RugăminteOameni buni, nu vă amestecaţi în eventualele mişcările de stradă ce au drept scop susţinerea puciştilor de la Kiev. Nu intraţi în jocul pescuitorilor în ape tulburi, nu faceţi jocul murdar al ticăloşilor care au adus lumea în pragul unei conflagraţii fără precedent. Nu vă lăsaţi antrenaţi în furtuna semănată de Victoria Nuland şi clica ei de sceleraţi cu pretenţii de stăpâni ai planetei.

Nu vă faceţi iluzii precum că apartenenţa României la NATO înseamnă ceva pentru cei ce fac cărţile în blocul euro-atlantic. Tragicul adevăr e că armata română practic nu mai există, rămăşiţele ei taie frunze la câini prin Afganistan sau Dumnezeu ştie prin ce alt loc. Trista şi palida umbră a glorioasei Armate Române de odinioară, alături de întreaga naţiune, astăzi e gata să servească drept carne de tun pe altarul ambiţiilor nemăsurate ale pescuitorilor în ape tulburi.

Nu vă lăsaţi traşi pe sfoară de şleahta politicienilor care pretind că-i interesează ce se întâmplă cu etnicii români din Ţinutul Herţa şi Bucovina de Nord.
Rusia nu-i uşă de biserică, însă, gândiţi-vă că blocul euro-atlantic din care face parte România, a făcut posibilă ascensiunea la putere a grupării neo-naziste Svoboda. Grupare care a avut cuvânt decisiv în ceea ce priveşte abrogarea legii limbilor regionale, implicit a limbii române.

Dacă neo-naziştii Svoboda şi alţii asemeni lor,  întocmesc liste negre cu potenţiali „anti-ucrainieni” din rândul cetăţenilor de altă etnie, vinovaţi sunt şi politicienii români care astăzi varsă lacrimi de crocodil din cauza creşterii riscului pentru românii din Ucraina. Spuneţi NU oricărei tentative de atragere a voastră în iniţiative menite să sporească tensiunile.
Rugaţi-vă Domnului pentru liniştirea situaţiei, pentru pace.

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în America, anarhism, Antifa, antihrist, ateism, Basarabia, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, Crestinism, crimeea, Eurasia, Europa, FMI, geopolitica, Marele Arhitect, marxism, Moldova, nationalism, NATO, nazism, ONU, Ortodoxie, propaganda, Razboi, Romania, Rusia, sevastopol, socialism, Totalitarism, Transilvania, UE, Valahia, vesnicie și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Rugăminte

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (04.03.2014): MARELE POST. Horea, Closca si Crisan. VIDEO – Interviu cu Parintele Ioan de la Sihastria Raraului | Saccsiv's Weblog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.