Un coşmar pe masa Europei: Raportul Zuber


Coşmar pe masa Europei? Nici vorbă! E încă un pas făcut spre societatea marxist-troţskistă, visul de aur al homalăilor. Hai zâmbeşte, tu ăla care jinduiai la nemaipomenitele valori ale „corectitudinii politice”. Să nu te miri ca viţelul la poarta nouă dacă distinsa domnişoară Remus Cernea şi Madame Clarance vor preda în clasa copilului tău educaţia civică. Copilul tău o să-ţi spună că eşti un porc şovin pentru că te-ai opus să „experimenteze” libertatea alături de Naomi.
Zburdă de fericire pentru că în curând copilul tău o să te toarne autorităţilor că eşti un „hater”, un fascist nenorocit, un feroce homofob naţionalist incapabil să înţeleagă „dogma sfântă” a corectitudinii politice! Dacă îţi închipui că rezolvi ceva mergând la vot sau semnând tot felul de petiţii online, te înşeli amarnic. Tot spectrul politic e ocupat de marionetele politice. Agenda marxist-troţskistă merge înainte, votul tău o legitimează. Dacă vrei să-ţi fie bine, la următoarea gay parade din Bucureşti alătură-te oengiştilor Soroş şi aplaudă frenetic pe ambasodorul USA şi restul curlangiilor UE care participă la „sărbătoarea toleranţei şi a diversităţii”.
______________________________________________________

Parlamentul European se pregăteşte să aplice încă o măciucă în moalele capului bătrânei Europe. Şi aşa plin de cucuie şi plăgi. După rapoartele Estrela (respins la sfârşitul lui 2013) şi Lunacek (adoptat luna trecută), astăzi se află pe ordinea de zi raportul Zuber.

Sub pretextul promovării egalităţii femeilor cu bărbaţii, comunista portugheză Iñes Christina Zuber, autoarea documentului propune o societate terifiantă, în care statul va deveni atotputernic şi va avea dreptul să-şi bage nasul peste tot: în căminul tău, în patul tău, în educaţia copilului tău, în firma ta. O societate totalitară, în care individul, iniţiativele şi libertăţile lui sunt strivite de dogmele corectitudinii politice.

Bunăoară, Raportul Zuber cere ca ideologia genului să fie predată obligatoriu în şcolile Uniunii Europene, chiar şi peste voinţa părinţilor. Adică micuţilor li se va băga prin programa şcolară în cap că ei nu sunt băieţei sau fetiţe doar pentru că aşa s-au născut, pentru că aşa le-au spus acasă mami şi tati, pentru că au fost botezaţi Wilhelm ori Louise, sau pentru că au „cocoşel” şi „păsărică”. Toate astea (inclusiv organele genitale) sunt prejudecăţi! Ideologia genului ne învaţă că bărbat sau femeie nu te naşti, ci devii. În funcţie de evenimentele din viaţa ta, de factorii din jurul tău care te influenţează, de aspiraţii…

Interesant este că, potrivit dogmelor corectitudinii politice, nu există o vârstă a alegerii genului, nici un număr limitat de alegeri. Astfel, la 14 ani, ca un puşti emancipat ce eşti, ai dreptul să le baţi cu pumnul în masă părinţilor disperaţi şi să le ţipi că te-ai săturat să fii băiat, că te-ai îndrăgostit de Pascal dintr-a XII-a şi că de-acum alegi genul feminin. Apoi, spre maturitate, îţi poţi da seama că te-ai grăbit şi că simţi un impuls teribil să revii la bunul, vechiul tău gen, de pe vremea când băteai mingea. Pentru ca la bătrâneţe, cu mintea de pe urmă, să optezi echilibrat pentru genul neutru. Adică să devii bisexual, transsexual sau intersexual. Nu vă miraţi, toate acestea sunt noţiuni din nomenclatorul noului val al marxismului occidental.

