Game over


Euro-maidanezul Sashko Bilyi, pe numele său adevărat Aleksandr Muzychko, a alunecat pe o coaja de banană. Întâmplarea s-a dovedit a fi mortală. O astfel de situaţie era previzibilă, nimeni nu-şi închipuia că tovarăşi gen Delta şi compania de implementare a democraţiei euro-atlantice permiteau la nesfârşit ca maimuţoii utili să zburde fericiţi.

Din moment ce năbădoiosul Muzychko şi-a terminat treaba, normal că a fost eliberat de constrângerile vieţii pământeşti. Drept recunoştinţă pentru serviciile prestate, actualele marionete, pardon…actualele autorităţi democrate de la Kiev i-au făcut o ofertă de nerefuzat…integrarea în absolut. Mai tare ca oferta MISA!

E de presupus că şi ceilalţi vajnici euro-maidanezi în frunte cu Dmitry Yarosh vor avea parte de oferte imposibil de refuzat. Totul depinde de termenul de garanţie acordat de fabrica de democraţie condusă de tanti Nuland şi alţi manageri de top.
Muzychko îi aşteaptă pe ceilalţi maimuţoi utili la o partidă de poker cu zânele lui Thanatos şi apoi să le dezvăluie care-i treaba cu democraţia şi eternitatea.

Vă recomăndam şi acest articol

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, antihrist, ateism, capitalism, cold war, comunism, coruptie, crimeea, Eurasia, Europa, geopolitica, globalism, Marele Arhitect, nationalism, NATO, pamflet, politicianism, propaganda, Razboi, Rusia, terorism, Totalitarism, ucraina, UE, war și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Game over

 1. kosk zice:

  cocalaru o fo ‘cecen’ prin tineretea revolutionara, cand se poza cu baioneta in maxilar..probabil e mana lunga a fsb, caci mossadu si cia de regula impusca in cap si inima.
  .ps. nu am ‘vazut’ decat tacerea amicilor sectanti la ultimele 5-6 articole, altfel foarte guresi. nu le da voie ‘duhu’ sa ciripeasca ceva pe teme care frig? sau au fost ‘rapiti’ de flota galactica?
  🙂

 2. kosk zice:

  pps
  sau poate au dat-o pe make love not war? Doamne, sper sa nu alunece si amicu dorel pe topoganul asta.. :mrgreen:

 3. kosk zice:

  ps3
  ca parca ‘stramosii’ lor au cucerit Americile cu ‘Bibllia de-a stanga si pusca pe dreapta’. sau invers..
  :mrgreen:

 4. Dicomes zice:

  @kosk
  Corect, e notriu faptul ca Muzychko avea blaturi cu cecenii. Nu, nu-i FSB-ul, fortele aflate sub comanda actualului guvern de la Kiev s-au ocupat de poveste. Au spus clar ca ei l-au rezolvat pe cocalar, exista mandat de arestare, teoretic a fost si o confruntare. E o varianta foarte interesanta a povestii, cica doua masini au oprit langa el, a fost bagat cu forta intr-una din masini, avea mainile legate la spate cand a fost gasit cadavrul. O sa vezi ca toti liderii maidanezi vor aluneca pe coaja de banana sau in cel mai bun caz vor fi marginalizati.
  Amicii tributari religiilor americane deocamdata trebuie sa faca ciocul mic. Se tem ca vin rusii peste ei 🙂 Totusi nu-i o problema, flota galactica la care te refereai precis salveaza elita, adica 144.000 de hapciucalii cu robe de parusia.

 5. Ranevskaya zice:

  @ kosk
  Nu e invers. Biblia lor e pe stanga.

 6. Pingback: Guvernul marioneta de la Kiev, naşit de cuplul USA / UE, mai nou e amator al legalităţii |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s