Directorul Mozilla, forţat să demisioneze de militanţii homosexuali


RESPECT Dmitri Kiselyov!

Spaţiul euro-atlantic e gulagul roz, locul unde se desfăşoară experimente de inginerie socială menite să pervertească natura umană. Iată ce se întâmplă în USA, presupusa ţară a libertăţii. Caracatiţa liberalismului deşănţat îşi intinde tentaculele şi sugruma pe cei ce resping diktatura corectitudinii politice. Homosexualitatea a devenit criteriu de bază după care se judecă dacă o societate e democrată, tolerantă. Cei ce se opun sunt marginalizaţi şi dispretuiţi.
____________________________________________________________

Brendan Eich, care în 24 martie fusese numit director executiv la Mozilla, a demisionat la presiunea opiniei publice din cauza unei donații, pe care o făcuse unei organizații ce se opune căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, scrie hotnews.ro.

În 2011, el donase 1.000 de dolari către Proposition 8, care susţinea o lege de interzicere a căsătoriilor gay în California. După numirea lui Eich în funcţia de CEO, trei membri ai board-ului Mozilla şi-au dat demisia, însă compania a spus atunci că cele două evenimente nu au vreo legătură.

Cei care îl susţin pe Brendan Eich, remarcă faptul că diversitatea de opinii tinde fie un slogan gol de conţinut, din moment ce se aplică doar într-o direcţie, părtinitor.

“O tot auzim de ani de zile din partea activiştilor gay: “Trebuie să fim tolernaţi şi incluzivi. Trebuie să îmbrăţişăm diversitatea.”

Singura problemă este că, în realitate, toleranţa, incluziunea şi diversitatea funcţionează doar într-o direcţie, exluzându-i pe cei care îndrăznesc să aibă alte opinii”, scrie Michael Brown, pentru barbwire.com.

“Aceasta este o lecţie pe care Brendan Eich, the CEO al gigantului Mozilla, tocmai a înţeles-o pe pielea sa, pentru că a îndrăznit să susţină mariajul, ca uniune între un bărbat şi o femeie, printr-o donaţie. Cu siguranţă ar fi fost eroul zilei, dacă donaţia ar fi mers către o organizaţie care militeaza pentru redefinirea căsniciei.

Gândiţi-vă doar la Jeff Bezos, directorul Amazon, care a donat 2,5 milioane de dolari pentru a susţine căsătoriile gay. Rezultatul acţiunii sale? A fost ridicat în slăvi de mass-media. Ah, Vocea Toleranţei şi a Diversităţii!”, conchide Brown.
SURSA:  http://www.buzznews.ro/2014/04/04/directorul-mozilla-fortat-sa-demisioneze-de-militantii-homosexuali-vezi-motivul
____________________________________________________________

Priviţi democraţia liberală euro-atlantică în plenitudinea ei. Minorii şi persoanele sensibile sunt rugate să nu acceseze linkurile:
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_2_full/index.php

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, Antifa, Asia, ateism, capitalism, coruptie, Eurasia, Europa, gay, globalism, homosexualitate, Marele Arhitect, marxism, nationalism, politicianism, propaganda, Romania, Totalitarism, UE, war. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Directorul Mozilla, forţat să demisioneze de militanţii homosexuali

  1. Varahiil zice:

    Decat sa-i poarte aiurea pe la asa-zisele muzee ale Holocaustului, sa invete…”istoria”, mai bine i-ar duce in vizita la Marea Moarta… poate le-ar fi mai de folos…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.