Nebunia euroatlantică


Nuland, McCain, Kerry şi alţi baroni euroatlantici l-au pus pe sectantul Turcinov în fruntea juntei de la Kiev. Drept mulţumire, sectantul cu pricina şi banda sa de euromaidanezi se ocupă de treburile murdare (chiar şi cei din propria tabară sunt “concediaţi” când nu mai prezintă interes, în acest sens e emblematic cazul Aleksandr Muzychko).
Asasinatele au devenit fapt divers, fac parte din cotidian. Ce s-a întâmplat la Odessa reflectă starea de fapt ce domneşte in Ucraina zilelor noastre.

============================================================

“Aproximativ 400 de mercenari ai unei firme private de securitate americane sunt prezenţi în Ucraina, alături de soldaţii şi poliţia ucraineană în operaţiunile duse împotriva separatiştilor proruşi, scrie ziarul german Bild am Sonntag (BamS), citat de AFP.(…) Aceşti 400 de mercenari lucrează pentru Academi, mai cunoscută sub numele de Blackwater, o firmă de securitate care a fost privată de contract de către armata americană în Irak după uciderea unor civili în 2007, precizează Bild am Sonntag.Săptămâna trecută, Bild am Sonntag a dezvăluit că agenţi ai CIA și FBI ajută Kievul să pună capăt rebeliunii din estul Ucrainei şi să plaseze un dispozitiv de securitate eficace, fără ca aceştia să se angajeze direct în confruntări.
Integral aici: http://www.paginaeuropeana.ro/guvernul-de-la-kiev-a-angajat-sute-de-mercenari-americani-sa-lupte-impotriva-insurgentilor-prorusi/

Se subînţelege că Washingtonul nu va recunoaşte niciodată oficial că a trimis mercenari în Ucraina. Mai mult de-atât, deocamdată ei îşi pot camufla prezenţa, ceea ce este logic, susţine expertul Aleksandr Gluşkov.
„În cazul în care grupurile de autoapărare vor face prizonieri din rândul mercenarilor, Rusia va avea un atu: în acest caz, americanii dovedesc că sunt, practic, o parte a conflictului. Ei declară că este vorba de o structură neoficială, sunt mercenari de la o companie privată pe care statul nu o controlează. Însă ţinând cont de reputaţia acestei organizaţii, acest lucru va dovedi că Occidentul, în primul rând, americanii, sunt o parte a conflictului”.
UE, după cum se vede, este la curent cu prezenţa luptătorilor americani în sud-estul Ucrainei. Serviciul Federal de Informaţii din Germania a informat Guvernul ţării în această privinţă pe 29 aprilie. Anterior, mass-media ucrainene au declarat că SUA au refuzat să repatrieze trupurile a 13 agenţi militari ai CIA. Ei au murit după ce forţele de autoapărare au doborât un elicopter lângă Slaviansk.
Integral aici:
http://romanian.ruvr.ru/2014_05_12/Mercenari-americani-lupta-in-Ucraina-5137/
============================================================

Printre ruine şi cadavre a răsărit “floarea democraţiei” şi a businessului euroatlantic.

