusia, socialism, Tinutul Herta, Totalitarism, Transilvania, ucraina, UE, Valahia, war și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Despre război

 1. no problem … să ne cheme, să ne dea armele și gloanțele că după aia știm noi ce să facem cu ele … prima tură o facem prin bucale, deabia a doua prin transnistria, după aia mai facem și niște bucle pînă în nordul bucovinei și pe la sud, prin buceag, și asta e, ne oprim, că doar am învățat lecția, nu mai suntem așa de boi ca antonescu în 1941!

  mai la est să meargă ăia care vor să se bată cu rușii! adică licuriciul & comp! cu băselu’ marinelu’ în fruntea plutonului!

  ;-p

  iar dacă nu le convine n-au decît să ne dea afară din NATO și mUE! pagubă în ciuperci!

 2. kosk zice:

  dedicatie pentru iubitorii de ‘ukrainieni’ din media. harta anexarilor

  http://www.geographictravels.com/2014/02/ukraine-artifact-like-african-country.html

 3. kosk zice:

  ps
  teritoriul colorat in rosu ‘ukrainian territory in 1654’ fiind ‘oblastul’ cazacilor cazacilor zaporojeni. nici vorba de ‘ukrainieni’ ca etnie distincta inainte de ‘revolutia’ balsavika..

 4. OFF TOPIC
  Dacă doriți și dispuneți de puțin timp, v-aș ruga să accesați PIAȚA UNIVERSITĂȚII – ROMÂNIA (1990), un film documentar EXCEPȚIONAL. Merită văzut și studiat.

  Noi, românii, oare ne cinstim martirii din decembrie 1989 și pe cei care au protestat împotriva comunismului în PIAȚA UNIVERSITĂȚII (53 de zile în ,,zona liberă de comunism”)?
  Tineri studenți, intelectuali și muncitori au fost uciși cu zecile în perioada 13-15 iunie 1990 sub bastoanele polițiștilor și securiștilor, sub ciomegele minerilor chemați și aduși de masonul filosovietic și KGB-ist Ion Iliescu.
  Trupe de securitate și miliție au arestat înainte de zorii dimineții de 13 iunie circa 267 de persoane folosind violența.
  Liderul studenților bucureșteni Marian Munteanu și alții au fost anchetați și torturați săptămâni întregi. Pe 13 iulie s-a organizat un mare protest pentru eliberarea lor. Sute de răniți grav și mii de răniți…
  Sediile partidelor din opoziție și ale unor asociații precum 21 decembrie 1989, devastate… Societatea românească scindată la extrem și incitată la ură…
  Întunecarea imaginii României pe plan extern, după ce câștigase multă simpatie după așa-zisa revoluție, care a fost transformată doar într-o schimbare de regim (revoluție anticeaușistă, deși poporul român voise una anticomunistă)…

  Dacă sunteți din București sau împrejurimile acestuia, mergeți măcar o dată și aprindeți o lumânare la mormintele lor din cimitirul Străulești II. Pe multe cruci scrie: ,,NEIDENTIFICAT”…

  AU LUPTAT ÎMPOTRIVA COMUNISMULUI PENTRU RESPECTAREA PROCLAMAȚIEI DE LA TIMIȘOARA.
  AU LUPTAT PENTRU LIBERTATE ȘI DEMNITATEA POPORULUI ROMÂN!
  AU CÂNTAT CÂNTECE NOI ANTICOMUNISTE. AU PROTESTAT PAȘNIC. AU FOST NUMIȚI GOLANI DE CĂTRE ILIESCU. LA FEL CUM CEAUȘESCU I-A NUMIT HULIGANI PE REVOLUȚIONARII DIN TIMIȘOARA…
  AU ÎNĂȚAT RUGĂCIUNI (vedeți la un moment dat pe părintele Galeriu spunând la microfon Tatăl nostru)…
  AU STRIGAT DE NENUMĂRATE ORI ,,JOS COMUNISMUL!”

 5. Varahiil zice:

  Important e ca Tara arde, si Cernea se piaptana… 🙂

 6. mihai zice:

  acolo ar trebui chemati mascaradele de politicieni cu beizadelele lor caci sunt in interesul lor, eu personal ce sa mai apar, niste hoti si o tara care si asa nu ne mai apartine ?! sa duca oameni pe front de genul : basescu, ponta, mazare, tiriac, nastase, petre roman s.a.m.d

 7. bogdan zice:

  Felicitări pentru articol! M-a amuzat teribil faza cu Tupoolevul cu Rogozin care bombardează Bamboo-ul!

 8. Tudor zice:

  vox populi, americanii-s de vina …

 9. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (25.05.2014): RUSIA va suspenda semnalul GPS. VACCINAREA. Video si foto – ORORI in UCRAINA. O icoană a Sfintilor Martiri Brancoveni a izvorat mir. Anticrestinismul lui Nietzsche, partea II | Saccsiv's Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.