Ucraina în focul bătăliei geopolitice


Probabil evenimentele din ţara vecină sunt parte a conflictului geopolitic dintre blocul euro-atlantic şi blocul Eurasia. Ucraina reprezintă „uşa din spate” către atacarea intereselor Rusiei, ţară cheie pentru blocul Eurasia. Se încearcă inducerea sentimentului de insecuritate la fel cum se încearcă vulnerabilizarea conductele de gaz şi a porturilor la Marea Neagră. Hegemonia „marelui licurici” şi a stăpânului său, e un pas înainte spre războiul global.
Aparenta lipsă de reacţie fermă a Kremlinului, posibil să fie elementul ce maschează operaţiuni de izolare a unor factori interni. Ne referim  la „vectorii de influenţă” euro-altlantică existenţi în zona deciziei politico-militare a Rusiei.

Ce se întamplă în Ucraina nu-i exclus să reprezinte partea vizibilă a icebergului. Conflictul e mult mai adânc, Rusia nu-şi permite să greşească luând decizii pripite. Interesant e că China şi India nu au recţionat foarte vocal faţă de situaţia din Ucraina. E de aşteptat ca acestea să recţioneze la semnalul Moscovei. Când situaţia tactică se va lămuri, Rusia va impune contramăsurile adecvate. Posibil să înceapă o cursa a înarmării fără precedent însoţită de tulburarea zonelor cu conflicte latente. Rusia, China şi India se vor sprijini reciproc. Cei ce cântă prohodul Rusiei s-ar putea să aibă o surpriză neplăcută cât de curând.

Anunțuri

Despre mihailandrei

"Iisus Hristos a venit în lume ca să mântuiască pe cei păcătoşi, dintre care cel dintâi sunt eu."(I Tim 1,15)
Acest articol a fost publicat în aleksandr dughin, America, anarhism, Antifa, antihrist, Asia, ateism, bolsevism, capitalism, comunism, coruptie, crimeea, Eurasia, Europa, geopolitica, Marele Arhitect, marxism, nationalism, NATO, politicianism, Razboi, Rusia, sevastopol, socialism, Totalitarism, UE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ucraina în focul bătăliei geopolitice

  1. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (24.02.2014): Tezaurul Romaniei – LUCRURI PE CARE BRUXELLES-UL NU AR VREA SA LE AFLATI. Stare de urgența in Mitropolia Kievului. Crestinii au probleme la angajare, la examene si in societate, asa ca unii dintre ei prefera …

  2. mihai zice:

    si ucraina cdasi restul lumi cauta acelas scop, totul va trebui ca sa ajunga la un numitor comun
    N.W.O

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s