Timoşenko e neagră în cerul gurii


Puţin probabil ca FSB-ul să nu deţina mijloace tehnice ce permit autentificarea înregistrării. Publicarea conversaţie dintre Iulia Abramovich Timoşenko şi Nestor Şufrici mai degrabă are rolul de a avertiza asupra faptului că Federaţia Rusă are capabilitatea de a obţine informaţii în ciuda mediului de lucru ostil.

„Sereviciile secrete ale Federaţiei Ruse au interceptat şi ulterior au asigurat difuzarea unei discuţii telefonice purtată de Iulia Timoşenko cu un Nestor Şufrici, locţiitorul secretarului pentru securitate şi apărare a Ucrainei, informează livenews.ru.
Discuţia telefonică între cei doi oficiali ucraineni, care discutau despre situaţia creată în Crimeea, a fost înregistrată pe data de 18 martie 2014, la ora 23:17.
O voce femenină, care se aseamănă foarte mult cu a ex-premierului ucrainean Iulia Timoşenko, promite că va ridica întreaga lume, pentru ca din teritoriul Federaţiei Ruse să nu rămână nici un petic de pământ.
Potrivit organului de ancheta al Federaţiei Ruse, dacă înregistrarea telefonică va fi autentificată, atunci anchetatorii vor fi nevoiţi să deschidă un dosar penal pentru extremism.”
SURSA: http://deschide.md/audio-timosenko-interceptata-de-fsb-vorbind-despre-desfiintarea-rusiei/
Update
[…] “Timoşenko a confirmat, pe Twitter, convorbirea, afirmând doar că nu e adevărat că ar fi spus că ruşii de pe teritoriul Ucrainei ar trebui bombardaţi nuclear, ci că şi ei sunt ucraineni.”
SURSA:  http://activenews.ro/iulia-timosenko-vrea-sa-l-impuste-cap-pe-vladimir-putin-video_1827614.html

Vă recomăndam şi acest articol

Reclame

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, antihrist, ateism, Basarabia, Bucovina de Nord, capitalism, cold war, comunism, coruptie, crimeea, Eurasia, Europa, FMI, FSB, geopolitica, globalism, marea neagra, Marele Arhitect, Moldova, nationalism, NATO, ONU, politicianism, propaganda, Razboi, Romania, Rusia, sevastopol, terorism, Tinutul Herta, Totalitarism, ucraina, UE, war și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Timoşenko e neagră în cerul gurii

  1. kosk zice:

    pai de fapt ukrainianca get-beget ..asa..cu exceptia lu ‘blondie cu suvite negre’. care e de fapt o ‘ukraineanca’ Abramovici pre numele lu ta-so. deci este ‘ocariniana’ nativa (din Galitia) prezidenta , ce sa mai..aaaa.. :mrgreen:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s