Vorbeam adineaori de părinţii disperaţi: ei bine, Raportul Zuber atrage serios atenţia asupra rolului distructiv al Familiei Tradiţionale. Ea este cel mai mare vinovat de starea de asuprire a femeii în societatea contemporană. Mai ales din cauza familiei, a grijii pe care trebuie să o aibă de bărbat şi de copii, femeia modernă nu se poate realiza. De aceea, documentul comunistei portugheze consideră că trebuie sprijinite orice măsuri care lovesc în propăşirea Familiei clasice: avortul neîngrădit şi finanţat din bani publici, încurajarea mamelor singure prin ajutoare generoase, liberalizarea căsătoriilor gay etc.

Pentru împlinirea Femeii secolului XXI şi în câmpul muncii, Raportul Zuber solicită implementarea „cotelor de gen” în instituţiile statului, dar, atenţie!, şi în întreprinderile particulare. Asta înseamnă că un anumit procent dintre angajaţi trebuie să fie obligatoriu rezervat femeilor. Sau, mă rog, tovarăşelor noastre de viaţă de gen feminin.

Zuber loveşte la rădăcina însăşi a Capitalismului: egalitatea de şanse bazată pe competenţe, merite sau talent, indiferent de sex devine o vorbă goală. E foarte probabil că se va ajunge la concursuri separate de angajare pentru bărbaţi şi femei. Mai grav, însuşi criteriul eficienţei pe o piaţă liberă, concurenţială, este ameninţat, prin angajările ideologice. Femeia însăşi devine astfel o cifră, o chestiune abstractă, o unealtă ideologică.

Cel mai sinistru este că Raportul Zuber nu a întâmpinat o opoziţie serioasă din partea Dreptei europene (sau cea care se intitulează astfel): rezoluţia alternativă propusă de PPE nici măcar nu îşi propune să o combată pe Zuber. Ci încearcă doar să o cosmetizeze. Aşa se face că Popularii, păstrând neatinse toate aberaţiile de mai sus, îşi creează propriul monstru: conceptul de Democraţie Paritară. O democraţie „corectată”, alterată prin Ingineria Socială a corectitudinii politice. „Numerus Clausus” este scos din tenebrele istoriei. Cum vor vota azi europarlamentarii noştri: ca nişte români sau ca nişte politruci? Vom şti şi noi cum să votăm în vară!

SURSA: http://www.evz.ro/detalii/stiri/1086300.html

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în antihrist, ateism, comunism, coruptie, Europa, globalism, homosexualitate, marxism, politicianism, propaganda, Romania, socialism, Totalitarism, UE, vesnicie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Un coşmar pe masa Europei: Raportul Zuber

 1. mihai zice:

  pai ce opozitie sa intampine aceasta cucoana cand si ceilalti cam aceleasi naravuri cu aceasta au?! ca vorba ceea ei acolo au ajuns triati [alesi] ca boabele de fasole, numai unu si unu

 2. kosk zice:

  ..dupa scrisoarea unei ROMANCE ORTODOXE din Anglia pai se putea sa nu vina si ‘contraargumentul’ unei ‘intretinute’, mai pe romaneste unei curve de lux, probabil din fonduri publice ale SRI cu privire la ‘ pericolul estic’ ? ia de aci black propaganda! ca la carte
  laurailica.wordpress.com

 3. Dicomes zice:

  @kosk
  Cred ca mimoza visa harapi si tari calde, cand colo olandezul minune a pus-o sa dezapezeasca Moscova. Aproape sigur o sa sustina ca red-light boy e un simplu tocilar trimis de compania lui in Rusia bla bla bla. In rest, e ok ca apologetii licuriciului incep sa se agite.

 4. kosk zice:

  sincer mi-e mila de fiinta asta vanduta si ajunsa pe labele unui’baron al drogurilor’ si ‘capturata de concurenta’
  vezi ce patesc ‘fetele’ de genul asta cu beregata taiata de macete. rog cei cu inima slaba sa se abtina de la vizionare. riscati un preinfarct….astia sunt mai bestii decat islamistii din Siria si Irak..warning:
  ###lovelydisgrace.com/mexico-drug-war-very-graphic-videos/

 5. Dicomes zice:

  @kosk
  Banuiesc ca Fredy Robinson are grija ca duduia asta experta in peisagistica si goblen sa fie ok.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.