Tensiuni în estul Ucrainei


Prin intermediul marionetelor puciste de la Kiev, blocul euro-atlantic şi-a dat silinţa să provoace populaţia rusofonă din Ucraina. Cine seamănă vânt culege furtună. Era clar că ruşii nu acceptă să fie călcaţi în picioare. Au organizat anti-maidanul!

http://vk.com/antimaydan
http://www.anti-maidan.com/
http://antimaydan.info/

Live streaming video by Ustream

Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

Video streaming by Ustream

În ciuda propagandei oficiale, majoritatea românilor sunt împotriva exploatării gazelor de şist şi împotriva exploatării aurului de la Roşia Montană…lista rămâne deschisă. Dragilor, nimic serios nu se obţine cu tot felul de petiţii online sau proteste rahitice la care dansul piguinului e elementul central.
Poate că şi românii au ceva de învăţat de la ruşi, de exemplu capacitatea de organizare şi mobilizare, hotărârea şi curajul.
========================================================

Luptătorii din cadrul unităţii de operaţiuni speciale (fostele trupe Berkut) care au sosit pentru negocieri la sediul MAI din Doneţk, blocat de susţinătorii federalizării, au declarat că sprijină cererile protestatarilor şi refuză să execute ordinele comandamentului din Kiev.

De asemenea, luptătorii din cadrul forţelor speciale au refuzat să meargă din Doneţk la Slaviansk, unde protestatarii au ocupat sediul administraţiei locale, transmit mass-media.

„Noi nu vom dispersa cetăţenii paşnici, deoarece nu vrem să păţim ca cei care au fost în Piaţa Independenţei”, a declarat unul din militari. „Noi nu ne vom subordona Kievului, pentru că nu înţelegem cine reprezintă puterea legitimă”, a adăugat el.
SURSA: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_04_12/Fortele-speciale-au-trecut-de-partea-protestatarilor-la-Donetk-7639/
========================================================

Luptătorii ucrainieni Berkut, fraternizează cu populaţia rusă din Slaviansk. În semn de dispreţ faţă de ordinele guvernului pucist de la Kiev năşit de cuplul UE/USA. Luptătorii ucrainieni arborează panglica Sf.Gheorghe. Vechiul simbol rusesc e folosit de mişcarea anti-maidan.

========================================================

Militarii Brigăzii 25 Aeropurtate a armatei ucrainiene resping ordinele guvernului pucist de la Kiev. Au fraternizat cu populaţia şi cu forţele de autoapărare rusofone din regiunea Donbass. Detalii aici http://rushor.com/news/16293

Rozătoarea neoprotestantă Aleksandr Turcinov n-ar decât să plângă în poala şefului său John Brennan.

========================================================

Şase BTR-uri (transportoare blindate) ucrainiene au trecut de partea populaţiei rusofone din Kramatorsk. http://rt.com/news/ukrainian-tanks-kramatorsk-civilians-840/

Mediafax (agenţia de ştiri a companiei Media Pro deţinută de „demisionarul” Ronald Lauder prin CME) trompeta „corectitudinii politice” şi a colonialismului euro-atlantic invocând surse din guvernului pucist de la Kiev minte cu neruşinare susţinând că BTR-urile au fost capturate de „combatanţi proruşi”. Priviţi imaginile, echipajele blindatelor pur şi simplu fraternizează cu populaţia rusofonă.

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, Basarabia, Bucovina de Nord, capitalism, cold war, comunism, coruptie, crimeea, economie, energie, Eurasia, Europa, gaze, geopolitica, globalism, marea neagra, marxism, Moldova, nationalism, NATO, neoprotestantism, politicianism, Razboi, Romania, Rosia Montana, Rusia, Tinutul Herta, Totalitarism, Transilvania, ucraina, UE, Valahia, war. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

17 răspunsuri la Tensiuni în estul Ucrainei

  1. mihailandrei zice:

    Pentru jeguri ateiste ca Spurgeon …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s