Devon Archer îl va ajuta pe Hunter Biden, fiul cel mic al vicepreşedintelui american, Joe Biden, să se ocupe cu exploatarea resurselor minerale din Ucraina.
Devon Archer este un prieten apropiat al lui Christopher Heinz, fiul vitreg al secretarului american de stat, John Kerry. El a fost numit membru în consiliul de administraţie al Burisma Holdings Limited la sfârşitul lunii aprilie, tocmai în timpul vizitei lui Joe Biden în Ucraina.
Înainte de numirea lui Hunter Biden, lui Devon Archer nimeni nu i-a dat nici o atenţie. Între altele, Devon a împărţit cu fiul vitreg al secretarului american de stat aceeaşi cameră de cămin a Universităţii Yale.
Este evident că a fost un vecin bun, deoarece, peste doar câţiva ani, Archer a devenit consilierul lui John Kerry în timpul campaniei prezidenţiale, iar apoi – unul dintre preşedinţii Comitetului Naţional pentru Finanţe.
În scurt timp, prietenii-tovarăşi au înfiinţat propria companie de investiţii – Rosemont Seneca Partners. Iar acum au plecat împreună să lucreze şi în Ucraina.
Devon Archer susţine că invitaţia de a se alătura board-ului este legată de dorinţa membrilor echipei. Misiunea lui principală este de a atrage investitori străini, în special americani. Căci ţara are un potenţial uriaş. Pe lista de priorităţi figurează evaluarea zăcămintelor, asupra cărora compania deţine licenţă de exploatare.
Însă de acest lucru s-a ocupat Departamentul de Energie al SUA. Potrivit datelor acestei instituţii, Ucraina este a treia ţară europeană privind rezervele de gaze de şist. Este puţin probabil ca Archer şi Biden să nu fi ştiut desprea aceasta.
Nu se ştie exact care vor fi paşii următori. Însă un singur lucru nu poate fi pus la îndoială: Burisma Holdings Limited îşi va desfăşura activitatea în Ucraina sub tutela vicepreşedintelui Joe Biden şi secretarului de stat, John Kerry.
Întrucât succesul companiei depinde în întregime de actualul regim de la Kiev, Burisma Holdings Limited se vor bucura de tot sprijinul. Prin urmare, conflictul din Ucraina va continua.
Notă: Burisma Holdings Limited se ocupă de exploatarea zăcămintelor de petrol şi gaze din Ucraina. Compania are dreptul să efectueze lucrări de prospectare pentru zăcământul de gaze condensate Tatianovsk, de asemenea pentru zăcămintele de petrol şi gaze din regiunile Dnipropetrovsk, Doneţk şi Harkov. Compania a produs în 2012 aproximativ 220 de milioane de metri cubi de gaz, ceea ce înseamnă mai mult cu 10% din producţia privată de gaze din Ucraina.
SURSA: http://romanian.ruvr.ru/2014_05_15/Inca-un-membru-al-familiei-Biden-iese-din-umbra-3147/

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, antihrist, Asia, Basarabia, Bucovina de Nord, Bugeac, capitalism, CIA, comunism, coruptie, crimeea, economie, Enclavizarea Romaniei, energie, Eurasia, Europa, FMI, gaze, geopolitica, globalism, marea neagra, Marele Arhitect, marxism, Moldova, nationalism, NATO, ONU, petrol, politicianism, propaganda, Razboi, Romania, Rusia, socialism, terorism, Tinutul Herta, Totalitarism, Transilvania, ucraina, UE, Valahia, war și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Nebunia euroatlantică

 1. Hristos a înviat! Aș dori să propun celor interesați de adevăr vizionarea numai a trei filme scurte EXCEPȚIONALE (veți vedea) care se găsesc pe internet (Youtube):
      
      1. Dezvăluiri zguduitoare despre U.E. ale unui preot mărturisitor ORTODOX;
    
      2. Noua Ordine Mondială – DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE. DE CE CRIZA;
    
      3. Duhovnici Români despre Ecumenism (Ioan Casian)
      
     În primul veți vedea și auzi o femeie posedată care încearcă în câteva rânduri să-l oprească din predică pe preotul curajos mărturisitor, tocmai când spune lucruri mai importante…
     De ce nu avem și noi asemenea preoți plini de curaj și luminați de Duhul Sfânt care să predice adevărul PÂNĂ LA CAPĂT INDIFERENT DE CONSECINȚE? Până la urmă, viața noastră este în mâinile Domnului și suntem datori cu o moarte. Pe un creștin îl definește cel mai bine atitudinea din fața morții. ATUNCI ESTE MOMENTUL ADEVĂRULUI, DACĂ ESTE CU HRISTOS SAU NU.
    O spun și mă repet. Nu trebuie să luăm buletinele electronice! Noi trebuie să facem voia lui Dumnezeu, ceea ce este bine plăcut înaintea Lui. Și Dumnezeu ne va întări și ne va da soluții. Doamne ajută!

 2. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (16.05.2014): “TEOLOGIE” – Biserica Ortodoxa este vinovata de schisma cu papistasii. Sfantul Nicolae Velimirovici – EUROPA = MOARTE. Homosexualitate. GATEALA – mazgaleli pe chipul lui Dumnezeu. SIRIA – masacru

 3. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (16.05.2014): “TEOLOGIE” – Biserica Ortodoxa este vinovata de schisma cu papistasii. Sfantul Nicolae Velimirovici – EUROPA = MOARTE. Homosexualitate. GATEALA – mazgaleli pe chipul lui Dumnezeu. SIRIA – masacru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.